Ultra Bonus Event voor Pokémon Go verlengd 

Ultra Bonus Event voor Pokémon Go verlengd 2018-10-02T00:28:58
Goed nieuws voor Pokémon Go-spelers die Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime en Tauros nog willen toevoegen aan hun Pokédex. Het Ultra Bonus Event wordt namelijk verlengd. Ander nieuws in deze N8W8 over: het Halloween-evenement voor Overwatch, de gamestreamingdienst van Google, de tech-analyse van Metro Exodus en de verkoopaantallen van FIFA 19.

Cats <3
     

Ultra Bonus Event voor Pokémon Go verlengd

Niantic heeft bekend gemaakt dat zij het Ultra Bonus Event voor Pokémon Go verlengen. Hiedoor kun je een aantal legendarische Pokémon alsnog in je bezit krijgen.

Het Ultra Bonus Event vormt het einde van een zomer vol Pokémon Go events. Eerder kon je al de legendaries Articuno, Zapdos en Moltres via Raid Battles scoren. Aansluitend werden de vogels vervangen door Mewtwo, die tot 23 oktober te fiksen is.

Deze verlenging betreft echter specifiek de Pokémon die verstopt zitten in 7 kilometer Eggs. Je kunt deze nu nog een hele week scoren, dus tot 8 oktober. Het gaat om de regio-specifieke Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime en Tauros, die je normaal gesproken alleen exclusief in respectievelijk Azië, Oceanië, Europa en Noord-Amerika kunt vinden.

Pokémon Go

Reden genoeg om er nog eens effe op uit te gaan? Of speelden jullie sowieso nog altijd Pokémon Go?
      

Overwatch Halloween Terror Event start 9 oktober

Ook dit jaar komt Overwatch weer met een Halloween Terror Event. In de Twitter-aankondiging zie je hoe Chateau Guillard verandert in een creepy mansion.

                  

De Halloween Terror storyline draait om een groep avonturiers, die het opnemen tegen de Witch of the Wilds en Dr. Junkenstein. Het lijkt erop dat zij dit jaar Chateau Guillard zullen bezoeken...

Als we op eerdere edities mogen afgaan, is het aannemelijk dat het Halloween Terror Event ook dit jaar weer nieuwe skins, emotes, loot boxes en gamemodi toevoegt aan Overwatch. Ongetwijfeld daar later meer over.

Je checkt het Overwatch Halloween Terror Event van 9 tot 31 oktober.
     

Trailerovervloed

De Wachtster zocht ook vannacht weer een aantal versche trailers voor jullie uit. Kijk meer naar:

  • Weedcraft Inc – in 2019 te checken op PC
  • Yomawari: The Long Night Collection – vanaf 26 oktober op Switch
  • Double Cross – TBA op PC en Switch
  • Giana Sisters: Twisted Dreams - Owltimate Edition – nu te checken op Switch
  • Last Labyrinth – in de lente van 2019 op VR-apparaten


      

Google kondigt Project Stream-test aan met Assassin's Creed Odyssey

Google toont hun gamestreamingtechnologie in een nieuwe video. Om de kracht van dit Project Stream te tonen, speelt men Assassin's Creed Odyssey in de Google Chrome-browser.

Het idee achter de streamingdienst is dat je games als Assassin's Creed Odyssey met hetzelfde gemak in je browser speelt als op de Xbox One.

"We’ve been working on Project Stream, a technical test to solve some of the biggest challenges of streaming. For this test, we’re going to push the limits with one of the most demanding applications for streaming—a blockbuster video game."

De technische test begint komende vrijdag, op de releasedag van Assassin's Creed Odyssey. Helaas kunnen wij echter niet meedoen; de test is alleen geopend voor Amerikanen.

Zien jullie toekomst in het streamen van games?
    

Comic-momentje

Comic-momentje       
       

Metro Exodus onder de technische loep genomen

De Wachtster is dol op de filmpjes van DigitalFoundry. Ze vindt het erg rustgevend om games compleet technisch ontleed te zien worden. Onderstaande filmpjes van Metro Exodus zijn geen uitzondering. Men gaat daarbij in op de nieuwste Nvidia-techniek. Shiny... <3


     

FIFA 19 fysieke verkoop blijft achter in VK

FIFA 19 doet het qua fysieke verkoop in het VK minder goed dan voorganger FIFA 18. Maar liefst 25 procent minder goed... Geen zorgen: FIFA 19 verkoopt nog steeds als een malle, maar het verschil is toch opmerkelijk.

FIFA 19

De daling is gedeeltelijk te verklaren door het feit dat mensen steeds vaker voor een download kiezen. Ontwikkelaar EA moedigt dit bijvoorbeeld aan door limited early access voor FIFA 19 aan te bieden via Origin. Om de volledige 25 procent te verklaren, moeten we echter dieper graven...

FIFA deelt een flinke hap van zijn playerbase met Fortnite. Het zou dus ook zomaar kunnen dat gamers liever deelnemen aan season 6 dan dat ze een virtueel balletje trappen.

Zeg eens eerlijk: welke van de twee games heeft jouw voorkeur?
     

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen rare reclames voor Call of Duty: Black Ops 4 en Assassin’s Creed Odyssey.


     

Lekker koesen!
     

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord