Ubisoft houdt tijdens E3 zijn Ubisoft Forward-presentatie 

Ubisoft houdt tijdens E3 zijn Ubisoft Forward-presentatie 2021-04-15T22:13:02
Ubisoft houdt een Forward-uitzending tijdens E3, Shadow Man Remastered is nu verkrijgbaar voor PC en Everspace 2 ontvangt een grote update. Dat en meer in deze gloednieuwe Nachtwacht!

Goedenacht of morgen en welkom bij een nieuwe Nachtwacht! Het weekend staat weer voor de deur, maar niet voordat we een verse lading nieuwtjes met elkaar hebben doorgenomen natuurlijk.

Bekijk hier de nieuwe Resident Evil Showcase

Deze Nachtwacht komt precies om middernacht online - laat dan toevallig nét de nieuwe Resident Evil Showcase beginnen! We weten dat er een nieuwe trailer van Resident Evil Village in zit, maar verder is het maar de vraag. Hieronder kun je - mocht je op tijd zijn - de show live meepakken, of anders is het(hopelijk) in deze video terug te zien. Veel kijkplezier!

Shadow Man Remastered is nu verkrijgbaar voor PC

Shadow Man Remastered is sinds gisteren verkrijgbaar voor PC via Steam, GOG en Epic Games Store, waar de game deze week ook nog eens met 25 procent korting te koop is. Natuurlijk is er een lanceringstrailer voor het spel uitgekomen, die je hieronder kunt checken.

Shadow Man verscheen in 1999 op Nintendo 64, PlayStation, Dreamcast en PC en is gebaseerd op de gelijknamige comics. Spelers reizen door zowel de realiteit als de Deadside. De game zit vol met psychische kwelling en gore. De remaster - ontwikkeld door Nightdive Studios - biedt 4K- en HDR-ondersteuning en verbeterde graphics en audio. Ook zit er materiaal in de game dat het oorspronkelijke spel niet heeft gehaald. De game draait op de KEX-engine van Nightdive, waar ook remasters van Turok, Forsaken en System Shock op draaien.

Het spel moet ook naar PlayStation 4, Xbox One en Switch komen, maar wanneer is nog niet bekend.


Tweede seizoen van Sea of Thieves is begonnen

Het tweede seizoen van de piratengame Sea of Thieves is gisteren begonnen op Xbox-consoles en PC. De grootste toevoeging is het Forts of Fortune-wereldevenement, wat een grote wolk in de vorm van een rood doodshoofd oplevert in de spelwereld. Volgens Rare moet dat nieuwe versies van skeletforten opleveren met uitdagendere vijadnen en zelfs een soort eindbaas. Dat levert natuurlijk ook nog meer schatten op.

Verder wordt de Merchant Alliance en Emissaries hier en daar aangepast. Zo krijgt laatstegenoemde een nieuwe Trade Routes-mechanisme. Logischerwijs bevat het tweede seizoen ook weer honderd levels om te ontgrendelen (en een selectie van nog meer levels voor mensen die de Plunder Pass hebben aangeschaft). Hier kun je de volledige patch notes vinden.


Herrinnering: Double XP-weekend in Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone dit weekend

Even een herrinnering voor de Call of Duty-spelers onder ons. Vandaag om 19:00 uur begint het Double XP-weekend in zowel Black Ops Cold War als Warzone. Gedurende komend weekend kun je weer dubbele ervaringspunten voor levels, wapens en de Battle Pass vrijspelen. Dat is maar goe dook, want het derde seizoen begint komende donderdag!

Call of Duty: Warzone


Dode Warzone-spelers keren terug als zombies

En als we het dan toch over Call of Duty: Warzone hebben: zombies lijken een steeds grotere rol in de game krijgen. De giftige zones in de game zorgen er nu voor dat spelers wanneer ze doodgaan in zombies veranderen. Wanneer je in zo'n zone stapt, loopt je gezondheid schade op - vergelijkbaar met wanneer je buiten de cirkel van het speelveld staat - maar als je daadwerkelijk sterft, respawn je meteen als zombie. 

Je hebt als zombie nog steeds controle over je personage en hebt er dan zelfs wat speciale krachten bijgekregen, vergelijkbaar met het Haunting of Verdansk Halloween-evenement. Het werkt alleen niet in Solos - je hebt levende teamgenoten nodig om in een zombie te kunnen veranderen. 

Aangezien het derde seizoen volgende week begint, kan het hierna wel eens gedaan zijn met de zombiepret... of pas echt goed beginnen natuurlijk. Hieronder is een nieuw introfilmpje voor CoD: Black Ops Cold War en Warzone te zien.

Skate City komt op 6 mei uit

Zin in een nieuwe skategame? Komt dat even goed uit! Skate City verschijnt namelijk op 6 mei voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Steam en Epic Games Store. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2019 al voor Apple Arcade. Het spel gaat rond de 15 euro kosten.

In de game skaten spelers door tweedimensionale levels op originele lo-fi beats. Levels bestaan uit de nagemaakte straten van Los Angeles, Oslo en Barcelona. Verder kunnen spelers een eigen personage en skateboard samenstellen, per level verschillende uitdagingen voltooien en vrij skaten. Ook is het mogelijk om zelf opnames te maken en te delen.


Grote update voor Everspace 2 in de maak

Rockfish Games werkt aan een fikse patch voor Everspace 2. Deze patch komt op 28 april uit. Dankzij de nieuwe update gaat het verhaal van de game eindelijk door via drie nieuwe hoofdmissies en drie nieuwe zijmissies. De missies brengen ook nieuwe locaties en vijanden met zich mee.

Elek keert daarnaast terug als in-game bondgenoot, inclusief diverse dialoogopties. Elek kan zelfs als wingman in gevechten opgeroepen worden. Verder wordt er een zware nieuwe scheepsklasse toegevoegd in de vorm van de Bomber. De random puzzels en achtervolgmissies in de game worden ook verrijkt met nieuwe content.

Vanavond om 20:00 uur houdt ROckfish een livestream op Twitch en YouTube waarin meer over de update verteld wordt.

Everspace 2


Nieuwe games en trailers

Hieronder nog een stel nieuwe game-aankondigingen en trailers om alvast van te genieten.

  • Wonder Boy: Asha in Monster World (ergens dit kwartaal op Steam, Switch en PS4)
  • Beautiful Desolation (28 mei op PS4 en Switch - is al uit op Steam en GOG)
  • Beasts of Maravilla Island (in juni op PS4, Xbox One, Switch en Steam)
  • Wanderer (in het derde kwartaal van dit jaar op PSVR, Oculus en Steam VR)


Ubisoft houdt tijdens E3 zijn Ubisoft Forward-presentatie

Ubisoft is de eerste grote uitgever die een E3-presentatie heeft aangekondigd. De Ubisoft Forward-presentatie wordt op zaterdag 12 juni om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Dat is tijdens E3, dat dit jaar van 12 tot en met 15 juni digitaal wordt gehouden.

Het bedrijf heeft nog niet laten weten wat het tijdens de digitale presentatie gaat tonen. Mogelijk is Far Cry 6 een kandidaat, mocht het spel dan nog niet uit zijn, en Rainbow Six Parasite lijkt ook een inkoppertje. Wellicht keren eindelijk Skull and Bones en Beyond Good and Evil 2 terug? We gaan het zien!

We weten dat bedrijven als Nintendo en Microsoft E3 dit jaar ook ondersteunen, maar zij hebben op moment van schrijven nog geen Direct-uitzendingen of persconferenties aangekondigd.

Ubisoft Forward

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord