Ubisoft Adult Minigames 

Ubisoft Adult Minigames 2012-09-17T13:07:45
Maak je geen zorgen, Ubisoft houdt zich echt niet bezig met pr0n! Toch zijn er wel geruchten over een licht erotisch getinte party game voor de Wii en PS3 en alle details lees je in deze Nachtwacht. Daarnaast toch wel een dikke fail van de N8W8 Scouts, vette Tomb Raider screens, de 3DS niet geschikt voor jonge kids, nog een toffe Kinect hack, de RRoD en Kinect, Final Fantasy: Type-0 en Windows XP… in de Sackboy stijl! N8W8 Scouts Fail
Maak je geen zorgen, Ubisoft houdt zich echt niet bezig met pr0n! Toch zijn er wel geruchten over een licht erotisch getinte party game voor de Wii en PS3 en alle details lees je in deze Nachtwacht. Daarnaast toch wel een dikke fail van de N8W8 Scouts, vette Tomb Raider screens, de 3DS niet geschikt voor jonge kids, nog een toffe Kinect hack, de RRoD en Kinect, Final Fantasy: Type-0 en Windows XP… in de Sackboy stijl!

N8W8 Scouts Fail

"Het nieuws in de Nachtwacht is oud. De dudes die de Nachtwacht maken vertalen alles letterlijk vanuit het Engels. Het nieuws heb ik al gelezen, of is niet boeiend genoeg. In de Nachtwacht staat te veel/te weinig over onderwerp X. Ik mis de dagelijkse toffe trailer, of nodige onzin in deze Nachtwacht. De Wacht is vandaag wel erg laat en ook nog eens veels te kort." Regelmatig kom je een soortgelijke reactie tegen onder een gemiddelde Nachtwacht.

Er zijn dan ook twee soorten bezoekers hier op PU.nl. We hebben de bezoekers die snappen hoeveel werk het is om een Nachtwacht te maken en zijn blij dat Jokko, Ward, Frits en ik 's nachts uren lang bezig zijn om jullie van het laatste nieuws te voorzien, maar je hebt ook een andere groep. Laat ik ze voor het gemak even de 'haters' noemen, de gasten die teveel 'Haterade' hebben gedronken.

Juist voor die laatste groep dudes hebben we het N8W8 Scouts principe in het leven geroepen! Kom maar op met die briljante nieuwtjes en filmpjes van je! Laat dan zien dat je het veel beter kan dan wij het kunnen en blaas ons weg met fantastisch geschreven stukjes waarin we alle info meekrijgen, maar dit ook op een leuke manier kunnen posten.

Laat ik niet lullig doen, er waren er zeker een paar die een dappere poging hebben gedaan me te helpen met het maken van deze Nachtwacht en Choffie heeft de eer op het laatste moment toch nog een beetje kunnen redden. Toch hoort Choffie bij de eerste dankbare groep en ik had graag iets van de haters gehoord. Tot nu toe lach ik die keihard uit! ;-)

Tomb Raider screens
Goed, nu is het tijd voor het echte begin van deze Nachtwacht en wie is er nou beter om mee te beginnen dan gamebabe nummer 1: Lara Croft!? In de nieuwe Tomb Raider gaan we een jonge Mevrouw Croft besturen en het lijkt er op dat deze zoveelste reboot van de franchise een stuk donkerder en 'gritty' wordt dan we gewend zijn van de Tomb Raider serie. We hebben al wat screenshots gezien, maar er zijn nu meer screenshots en artwork op het net beland. Koekeloer maar lekker!
 N8W8 Scout: 3DS niet geschikt voor kleine kids
Choffie kwam met dit nieuwtje, dus props voor hem! Toch stuurde hij gewoon alleen het linkje door en dat is nou net niet helemaal de bedoeling. Waar is dat leuk geschreven stukje wat bij de link hoort? Anyway, Nintendo heeft bekend gemaakt dat het niet aan te raden is voor kids onder de 6 jaar om in 3D mode te spelen op de 3DS. Dit doen ze puur, omdat er wordt gedacht dat het schadelijk kan zijn voor jonge kinderen, aangezien de ogen op die leeftijd nog niet volledig ontwikkeld zijn.

Dit is echter nooit bewezen en deze waarschuwing is al zo oud als er papieren rood/blauw 3D brilletjes zijn. Klaar nu met die hele Scout shizzle? Lekker hoor!

Kinect Hack no. 6937268109329869
Ward had het gisteren ook al over de vele Kinect hacks en ook vannacht is het weer raak met weer een nieuwe leuke manier om Kinect te gebruiken. Deze technerd heeft het voor elkaar gekregen een robot precies hetzelfde te laten doen met z'n armen als hij zelf doet voor de camera van Kinect. Blijft leuk om te zien dit soort dingen, of niet dan?
 

 

Kinect zorgt voor RRoD?
Iets minder leuk is dat het schijnt dat de oude Xbox 360 consoles hier en daar nogal wat moeite hebben met Kinect. We weten allemaal dat de hardware van de 360 in de loop der jaren steeds beter is geworden en de Slim misschien zelfs wel beter voorbereid is op de komst van Kinect door alle verbeteringen! Er zijn namelijk hier en daar mensen met een wat oudere Xbox die een RRoD krijgen na het spelen, of zelfs alleen aansluiten van Kinect!

Dit soort berichten zijn nooit zo mooi om te horen, maar moet je meestal met een korreltje zout nemen. Die 'oude' 360's staan er om bekend kapot te gaan en dus is het helemaal niet gek dat ze ook kapot gaan tijdens het spelen van Kinect. Toch zijn het aardig wat klachten, dus misschien gaat Microsoft ook nog officieel reageren op de kwestie.

Final Fantasy: Type-0
Het lijkt er op dat Square Enix met nog een nieuwe Final Fantasy game bezig is, (nee, je meent het…) aangezien het bedrijf een nieuwe trademark heeft vastgelegd in Europa genaamd Final Fantasy: Type-0. Meer info? Nope, daar moeten we het mee doen! Spannend he?

Adult minigames van Ubisoft?
Over spannend gesproken, van het volgende nieuwtje zou zelfs Dirk de Douwer rode oortjes krijgen. Het gerucht gaat namelijk dat Ubisoft werkt aan een nieuwe party game vol mini-games voor volwassenen! Nou moet je niet meteen aan debiele Wario Ware acties denken, maar meer aan woest erotische opdrachtjes die je met je partner kunt uitvoeren. De game heet dan ook: We Dare Flirty Fun For All.

- A unique party game for young adults looking to spice up their parties with sexy challenges.
- Wide variety of game styles. Dancing, Physical Contact, Trivia.
- Provocative Controls.
- Innovative use of Wii / PS3 Move controller.
- Light and frisky adult humour.
- Mature settings.
- Matchmaking features.

Volgens de geruchten komt de game al in februari uit voor de Wii en de PS3. Ubisoft heeft nog niet gereageerd. Nou de vraag… zitten we hier op te wachten?

Windows XP: LBP Edition
Laat het duidelijk zijn dat ik de Sackboys en Girls wel kan waarderen. Het is tof om te zien wat sommige gasten met een editor kunnen doen en in LittleBigPlanet 2 zijn er alleen in de beta al weer geniale creaties te vinden. Het is in deel twee van LBP mogelijk om naast levels, hele games te maken en dat wordt hier en daar zo goed gedaan dat je er af en toe eigenlijk niet meer LBP in ziet, maar werkelijk een ander soort game.

Het vetste voorbeeld aller tijden heb ik gevonden in de vorm van Windows XP: LBP Style! In onderstaand filmpje zie je wat een beta tester voor elkaar heeft gekregen in de editor van LBP2. Hij kan foto's en filmpjes checken in zijn Windows XP, zelfs een paar simpele games zijn mogelijk! Wat je er aan hebt? Geen idee, maar dat het kan is te vet voor woorden!
 

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord