Techland geeft aan Dying Light 2 te vroeg aangekondigd te hebben 

Techland geeft aan Dying Light 2 te vroeg aangekondigd te hebben 2021-03-15T00:22:09
Dying Light 2 bevindt zich niet in dev hell, maar is volgens de ontwikkelaar wel te vroeg aangekondigd... Ander nieuws deze N8W8: Watch Dogs Legion Online-modi krijgen crossplay, Outriders komt mogelijk naar Game Pass, Total War: Warhammer 2 krijgt deze week gratis DLC en soundtrack Astro’s Playroom nu te streamen.

Cats <3
        

Techland geeft aan Dying Light 2 te vroeg aangekondigd te hebben

Zoals Michel jullie gisteren al vertelde, horen we woensdag weer eens wat over Dying Light 2. En dat is natuurlijk de hoogste tijd! Het is namelijk veel te lang stil geweest rondom de titel. Zo geeft ontwikkelaar Techland inmiddels zelf ook aan...

Techland heeft toegegeven dat men Dying Light 2 "te vroeg" heeft aangekondigd. Die bekentenis volgt op een tweet van een bezorgde fan die zich hardop afvroeg of de game zich wellicht in development hell bevindt.

Sidenote: development hell is een soort vagevuur voor games, films of andere media, waarbij er eigenlijk nog amper (tot geen…) sprake is van vooruitgang.

Gelukkig wordt de bezorgde fan een soort van semi-gerust gesteld:

                  

De game bevindt zich dus godzijdank niet in dev hell, aangezien er nog steeds vooruitgang wordt geboekt. Wel geeft de ontwikkelaar aan dat de game eigenlijk te vroeg aangekondigd is. Die aankondiging vond in 2018 plaats tijdens de E3-persconfenrentie van Xbox.

Twee en een half jaar? Dat valt toch best mee? Op zich wel, maar Dying Light 2 heeft in de tussentijd nogal wat meegemaakt. Zo stapte de narration designer na 22 jaar op, werd de schrijver beschuldigd van seksueel misbruik en werd de game vorig jaar voor onbepaalde tijd uitgesteld… Voeg daar nog geruchten over een mogelijke overname van Techland aan toe en je snapt waarom mensen zich inmiddels toch een beetje zorgen maken over de game.

Laten we hopen dat er woensdag goed nieuws volgt!
       

Ubisoft voegt crossplay voor Watch Dogs Legion Online-modi toe

Florian liet jullie vorige week nog een gloednieuwe trailer voor de multiplayer van Watch Dogs Legion zien! Deze online modi laten je onder meer samen met je vrienden nieuwe coöpmissies spelen en nieuwe Tactical Ops uitvoeren.

Hartstikke leuk die online multiplayer-modi, mits je op hetzelfde platform als je vrienden speelt, natuurlijk… Gelukkig komt Ubisoft met goed nieuws over crossplay en cross-generational-play!

Ubisoft heeft bevestigd dat de online modi van Watch Dogs Legion voorzien worden van crossplay en cross-generation-play. Er is helaas nog geen officiële releasedatum voor deze functionaliteiten bekend:

                  

We houden je op de hoogte!
        

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Zo te zien komt Outriders naar Xbox Game Pass

Het Twitter-account van Xbox Game Pass komt met een dikke hint! In onderstaande tweet lijkt men te impliceren dat Outriders naar Game Pass komt!

In de tweet zie je een screenshot van een e-mail van ene Melissa McGamepass die zich afvraagt of er meer mensen zijn die "de laatste tijd een mysterieus signaal in de verte” hebben opgemerkt… of misschien is zij wel de “anomalie”? De mensen op reddit lezen in deze cryptische mail een verwijzing naar de shooter van People Can Fly.

                  

Het is nog niet officieel bevestigd dat Outriders naar Game Pass komt, maar na zo’n dikke tease kan een aankondiging eigenlijk nooit lang meer op zich laten wachten!
        

Total War: Warhammer 2 krijgt deze week gratis DLC

Creative Assembly laat weten dat er 18 maart nieuwe DLC naar Total War: Warhammer 2 komt! Het gaat om Beastlord Rakarth, een nieuwe Legendary Lord van de Dark Elf Faction.

                  

Rakarth belooft vergezeld te worden door een ware dierentuin aan kraaien, monsters en nog veel meer. Ook tof is zijn zweep, de Whip of Agony!

Meer zien van de Beastlord? Dat kan dus vanaf 18 maart, geheel gratis in Total War: Warhammer 2.
       

Soundtrack Astro’s Playroom nu te streamen

Yes!

Je kunt deze maandag goed beginnen met een heerlijk muziekje! De OST van Astro’s Playroom is namelijk te streamen via alle bekende streamingdiensten, zoals Spotify, YouTube Music en Apple Music.

Hierboven vind je vast een klein voorproefje!
       

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: creatieve manieren waarop games je dwongen een pauze in te lassen, een kijkje naar de vooruitgang die Crysis Remastered inmiddels op PC heeft geboekt en een blik achter de camera’s van Bendy and the Ink Machine.

       

Lekker koesen!
        

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord