Star Wars: Battlefront gratis DLC content bekend 

Star Wars: Battlefront gratis DLC content bekend 2016-01-27T01:53:01
Goed nieuws! De nieuwe gratis DLC voor Star Wars: Battlefront is bekend! Daarnaast wordt Blade & Soul al door een miljoen mensen gespeeld hier in het Westen. Ook teaset Insomniac een nieuw project. Nachtwacht, goedemorgen.

Insomniac Games teaset nieuw project

Terwijl Insomniac Games de laatste kreukels gladstrijkt bij hun Ratchet and Clank re-imagening teasen ze meteen even een nieuw projectje genaamd Dive Deeper. In een kort filmpje duiken we inderdaad dieper onder water. Daar waar de zeebodem bezaaid is met radartjes en tandwielen.

Wacht gokt op een soort van puzzle platformer aan deze beelden te zien. 28 januari horen we meer en dat is natuurlijk al over twee dagen, dus veel tijd om te speculeren hebben we niet. Insomniac werkt ook nog aan een Oculus Rift exclusive third person adventure game genaamd Edge of Nowhere. Ze nemen flink wat hooi op hun vork, laten we hopen dat dat beter uitpakt dan hun onvergetelijke Fuse...

 

Helm’s Deep in Fallout 4

YouTuber Cosmic Contrarian is een ware Fallout 4 legende. Hij maakte al meerdere battle video’s, maar nu overtreft hij zichzelf weer door de Lord of the Rings battle for Helm’s Deep na te maken in de Commonwealth van Boston.

 

Blade & Soul heeft nu al 1 miljoen spelers in het Westen

19 januari kwam NCSoft met een nieuwe free-to-play MMORPG genaamd Blade & Soul. Het is sowieso een een bold move om vandaag de dag met een MMORPG uit te brengen terwijl de massa zich al lang en breed heeft uitgehuwelijkt aan World of Warcraft o.i.d. Maar Blade & Soul doet het verdomd lekker! Ondertussen is de game al door een miljoen mensen gespeeld in het Westen.

Blade and Soul

NCSoft West’s CEO Songyee Yoon is bijzonder enthousiast en heeft aangegeven flink door te zullen werken om nieuwe updates en patches te releasen voor de game:

“It is thrilling that so many people are excited about the arrival of Blade & Soul in the west. We will continue to work tirelessly to make sure our amazing players have a great time in this epic game.”

Heeft iemand van jullie de game al gespeeld? De Wacht is wel geïnteresseerd, mits hij minstens drie aanbevelingen krijgt in de comments.

 

Kennis is macht: waarom is Fallout 4 zo leuk

Het hoogtepunt van de Fallout 4 hype is alweer een beetje voorbij, maar waarschijnlijk wordt deze game nog jarenlang gespeeld. Maar waarom vinden we het eigenlijk zo tof om in een volledig kapotte wereld te zijn? Zowel moraal als fysiek is er maar weinig moois te vinden in een post-apocalyptische wereld, maar toch spelen we het in games helemaal stuk. En dit is waarom:

 

Meer info over Final Fantasy XV komt zaterdag

Final Fantasy XV is al flink lang in ontwikkeling en zo nu en dan krijgen we een flard aan informatie toegespeeld. Zo ook weer komende zaterdag 30 januari. Square Enix heeft af en toe een nieuws dingetje genaamd Active Time Report waarin ze wat nieuwe informatie loslaten over hun titel. Een nieuwe Active Time Report staat gepland voor aankomende zaterdag.

Final Fantasy XV

In het komende report gaat director Hajime Tabata het voornamelijk hebben over belangrijke updates waar ze nu aan werken. Het gebruik van magic en stealth zal een grote rol spelen. Daarnaast wordt er gesproken over het evenement dat in maart plaatsvindt, daarin zullen ze eindelijk de release date bekend maken. Dus zaterdag krijgen we te horen wanneer Square Enix aankondigt wanneer FFXV uitkomt... Spannend!

Het Active Time Report is te vinden op de YouTube-pagina van Square Enix.

 

De muziek van Unravel is de stem van het spel

Unravel werd op de E3 van vorig jaar aangekondigd door director Martin Sahlin, de meest nerveuze presentator ooit, maar iedereen sloot het spel direct in zijn hart. Terecht als je het De Wacht vraagt, want het ziet er allemaal zeer vertederend en leuk uit. 9 februari komt deze indie eindelijk uit en Martin Sahlin heeft er in de volgende dev diary over hoe belangrijk muziek in de game is.

 

Star Wars: Battlefront DLC update

Gisteren heeft Dice geteased met een twitterplaatje van Han Solo, Luke Skywalker en een tonton. Dit had alles te maken met de gratis DLC die vandaag uitkomt. Deze DLC heeft een aantal cosmetische dingetjes en een aantal hele handige nieuwe features:

  • De Tatooine survival map heeft nu ook de modi Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt en Heroes vs Villains en heet Raider Camp.
  • Nieuwe Hoth themed outfits voor Luke Skywalker en Han Solo
  • De mogelijkheid om privé matches te maken.
  • De introductie van Daily Challenges en Community Events. Hiermee kan je credits verdienen en sneller dingen unlocken.
  • Aanpassingen aan wapens en multiplayer modi.

Star Wars

In februari komt er nog meer gratis content aan. Met onder andere een Survival missie op Hoth en een hele nieuwe multiplayer map op Hoth waarin je ook Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron en Turning Point kan spelen. Hetzelfde gebeurt in maart voor Endor. Daarnaast is er nu een concreet lijstje waarin de content staat die onder de Season Pass valt:

  • Star Wars™ Battlefront™ Outer Rim (March 2016) - Fight among the factories of Sullust and battle within Jabba the Hutt's palace on Tatooine
  • Star Wars™ Battlefront™ Bespin (Summer 2016) - It's hunt or be hunted in this action-packed experience set in the Cloud City of Bespin
  • Star Wars™ Battlefront™ Death Star (Fall 2016) – That’s no moon! One of the most iconic locations in the Star Wars universe makes its debut in Star WarsBattlefront.
  • Star Wars™ Battlefront™ Expansion Pack 4 – Title TBA (Early 2017) – We will have more details to share about this exciting new expansion pack in the coming months.

Dat is niet mis! Er zit sowieso nog genoeg gratis content aan te komen, en de Season Pass-kopers hebben hun geld ook niet echt weggegooid. Daar lijkt het op althans.

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

 Star Wars

REACTIES (71) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord