Spider-Man is speelbaar in Marvel’s Avengers, maar alleen op PlayStation 

Spider-Man is speelbaar in Marvel’s Avengers, maar alleen op PlayStation 2020-08-03T23:13:06
Goedemorgen Spider-Man-liefhebbers, hoe zouden jullie het vinden om straks als Spinnenman te kunnen rondslingeren in Marvel's Avengers? Dan moet je wel in het bezit zijn van een PlayStation 4, want dat is de enige manier om met hem te spelen. Verder in de n8w8: De map van Warzone op de schop, een nieuw modus in Valorant en een jarige job. Veel leesplezier en nog een fijne dag!

Spider-Man is speelbaar in Marvel’s Avengers, maar alleen op PlayStation

Alweer een goede vangst van PlayStation, want wie wil er nou niet rondslingeren als Spinnenman? Dit nieuws bewijst maar weer eens hoe kort het lijntje tussen Sony en Spider-Man werkelijk is. Opvallend is het nieuws overigens wel, eerdere berichten spraken dit namelijk nog tegen. Spelers kunnen niet direct met Spider-Man aan de slag. Het personage wordt namelijk pas in de eerste maanden van 2021 geïntroduceerd. Gratis wordt het personage trouwens wel. Hoe deze versie van Spidey eruit gaat zien, weten we nog niet. Vooralsnog zullen we het moeten doen met de gedachte en dit plaatje. 

Spider-Man

Deathmatch en nieuwe skins onderweg naar Valorant

Valorant is inmiddels toch wel een gevestigde naam in het hero-shooter-genre. Toch ontbrak er iets aan de game, volgens Riot, en wel een Team Deatchmatch-modus. In een potje Team Deathmatch nemen tien spelers het tegen elkaar op, met een oneindig vermogen aan geld. Spelers kunnen dus alles kopen wat hun hartje begeert. Daarnaast start iedereen volledig bepantserd in armor, maar is niemand instaat om persoonsgebonden vaardigheden uit te oefenen. En dat is nog niet alles, in de nieuwe Team Deathmatch-modus krijgt iedereen om de vijf seconden de positie van de vijand te zien op de map, sluipen is dus geen optie. Het team dat als eerste dertig kills weet te bemachtigen, wint de match.


Naast een nieuwe modus, verschijnt er ook een nieuwe battle pass. Deze kost zoals gebruikelijk 1000 VP, of tien echte euro’s. Uiteraard zijn er flink wat cosmetische items vrij te spelen met de pas. Dan kunnen spelers ook nog de Glitchpop-bundel kopen, dat levert dan een aantal nieuwe wapenskins op. Deze bundel is echter niet bepaald gratis. In totaal zou je hier ongeveer tachtig euro voor moeten neerleggen. Ten slotte kan je vanaf vandaag aan de slag met het nieuwste personage Killjoy.

Killjoy

Zo ziet Lego Mario er vanbinnen uit

Dat willen we natuurlijk allemaal wel weten. Gelukkig is er altijd een mal internetpersoon die dit soort shit voor ons uitzoekt. Dat scheelt ons weer een aankoop en een aantal handelingen die wij als Mario-liefhebbers liever niet zelf uitvoeren. In de video van Beyond the Brick worden we wederom gewezen op het feit dat dit soort Lego-prulletjes maar al te goed in elkaar zitten. Een vlekkeloze autopsie is het echter niet. Sommige deeltjes zitten gewoon te goed vast aan het lijf van de wereldberoemde loodgieter, deze moeten dus met kracht worden verwijderd. Wat overblijft is een schermpje met ogen, poor guy. Wees gerust, Mario wordt met behulp van wat lijm en pure wilskracht gewoon weer hersteld. 

Er is er één jarig

Vandaag is niemand minder dan Masahiro Sakurai vijftig jaar oud geworden, en dat vindt je Wacht toch wel de moeite waard om je op te attenderen. Waar zouden we zonder Sakurai zijn? Hoe ziet een wereld zonder Kirby, Super Smash Bros en zijn mooie presentaties eruit? Gefeliciteerd hè!

Kirby

De map van Warzone gaat op de schop

Er wordt met enige regelmaat gespeculeerd over de impact van het nieuwe seizoen van Modern Warfare op Verdansk, de map van de battle royale-modus Warzone. Het officiële Twitter-account van Call of Duty heeft daar nu eindelijk een einde aan gemaakt. Volgens het bericht zal Verdansk nooit meer hetzelfde zijn. De bijbehorende video geeft ons alvast een idee waarom dat zo is. Zo zien we dat het dak van The Stadium wordt opgeblazen en dat er een trein dwars door de map van Warzone heen rijdt (Apex much). Verder wordt er gecommuniceerd dat er een aantal nieuwe dropzones aan de game worden toegevoegd, zoals Suldal Harbor, Oil Rig en Intl. Airport. Iets anders wat opvalt in de trailer voor het vijfde seizoen, is dat er voertuigen te vinden zijn die over zwaar geschut beschikken. Wat het vijfde seizoen precies allemaal de bieden heeft, is nog even afwachten. We kunnen straks in ieder geval eindelijk de binnenkant van het stadion zien, en daar is je Wacht maar al te blij mee. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Het nieuwe design van de Microsoft Store

Microsoft heeft alvast een voorproefje gedeeld van het nieuwe ontwerp van de Microsoft Store. Een select aantal Insiders kunnen de vernieuwde winkel vanaf 5 augustus testen. Volgens Microsoft is de winkel gemakkelijker in de omgang en is deze een stuk veiliger en sneller dan zijn voorganger. Naar verluidt laadt de winkel binnen twee seconden en is de zoekfunctie een stuk gedetailleerder. Verder kunnen gebruikers nu een blik werpen op alle prijzen van alle games die backwards compatible zijn. Op deze manier moet het makkelijker zijn om een Wish List en dergelijke te creëren. 

Store


Analogue Pocket pre-orders in vijftien minuten uitverkocht

Binnen een klein kwartier uitverkocht, en dat voor die prijs?! Eerlijk is eerlijk, het is een bijzonder fijn apparaatje. Je Wacht zou er zeker ééntje willen scoren. Maar het was tegen onze verwachting in dat de pre-orders zo snel over de toonbank zouden vliegen. Voor het geval je geen idee hebt waar je Wacht het over heeft, de Analogue Pocket is eigenlijk de Game Boy van de toekomst. Het apparaatje kan praktisch alle Game Boy-, Game Boy Color- en Game Boy Advance-schijfjes afspelen. Knal er nog een adapter tegenaan en je kunt ook alle Game Gear-, Neo Geo Pocket- en Atari Lynx-games op spelen. Best wel awesome, right? Tot slot wordt ook de Analogue Dock uitgebracht, waarmee de games op televisie afgespeeld kunnen worden. Daar kan elke willekeurige usb-controller op worden aangesloten. Mocht je nu balen dat je deze wonderhandheld niet hebt kunnen bemachtigen, geen zorgen er worden er meer gemaakt. Dus leg die tweehonderd dollar maar alvast apart!

Pocket

  

Microsoft zou TikTok US wel op willen kopen

De techgigant is kennelijk in gesprek met het moederbedrijf van TikTok, ByteDance, over het opkopen van de populaire video-app. Microsoft liet afgelopen zondag weten dat voor 15 september a.s. hierover een definitief besluit zal worden genomen.  Echter, of de overname er werkelijk komt, is nog even afwachten. Zeker als je bedenkt dat Meneer Trump eerder uitsprak dat hij TikTok graag zou willen verbannen uit de Verenigde Staten. Volgens Trump is de app niet veilig en vormt het een wellicht een gevaar voor de nationale veiligheid, want China. Microsoft zal dus in gesprek moeten gaan met het Witte Huis.

Tik

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord