Russisch bedrijf komt met een PlayStation 5 van massief goud 

Russisch bedrijf komt met een PlayStation 5 van massief goud 2020-12-28T12:29:26
Je kan wel merken dat de feestdagen in volle gang zijn, pakketjes worden tegenwoordig gewoon niet meer op tijd geleverd. Zo ook de n8w8 van Dakota. Door vertragingen op de weg, lekke banden en een tennisarm is het Dakota niet gelukt op het pakketje op tijd af te leveren.. Nee, alle gekheid op een stokje, Dakota biedt zijn excuses aan en heeft zijn lot aan de schandpaal geaccepteerd. Laat maar komen, die tomaten! Vandaag in de kleine, vergeten wacht: Een gouden PlayStation 5, een Pokémon-stream vanuit de ruime en Hyrule in Minecraft.

Russisch bedrijf komt met een PlayStation 5 van massief goud

Het Russische bedrijf Caviar heeft aangekondigd dat zij werken aan een lijn gouden producten. Hiermee bedoelt je Wacht geen lijn met goede spullen, maar letterlijk allemaal spullen van goud. Zo liet het bedrijf weten dat er gouden AirPods in de maak zijn, een Samsung Galaxy S21 Ultra en dus een PlayStation 5. Ook de DualSense-controller wordt in het goud geleverd. De console wordt in het juweliersatelier bekleed met 18-karaats goud. Caviar geeft aan gekozen te hebben voor een design met extra volume. In plaats van een laagje goud, is de console samengesteld uit verschillende platen van 18-karaats goud. Nu horen we je denken, hoe zwaar is dat ding? Dat weten we niet precies, maar de fabrikant geeft aan dertig kilo aan goud te hebben gebruikt. Dus, iemand interesse? 

Golden

Pokémon-stream vanaf The International Space Station

Dat blijkt uit een Tweet van het officiële Twitter-account van Pokémon. In het bericht staat geschreven dat trainers 31 december a.s. dit gegeven in hun agenda mogen noteren. Wat er precies getoond wordt tijdens de stream van The International Space Station, is nog niet bekend. In het bericht staat echter wel geschreven dat er een aantal pokémon voorbij zullen komen, maar wie is nog even geheim.

Mount and Blade 2-update voegt opstanden toe 

Dat blijkt uit een onlangs verschenen development update. In het bericht staat geschreven dat nederzettingen met relatief lage veiligheidsmaatregelingen het gevaar lopen dat het volk in opstand komt. Hoe lager de loyaliteit van het volk, hoe groter de kans is dat een nederzetting wordt overgenomen. Zodra er meer rebellen dan legers zijn, komt het volk in opstand en heb je dus een probleem. Wanneer een coupe slaagt, wordt er een nieuwe clan opgericht en zullen zij zelf nieuwe regels bedenken. Als de nieuwe orde stand weet houden, kan het zomaar zo zijn dat het een plekje in de simulatie verovert, en het blijft meedraaien als volwaardige nieuwe nederzetting. 

Mount and Blade 2

Fan maakt Breath of the Wild-map na in Minecraft

Minecraft is de thuisbasis van de mooiste en gekste creaties, dat wordt wederom bewezen door gebruiker Crockette22. Wat is er nou mooier dan de landschappen en vista's van The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Wat je Wacht betreft vrij weinig. De creatie van Crockette22 bevat niet alleen de Gerudo Deset, of de Dualing Peaks, nee, alle landmarks van Breath of the Wild zijn aanwezig. Perfect voor spelers die Hyrule altijd al in het vierkant hebben willen verkennen. Natuurlijk zijn bepaalde verhoudingen niet helemaal juist en zal het hier en daar niet één op één zijn nagemaakt, maar daar moet je dan maar even doorheen kijken. Crockette22 heeft het trouwens niet helemaal alleen gedaan, de gebruiker laat weten dat het niet was gelukt zonder de hulp van Lentebriesje. Liefhebbers kunnen de map hier downloaden.

yes

Ode aan Carrie Fisher in Star Wars Galaxies Legends

Het is alweer vier jaar geleden dat de wereld afscheid nam van Carrie Fisher. Talloze Star Wars-fans kwamen in Star Wars Galaxies Legends bijeen om hun respect te tonen voor de eeuwige prinses. De game bevat, net als vorig jaar, een standbeeld van Carrie Fisher in haar rol als Princess Leia. De perfecte plek voor fans om een mooi woordje te doen over Fisher en om te delen hoe de actrice hun leven heeft beïnvloed. 

Carrieq

Hier heb je een NES-tafel, als goedmakertje

Tafeel

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord