Releasedatum Detroit: Become Human bekendgemaakt 

Releasedatum Detroit: Become Human bekendgemaakt 2018-03-02T00:12:46
De makers van Myst hebben een nieuwe game aangekondigd, er is een releasedatum voor Detroit: Become Human, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio samen in Tarantino-film en Hearthstone zit nog niet in de pijplijn voor de consoles. Yep, dat kan alleen maar de N8W8 zijn!

southpark

Het is 2 maart, vandaag in 1966 werd de eerste niertransplantatie in Nederland verricht, terwijl in 1983 de compact disc werd geïntroduceerd. De Wacht weet nog goed wat haar eerste CD was, weet jij het nog? Welkom in de W8!

flippo
  

Detroit: Become Human heeft een releasedatum

Quantic Dreams nieuwe game, Detroit: Become Human, verschijnt al heel erg bijna. Er is namelijk aangekondigd dat deze PlayStation 4-exclusive over een stel androïdes uitkomt op 25 mei. Yay!

detroit
  

Makers Myst en Obduction komen met Firmament

Cyan, de studio achter Myst, komt met een steampunk avontuur genaamd Firmament. Er is nog heeeeel weinig bekend, maar er zijn tandwielen, er schijnen vier realms te zijn en er wordt een Italiaans klinkende taal in gesproken in de teaser. Lekker vaag, maar wel fijn om te zien dat er weer wat wordt gedaan bij Cyan, dat meestal best veel tijd nodig heeft om een game te ontwikkelen.


  

Hearthstone op consoles? Zet dat nog maar even uit je hoofd

Blizzard heeft aangekondigd dat het op dit moment niet in de pijplijn zit om hun succesvolle mobiele game Hearthstone uit te brengen op PlayStation 4, Xbox One en Switch. In een interview met Dualshockers hebben een Senior Producer en een Game Director (Yong Woo en Ben BRode) aangegeven dat er geen aankondigingen zijn wat betreft console-versies van de kaartgame.

heathstone
  

Brad Pitt samen met Leonardo DiCaprio in nieuwe Tarantino

Ja, die Brad Pitt was niet alleen fantastisch in Fight Club, hij is briljant in Se7en, Thelma and Louise en natuurlijk in Inglourious Basterds. Die laatste is een Quentin Tarantino-film en blijkbaar is die samenwerking zo goed bevallen, dat Tarantino meneer Pitt nog een keer voor zijn karretje heeft weten te spannen. Brad heeft namelijk een rol in Once Upon A Time in Hollywood. Weet je wie daar al een rol in had? Leonardo DiCaprio. Klinkt nu al als een geweldig plan, zeker als Margot Robbie ook nog bij de cast zit straks (ze is nog in overleg). Het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2019 draait.

brad
  

Shortfilm voor Far Cry 5 aangekondigd

We hadden al de The Baptism-trailer van Far Cry 5, maar er is meer. Ubisoft heeft aangekondigd dat er volgende week een shortfilm verschijnt van die game. De aankondigingstrailer heet Inside Eden’s Gate en uiteindelijk komt er volgende week op 5 maart een volledige shortfilm uit, die via Amazon Prime te bekijken is. Inside Eden’s Gate draait om drie vloggers die in Montana het mysterie rondom een religieuze beweging willen ontrafelen.


  

Pas op: spoilergevoelig nieuwtje over Shenmue 3

Hopelijk kun je het volgende nieuws aan, want niet iedereen is even goed met dit gegeven. Shenmue 3 zal een open einde hebben. Volgens de maker ervan, Yu Suzuki, is het de bedoeling dat er een sequel komt. Of dat daar tenminste ruimte voor is, zo zegt hij tegen Gamersflag. Hij hoopt sowieso ooit alle 11 hoofdstukken te kunnen uitbrengen die hij al vele jaren in gedachten heeft.

shenmue
  

Zeg dag tegen Dragon’s Dogma

Capcom is er klaar mee: de servers van Dragon’s Dogma op Xbox 360 worden offline gehaald. Het gaat om zowel Dragon’s Dogma als Dragon’s Dogma: Dark Arisen. 31 maart gaat de stekker eruit, maar je kunt de game nog wel offline blijven spelen. Lees er meer over in de blogpost van Capcom.

dogma

 

Gran Turismo Sport Patch 1.13-trailer is hier!

De nieuwe update voor Gran Turismo Sport is uit en dat betekent nieuwe bolides! In de trailer ervan zie je ze alvast stralen in de zon, zoals dat hoort bij GT.


  

16-jarig joch krijgt ban van gewelddadige spellen na dreigement

Een tiener uit het Amerikaanse Illinois had op social media zijn school bedreigd terwijl hij een game speelde, waarop een rechter hem zijn telefoon afnam en hem oplegde geen gewelddadige games meer te mogen spelen. Het bizarre is dat zijn dreigement een Snapchatfilmpje was waarin hij dus al gamend uitriep: “Jullie moeten echt even ophouden over school shootings, of ik doe er eentje”. Hij was gefrustreerd van alle gesprekken over de Lake Park-shooting die het land vorige maand opschrikte. De rechter zei: “Je mag zoveel Mario Kart spelen als je wil”, maar dus geen gewelddadige spellen meer. Ook zijn social media hem verboden. Hoe lang hij niet mag spelen en welke games er als gewelddadig worden bestempeld en hoe dit gecheckt gaat worden, dat is allemaal niet bekend, maar Donald Trump zal ongetwijfeld trots zijn op de rechter, gezien zijn recente uitspraken over gewelddadige spellen.

bayo  

Happy Birthdays verschijnt in juni op Switch

Brr, ander onderwerp! Nintendo Switch wordt voorzien van een heleboel originele games en daar wordt binnenkort Happy Birthdays aan toegevoegd. Blije dingen. Het is een verbeterde versie van PS4- en PC-game Birthdays the Beginning en het gaat erom dat je ecosystemen bouwt. Dat betekent dus tuinieren, dinosaurussen laten opgroeien en meer. Geweldig, want alles met dino’s is geweldig. Dit spel is trouwens gemaakt door Yasuhiro Wada, de man achter Harvest Moon. Vanaf 8 juni kun je het spelen op Switch.


  

Nieuwe hoeden en outfitjes voor Super Mario Odyssey?

In de update data van Super Mario Odyssey heeft dataminer SciresM nieuwe omschrijvingen gevonden voor hoeden en kostuums van de Broodals die in de laatste update zijn toegevoegd aan het spel. Hier lees je wat er waarschijnlijk aankomt:

  • Hariet Hat: A hat you should not wear until after thoroughly checking it for explosives.
  • Hariet Suit: An outwardly lovely gown, the interior structure has rotted away and is holding on by a thread.
  • Rango Hat: A near-perfect replica of Rango’s hat…except for the awesome saw blades and trampoline capability. Sigh…
  • Rango Suit: A humble outfit that does the job effectively, if not glamorously. Or efficiently. Or smartly. Or even not-dumbly.
  • Spewart Hat: A hat you should definitely wash thoroughly before wearing, given Spewart’s…hobbies.
  • Spewart Suit: An outfit that reminds one of school days—of reading, of writing, and of full-body finger painting.
  • Topper Hat: A hat that practically demands to be stacked up on top of identical copies of itself and swung dangerously about.
  • Topper Suit: A cheap knockoff of a fancy, tailored suit. Smells of carrots and broken promises.

hoed
  

20 miljoen mensen hebben The Division gespeeld

De tweede verjaardag van The Division wordt groots gevierd, wat onder andere komt door het behalen van de mijlpaal van 20 miljoen spelers. Er zijn allerlei in-game activiteiten gepland om dit te vieren, met elke week in maart een wereldwijd event:
Outbreak: March 1-5
Assault: March 8-12
Strike: March 15-19
Ambush: March 22-26

division
  

Tien minuten Tani

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is weer een beetje off the radar sinds de game voor de vijfhonderdste keer werd uitgesteld, maar misschien kan de onderstaande 10 minuten gameplay je weer een beetje warm maken. Tani is een bijpersonage dat de hoofdrol speelt in de onderstaande gameplaybeelden. Geniet ervan!


  

Trailertje van Cloak and Dagger

Hoewel deze Wacht af en toe bespeurt dat sommigen van jullie een beetje superheldenmoe zijn, wil ze toch even de trailer van Cloak and Dagger delen. Deze Marvel-televisieserie start in juni en draait om twee jonge mensen die contrasterende krachten hebben. De ene kan vanalles met licht, de ander juist met duisternis. De hoofdrollen worden vertolkt door Tandy Bowen en Olivia Holt. Cloak and Dagger werden in 1982 geïntroduceerd in de comic The Spectacular Spider-Man en kregen in 1985 hun eigen comic-reeks waarvan nu dus een 10 afleveringen tellend eerste seizoen aan televisie wordt gemaakt.


  

Mooi speeltje: Sea of Thieves

Helaas zit hij in de Loot Crate van maart en is hij dus niet zo makkelijk te krijgen (het is een exclusive), maar er komt een Sea of Thieves figuurtje aan dat zo cool is, dat de Wacht hem toch even wilde laten zien. Het is Flameheart, een piraat-achtige skeletfiguur die op een goudberg staat met getrokken zwaard. De Wachts hart staat in vuur en vlam van deze toffe figurine.

sea of thieves
  

Jammer dat Loot Boxes zo vervelend zijn. Weet je wat ook vervelend is? Je bed uitkomen. Doe het! Fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord