PUBG-ontwikkelaar belooft frequentere fixes; nieuwe content voor Sanhok 

PUBG-ontwikkelaar belooft frequentere fixes; nieuwe content voor Sanhok 2018-07-17T00:01:57
De PUBG community wil meer dan alleen nieuwe content. Zodoende belooft PUBG Corp om hun game te fiksen met patches en updates. Terwijl je wacht, lees je vandaag meer over: pre-orders in Duitsland, de FFXIV X Monster Hunter: World crossover, Sonic Mania Plus en de Mega Man X Legacy Collection.

Cats <3
    

PUBG-ontwikkelaar belooft frequentere fixes; nieuwe content voor Sanhok

PUBG Corp waagde zich op Twitter om aan te kondigen de de map Sanhok twee toevoegingen krijgt, te weten een voertuig en een gun. In de Tweets hieronder kun je kennismaken met de nieuwe content.

                  

                  

Leuk en aardig zou je denken, maar de PUBG community lijkt niet erg te zitten wachten op nieuwe content. Ze hebben namelijk liever dat PUBG Corp zich eerst richt op het fiksen van bugs in de game. Zo moesten er de afgelopen periode een aantal hotfixes geïmplementeerd worden om Sanhok te optimaliseren.

PUBG Corp heeft laten weten zich te kunnen vinden in de kritiek. Zodoende mogen we ook verdere verbeteringen en fixes verwachten. Vooral server performance, client-side performance, anti-cheat-maatregelen en bugs staan hoog op de to do-lijst van de ontwikkelaar. Meer nieuws hierover wordt verwacht na de PGI (PUBG Global Invitational).
     

Trailerovervloed

De Wachtster heeft ook vandaag weer wat versche trailers voor jullie opgeduikeld. Kijk mee naar:

  • The Shapeshifting Detective – vanaf Q4 op PC, PS4, Nintendo Switch en Xbox One
  • Lost Phone Stories Bundle – 19 juli op Nintendo Switch; eerder op PC, Android en iOS
  • MoonQuest – nu in early access op PC


    

Verbod op vage releasedata van pre-orders in Duitsland

Duitsland voert een verbod in op vage releasedata voor pre-orders. Dat betekent dat je geen "coming soon" – of de Duitse equivalent daarvan – meer zal zien in de webshops van onze oosterburen. In plaats daarvan moeten de webshops een concrete datum opgeven. De andere optie is om simpelweg geen pre-orders meer aan te nemen.

Een Duitse consumentenbond droeg de zaak aan bij de rechter. Deze oordeelde dat vage releasedata inderdaad niet oké zijn, omdat het klanten het recht hebben om te weten wanneer ze hun product mogen verwachten. Het verbod geldt overigens voor alle producten, zo begon het allemaal met een Samsung Galaxy S6.

pre-orders...

De Wachster is benieuwd of de rest van de EU volgt. Goede zaak? Laat het weten in de comments!
    

FFXIV X Monster Hunter: World crossover Rathalos getoond

De Wachtster vertelde jullie gisteren ook al over de Final Fantasy XIV X Monster Hunter: World crossover. Het ging toen over FFXIV content voor Monster Hunter: World. Vandaag draaien we de rollen om. Er komt namelijk ook Monster Hunter: World content naar FFXIV.

FFXIV krijgt op 7 augustus een fikse update. Onderdeel daarvan is ook de Monster Hunter: World content. Het gaat onder meer om armor, minions, mounts en furnishings. Kers op de taart is echter Rathalos zelf. Deze King of the Skies is een van de meest iconische wezens uit de Monster Hunter-serie.

Om Rathalos uit te dagen moet je level 70 zijn in FFXIV en de main questline van de Stormblood-expansie uitgespeeld hebben.
   

Comic-momentje

Comic-momentje
      

Sonic Mania Plus nineties infomercial trailer

Om de release van Sonic Mania Plus op consoles te vieren, krijgt de game een lekker nineties getint filmpje. Je checkt 'm hieronder:

Vorig jaar verscheen Sonic Mania als download only-titel. Sonic Mania Plus biedt je een fysieke editie, inclusief artbook. Ook is er nieuwe content toegevoegd, zo kent deze versie twee nieuwe speelbare personages: Ray the Flying Squirrel en Mighty the Armadillo. Daarnaast is er de Encore Mode, met nieuwe layouts voor elke map. Ten slotte biedt Sonic Mania Plus ondersteuning voor vier spelers in de Competition- en Time Attack-modi.

Sonic Mania Plus is vanaf vandaag te checken op PS4, Nintendo Switch en Xbox One. PC-gamers kunnen een DLC met de nieuwe content kopen.
   

Mega Man X Legacy Collection introduceert easy mode

De Mega Man X-games staan bekend om hun pittige moeilijkheidsgraad. One-hit kills en onregelmatige checkpoints... Als je een gemakkelijk spelletje wilt, kun je beter Dark Souls opstarten.

Voor die momenten waarop je effe geen zin hebt om de haren uit je kop te trekken, krijgt de Mega Man X Collection nu gelukkig een Rookie Hunter Mode. In Mega Man X 1-3 halveert deze modus de hoeveelheid schade die je oploopt. In Mega Man X 4-8 zorgt de modus er ook voor dat je niet meteen dood neervalt op de spikes.

Mega Man X Legacy Collection

Mega Man X Legacy Collection is vanaf 24 juli te checken op PC, PS4, Nintendo Switch en Xbox One.
        

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen lessen in het maken van games en de meest bizarre Half-Life speedrun. Pas wel op voor de knipperende beelden.


    

Lekker koesen!
   

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord