PC demo van Halo Reach verspreid door fans 

PC demo van Halo Reach verspreid door fans 2019-07-01T12:57:37
343 Industries probeert het verspreiden van de Halo Reach PC Test tegen te gaan, PUBG aapt Apex na en Pokemon Red speelbaar in Fortnite. Dit alles en meer in de N8W8 van 30 juni 2019!

hoi  

Halo fans verspreiden Halo Reach PC test

Zoals je al kon lezen in Marvin's WeekendWacht is de PC versie van Halo Reach nu al te spelen voor een select groepje hardcore fans. Alhoewel, het groepje is inmiddels iets groter dan de bedoeling was... 343 Industries had namelijk minder dan 1000 fans uitgenodigd om een testversie van de game te spelen, maar nu blijkt dat sommige van die fans die demo dus illegaal aan het verspreiden waren.

"It has come to our attention that the Halo Insider flight has been illegally distributed online. If you download or play this illegal copy, we have the right to ban all associated accounts and remove you from all current or future 343 programs."

Het lijkt er op dat 343 dus al klaar staat met de banhamer. Ook zeggen ze dat ze het zelfde van plan zijn met de release voor Halo: CE, Halo 2, Halo 3, ODST en Halo 4 voordat ze daadwerkelijk op PC launchen. Hopelijk hebben ze tegen die tijd deze problemen kunnen verhelpen.

reach  

PUBG aapt Apex na

Hoewel Apex Legends een van de jongste Battle Royales op de markt is word er door de veteranen van het genre toch best wat afgekeken. Zo kopieerde Fortnite bijvoorbeeld eerder al het respawn systeem. Nu is het dus de beurt aan Player Unknown's Battlegrounds, waar je nu gebruik kan maken van hetzelfde systeem als Apex bij het oppakken van attachments. Die plakken nu automatisch aan je wapen zonder dat je eerste je menu hoeft te openen. Handig!

pubg  

Jongetje vermoordt broer vanwege ruzie om PUBG

Nog een PUBG nieuwtje, maar deze is een stukje duisterder. Volgens een Indiase nieuws outlet heeft een kind van 15 zijn broer vermooord na een ruzie over de populaire Battle Royale game. De oudere boer verweet hem dat hij te veel PUBG Mobile speelde, waarna de jongere broer een schaar pakte en zijn oudere broer neerstak. Hij overleed vervolgens in het ziekenhuis aan zijn wonden. De jongere broer is inmiddels opgepakt.

pubg-mobile  

Creatieveling maakt Pokemon Red in Fortnite

In seizoen 7 introduceerde Fortnite Creative Mode, waar spelers zelf maps mochten ontwerpen. Waar de tool oorspronkelijk bedoeld was voor Battle Royale maps, is redditor /u/FiveWallnut8586 twee maanden bezig geweest met het nabouwen van Kanto in de editor. Het gaat slechts om het eerste gedeelte van de landkaart uit de klassieke Gameboy games, maar je kan via Pallet Town al door Viridian Forest naar Pewter City, waar er zelfs een bossfight is tegen Onix.

Je kunt vechten met behulp van je starter pokemon, die in dit geval allemaal guns zullen zijn. AK47, I choose you? Als je zelf een kijkje wilt nemen, gebruik je deze code: 2911-4244-1867.

fortnite  

Digital Foundry neemt een kijkje naar Bloodstained

En is teleurgesteld in de staat van de Switch Port. Een beetje vreemd dat de resolutie van die game op de Switch bijna net zo laag is als die van The Witcher 3!

  

Geschiedenis van Mario Geruchten - Did You Know Gaming

Als afsluiter nog een versche DYKG over je favoriete loodgieter. Enjoy!

  

Dat was hem dan wel weer voor deze NachtWacht. Laters!

doei

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord