Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd voor Xenoblade Chronicles 2 

Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd voor Xenoblade Chronicles 2 2017-11-05T13:56:48
Live zoekend naar de laatste @#@#$$ Power Moons in Super Mario Odyssey, rapporteert de Weekendwacht zich! Met info over een nieuwe Nintendo Direct, weer een studio die sluit, gameplay van de nieuwe World of Warcraft expansion en een kat met een jetpack!

Dinsdag komt er een Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Direct

Heuj er is er weer een nieuwe Nintendo Direct aangekondigd en wel voor dinsdag! Deze focust zich volledig op Xenoblade Chronicles 2. De JRPG komt op 1 december uit en is de laatste grote release van Nintendo voor het jaar. Ondanks dat de release over een kleine maand is weten we nog maar bar weinig over de game.

Xenoblade Chronicles 2

De Nintendo Direct wordt dinsdag om 15.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube of Nintendo’s eigen website. Vergeet dus niet aan je baas of leraar te vragen of je hem mag kijken. Hahahahahahahahaha, of check gewoon alle info op PU.nl na de uitzending.

Torchlight ontwikkelaar Runic Games sluit deuren

Tochlight-ontwikkelaar Runic Games is niet meer. Chinese uitgever Perfect World heeft na het inperken van studio Motiga nu de stekker getrokken uit Runic’s Seattle studio. Veel personeel dat aan Torchlight 1 en 2 werkte en recent Hob uitbracht, zal niet verder gaan met Perfect World maar de eigenaar is nog wel van plan om met Runic Games als studionaam door te gaan. Het gebeurt alleen intern binnenin de eigen organisatie.

Hob

In ieder geval is het een doekje tegen het bloeden voor Torchlight- en Hob-fans want de games zullen ondersteund blijven en wellicht zelfs nieuwe content krijgen. Perfect World vertelt tegenover Gamasutra dat ze de beslissingen nemen omdat ze zich meer willen focussen op online games met een servicemodel. Hey dat klinkt bekend!

Overwatch had bijna een kat met een jetpack

Over online games met een servicemodel gesproken, Overwatch was goed vertegenwoordigd op de afgelopen BlizzCon en er werd flink wat weirde shit onthuld tijdens de panels voor bezoekers.

Een grote uitdaging voor het Overwatch-team was het bepalen van de stijl. De game is nu cartoony maar hoe cartoony precies was nog een hele taak om uit te vogelen. Dus besloten de Blizzard-bazen hun art designers carte blanche te geven om de grenzen van de Overwatch-stijl te zoeken. Daardoor hadden we bijna… een KAT MET EEN JETPACK!!!

Overwatch

Maar Kotaku heeft nog meer dia’s gepubliceerd. O.a. van een robotaap, een krokodil en een hockeyspeler.

Overwatch

Overwatch

Het heeft allemaal niet de game gehaald en uiteindelijk moeten we het doen met Winston, een wetenschapper die ook een gorilla is en op de maan woont.

Even een Nintendo Switch reclame tussendoor

Gewoon zomaar even een nieuwe Nintendo Switch-reclame. Het gebeurt tenslotte niet iedere dag dat je Bowser op de achterbank van een auto ziet. Is vast geweldig voor de bekleding.

Nieuwe World of Warcraft allied races in actie

Tot slot keren we nog even terug naar BlizzCon en wel naar World of Warcraft. De nieuwe expansion introduceert Allied Races: dat zijn een soort Cola Light/Zero/Vanilla varianten van bestaande rassen, met hun eigen achtergrondverhalen, racial abilities en opties voor customisation. Twee rassen waren speelbaar en deze extreem Amerikaanse Amerikaan laat precies zien hoe ze eruitzien en quest wat rond op de nieuwe eilanden. Enjoy!

Wassum weer. Fijne zondag!

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord