Nieuwe gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 opgedoken 

Nieuwe gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 opgedoken 2020-11-16T00:58:22
Goedemorgen! Na lang wachten is de week van de PlayStation 5 officieel aangebroken. Dat betekent dat we deze keer niet aftellen tot het weekend, maar tot donderdag. En vanaf donderdag is het nog maar één dag tot het weekend. Wat een mooi vooruitzicht. Anyway; het nieuws was vannacht vrij karig, maar je wacht heeft er het beste van gemaakt. Enjoy!

Gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 opgedoken

Een alerte Reddit-gebruiker heeft gameplaybeelden gedeeld van Cyberpunk 2077.  De beelden komen uit een Duitse sneak peak van de game en bieden fans van de game alvast een voorproefje van de game. De video is voorzien van Duits commentaar, compleet met een stemacteur voor het personage Keanu Reeves. Fun fact: Deze stemacteur doet ook de stem van meneer Reeves in al zijn films. Althans, dat heeft je Wacht zich laten vertellen… Check de beelden hieronder!

Persoonlijke telefoonnummers gelekt op de website van Genshin Impact

Ontwikkelaar miHoYo heeft naar verluidt een fors aantal telefoonnummers gelekt via de officiële website van Genshin Impact. Wanneer spelers een gebruikersnaam invullen bij het ‘kopje wachtwoord vergeten’, verschijnt het privé telefoonnummer van de gebruiker in kwestie. Niet echt de bedoeling natuurlijk. Het probleem werd al even geleden opgemerkt door een Reddit-gebruiker, maar vooralsnog lijkt de kurk om het lek te dichten nog niet te zijn gevonden. In ander Genshin Impact-nieuws; miHoYo heeft inmiddels bevestigd dat de gratis actie-RPG speelbaar is op PlayStation met korte laadtijden en mooiere graphics! 

Genshin Impact

De producer van Yakuza zou graag meewerken aan een Sonic-game

Daisuke Sato, producer bij Ryu Ga Gotoku Studio, heeft in een interview aangegeven dat hij ooit in zijn carrière nog eens betrokken wil raken bij een Sonic The Hedgehog-game. 

It's an IP that I haven't come to before. In the sense that I want to try it... well, Sonic

Veel betekenen deze woorden uiteraard niet, maar het idee dat meneer Sato interesse heeft, is altijd leuk om te lezen. De producer geeft overigens wel aan dat áls hij ooit aan het roer van een Sonic-game zou staan, hij het proces niet per sé traditioneel aan zou pakken.

But for me, the so-called Sonic is, well, if I were to do it, I wouldn't do Sonic as it was.
I would like to make a completely different Sonic."

Mocht je het interessant vinden, kun je het complete interview hieronder bekijken.

Deathloop komt toch wel naar Steam

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat de nieuwe shooter van Arkane 21 mei a.s. verschijnt voor PlayStation 5 en PC. Onduidelijk bleef echter of de game enkel speelbaar is via de Xbox service van Microsoft, of dat de game ook speelbaar zou zijn via Steam. Een recent verschenen webpagina op Steam duidt er echter op dat de game ‘gewoon’ onderweg is naar Steam. Maak je dus vooral geen zorgen.


Deathloop

Nieuwe game van Trese Brothers Games heet Cyber Knights: Flashpoint

Dat heeft de ontwikkelaar onthuld in een aankondigingstrailer van de game. Cyber Knights: Flashpoint is een tactische RPG dat zich afspeelt in de toekomst. Volgens de ontwikkelaar verweeft de game het verhaal van een groepje hackers in een cyberpunk-wereld met diepgaande systemen en een XCOM-achtige combat. Net als de vorige game van Trese Brothers Games bevat Cyber Knights procedurele elementen. Deze willekeurig gegenereerde elementen in het verhaal en de combat moeten ervoor zorgen dat de game vaker dan eens (door)gespeeld kan worden. Iedere playthrough biedt de spelers dus een ander verhaal en wordt er gevochten voor een andere uitkomst. Hieronder kun je de trailer van de game bekijken.

Keanu Reeves komt zelf ook voor in de lore van Cyberpunk 2077

Dat Keanu Reeves een rol vertolkt in de nieuwe game van CD Projekt Red, is al lang geen geheim meer. Zoals je waarschijnlijk wel weet speelt Keanu de rol van Johnny Silverhand, lead singer van de band Samurai. Wat we echter niet wisten, is dat de acteur zelf ook bestaat/bestond in het fictieve wereldje. Dat blijkt uit het nieuwe nummer van de fictieve hiphopgroep Yankee and the Brave, vertolkt door de rappers van Run The Jewels. In het nummer ‘No Save Point’ rapt één van de Cyberpunk 2077-artiesten namelijk over Keanu Reeves (de échte). Snap je het nog? Cyberpunk 2077-hiphopgroep rapt over Keanu Reeves, en dus niet over Johnny Silverhand. Weird aye? Dat zou namelijk betekenen dat Keanu Reeves zelf ook écht bestaat in de lore van Cyberpunk 2077. Hoewel fans van de langverwachte game het idee hadden dat dit een foutje van de ontwikkelaar was, blijkt dit niet het geval te zijn. Senior quest designer Patrick K. Mills laat zijn licht schijnen op de situatie.

Plaatje

Nu al een balansupdate en dubbel XP in Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War is een bijzonder lange titel en je Wacht gaat daarom het voortaan afkorten naar Cold War. Goed, nu je dat weet kunnen we over op het nieuws. Cold War is amper een paar dagen uit en de ontwikkelaar heeft het al over dubbel XP en een balansupdate voor de game. Schijnbaar is de MP5 veel te krachtig en gaat het levelen van de wapens veel te traag. Om het tweede probleem op te lossen, heeft Treyarch Studios aangekondigd dat er met ingang van gisteravond 19:00 uur een dubbel XP-etmaal is ingevoerd. 

Je hebt dus tot 16 november 19:00 uur om hier gebruik van te maken. Verder heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat er een update onderweg is die de balans van de wapens moet herstellen.

Cod

Foutje moet kunnen, baas!

My Console's Dual Sense Controller Came with a Wrong Button Installed from r/PS5

Even genieten...

Soms heb je wel eens van die nachten dat er maar weinig gamenieuws verschijnt. Zeker nu alle ontwikkelaars hun plasje inhouden tot de PlayStation 5 wereldwijd is gelanceerd. Vandaar dat ik jullie gewoon even wil trakteren op dit fantastische gifje, enjoy.

REACTIES (50) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord