'Nieuwe Call of Duty in 2020 is Black Ops 5 door Treyarch' 

“Nieuwe Call of Duty in 2020 is Black Ops 5 door Treyarch” 2019-05-20T12:26:13
Ben je net lekker een game aan het ontwikkelen, wordt er besloten dat er een andere studio de boel overneemt. Het zal je maar gebeuren. Hoewel, in het geval van Call of Duty (2020) zou dat best eens een opluchting kunnen zijn voor die makers. Lees erover in de N8W8!

jeans
   

Goedemorgen allemaal! Het is maandag, niet de meest inspirerende dag van de week, maar we kruipen wel steeds dichter naar E3! Vandaag is het 20 mei, de dag waarop Levi Strauss in 1873 patent kreeg op de spijkerbroek, maar ook de dag waarop in Amelia Earheart in 1932 begon aan de eerste non-stop solovlucht door een vrouwelijke piloot over de Atlantische oceaan. Vlieg je met je Wacht mee naar het gamenieuws?

amelia
   

Wordt de Call of Duty-game van 2020 door Treyarch gemaakt?

Volgens Kotaku wordt de Call of Duty-game van 2020 gemaakt door Treyarch. Het zou gaan om een Black Ops 5. Als het klopt dan is het opmerkelijk, want de verwachting was dat de game van Sledgehammer en Raven Software zou komen. Die waren ook met de ontwikkeling begonnen, van een game die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog, maar die zijn nu alleen ondersteuningsstudio’s geworden voor een game die dus wordt geleid door Treyarch. Wil je er nog een pollepel drama overheen? Raven en Sledgehammer schijnen niet heel erg goed te kunnen samenwerken. Nou ja, ondertussen wachten wij eerst nog even op de nieuwe Call of Duty van Infinity Ward, die als het goed is dit jaar moet verschijnen (Modern Warfare 4?).

cod
  

Eerste raid van The Division 2 is niet zo tof voor console-spelers

De eerste raid van The Division 2 is in volle gang en na een paar dagen blijkt dat gamers op de console het minder makkelijk hebben. Er zijn namelijk dagenlang geen mensen op het leaderboard geweest die op PlayStation 4 of Xbox One gamen. Oef, misschien niet zo makkelijk qua besturing? De raid, Operation Dark Hours, schijnt echt gigantisch moeilijk te zijn en vooral de eindbaas is een lastpak. PC-spelers lijken er trouwens minder moeite mee te hebben, menigeen lukt het al binnen een half uur. Inmiddels is het trouwens wel een aantal consolegamers gelukt, maar dan wel in teamverband met acht spelers.

division
   

Dit is John Wick als NES-game

JoyMasher’s Danilo Dias is best wel een held. Hij maakte namelijk een soort concept voor een John Wick-game op NES. Die bestaat natuurlijk niet echt, want daar is onze John iets te jong voor. Wel krijgt die binnenkort zijn eigen echte game, namelijk John Wick Hex op de PC. Vooralsnog dromen we nog even van John Wick op NES, waar gelukkig alleen levende honden in voorkomen:


  

Overal dode paarden in Red Dead Online

Dood en verderf in Red Dead Online, want gamers vinden er sinds dit weekend stapels met gevilde, dode paarden. Er wordt ook gesproken van steden waar geen enkel beest te vinden is. Pas op als je er een tegenkomt, want er zijn mensen die crashes ervaren wanneer ze dichterbij komen. Bij andere gamers zijn er überhaupt geen andere mensen of beesten in de game te vinden, dus dat is op zijn minst vreemd te noemen… Rockstar heeft nog niet gereageerd op deze opvallende gebeurtenissen.


  

Uit de archieven van de BBC: de ontwikkeling van Grand Theft Auto 1

Nog even in het Rockstar hoekje verblijvend, stuurde onze lieftallige Sven een heel vette video op uit de archieven van de BBC, waarin zo overduidelijk de tand des tijds zijn werk doet. Het is een beaut:


  

De makers van Disgaea zijn in de problemen

Nippon Ichi Software, de studio achter Disgaea, heeft grote financiële problemen en kan de personeelskosten niet meer betalen. De laatste mobiele game die in ontwikkeling was, Disgaea RPG, lijkt daarmee voorlopig van de baan (na vele problemen). Het komt door tegenvallende verkopen van hun games in Japan, inclusief die Disgaea RPG, die in maart is verschenen maar weer offline werd gehaald door grote problemen. Erg verdrietig natuurlijk, hopelijk komt iedereen er goed uit. Dank Hdkirin.

disgaea
   

Al meer dan 1.000.000 handtekeningen voor remake Game of Thrones seizoen 8

Waar Game of Thrones vroeger the talk of the town was vanwege de brute moorden, heftige seksscènes en ja, dat rotjoch, is het tegenwoordig vooral een veelbesproken onderwerp omdat de fans de kwaliteit van de serie schokkend vinden. Al meer dan 1 miljoen kijkers zetten hun handtekening onder de online petitie om seizoen 8 te laten remaken door ‘competente’ schrijvers. Een beetje lullig natuurlijk, en het roept ook vragen op: kan iemand het einde van Game of Thrones goed doen, na zoveel tijd/druk/heftige gebeurtenissen?

Bovendien zijn er zoveel mensen die het kijken, dat er ook veel meningen zijn. [SPOILERS AHEAD] Is Daenerys te gestoord, of is het wel voor te stellen nadat ze ALLES is verloren? En ja, had Jamie zich echt zo goed losgeweekt van zijn geliefde zus, of wisten we eigenlijk vanaf dag 1 al dat de beste man in zwakke tijden toch wel weer in haar armen zou vallen? [SPOILERS AFGELOPEN] Je Wacht is in ieder geval heel benieuwd naar die allerlaatste aflevering. Wat gaat ze het missen! Veel plezier en een virtuele tissue voor je, als je het gaat kijken.

drink
   

Gerard Butler is weer stoer in de trailer van Angel Has Fallen

Tijd voor iets vrolijkers. Toen je Wacht de eerste ‘Has Fallen’-film zag, moest ze niet alleen heel erg lachen (die codes!), ze verwachtte ook niet dat er een tweede kwam. Toen de tweede kwam, moest ze weer heel erg lachen (die CGI!) en verwachtte ze weer niet dat er een opvolger kwam. Ze had het mis, want Gerard Butler is terug in Angel Has Fallen. Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith en Lance Reddick zijn ook in deze nieuwe flick te zien. 22 augustus in de bios, dus lekker lachen deze zomer!


  

DidYouKnowGaming eert de Game Boy

Je Wacht weet niet hoe het met jou zit, maar ze kan erg genieten van oude gamereclames. NOW YOU’RE PLAYING WITH POWER: dat werk. In de nieuwe DidYouKnowGaming zitten ook weer heerlijke oude beelden, ditmaal van kiddo’s die lekker op hun Game Boy spelen alsof de rest van de wereld niet bestaat. Heerlijk. Oh ja, en er wordt ook wat interessante geschiedens verteld over deze prehistorische handheld:


  

Nou, je Wacht duikt met een beeld van dode paarden d'r bed in. Over nachtmerries gesproken... 

Fijne dag pandaag!

panda
  

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord