Netflix bevestigt vierde seizoen van Castlevania 

Netflix bevestigt vierde seizoen van Castlevania 2020-03-28T10:06:46
Het is weekend! Dat betekent dat we ons bed voorlopig niet uit hoeven en we even geen digitale vergaderingen hebben. Scrol dus op je dooie gemak door deze nachtwacht en lees over de aankondiging van het vierde seizoen van Castlevania. Verder in deze nachtwacht; Artwork van Modern Warfare 2 Campaign Remastered gevonden en wederom een hoop uitstel. Ik wens jullie allemaal een verdraaid fijn weekend en veel leesplezier.

Netflix bevestigt vierde seizoen van Castlevania

Dit deed de streamgigant via hun officiële Twitter-account. Netflix deelt in dit bericht overigens ook een (hele) korte video. De clip bevat echter geen nieuw beeldmateriaal, maar het is altijd leuk om Devil Forgemaster Isaac te zien. Goed, verder is er niks over het vierde seizoen uit de doeken gedaan, maar het feit dat die onderweg is, is reden genoeg voor een dansje, toch?

Castlevania

  

Voorlopig geen onverwachtse daklozen meer in Final Fantasy 14

Er worden voorlopig geen bewoners uit hun huis gezet in Final Fantasy 14, dat heeft de ontwikkelaar aangegeven in een blog post. Dat heeft alles te maken met de crisis rondom het Corona-virus.
De ontwikkelaar schrijft dat zij het belangrijk vinden dat spelers zich even geen zorgen hoeven te maken om hun virtuele bezitting in de wereld van FFXIV.

Taking into account the world-wide spread of the COVID-19 and the economical effects of various cities going into lock-down, we have decided to temporarily suspend automatic housing demolition."

Goed nieuws voor huisbezitters dus, normaliter dienen spelers eens per maand hun huis te betreden om het risico op uitzetting te voorkomen. Deze ‘strenge’ regeling heeft te maken met het gelimiteerde aantal beschikbare huizen, verspreid over verschillende servers. Vaak wordt de verantwoordelijkheid van een huis gedeeld met een complete gilde. Gedurende deze maand hoeven spelers zich in elk geval even geen zorgen te maken. Het zou toch prachtig zijn als de Nederlandse overheid het voorbeeld van Square Enix opvolgt.

FF14

  

Open bèta van Resident Evil Resistance uitgesteld

Wat was het eerste waar we aan dachten, toen wij vanochtend de slaap uit onze ogen wreven? Precies, de open bèta van Resident Evil Resistance. Niet? Nou, je Wacht heeft er in elk geval wel zin in. Helaas ben ik in het bezit van een PlayStation, en laat de bèta nou precies zijn uitgesteld voor PlayStation 4 en PC. Vooralsnog kunnen alleen Xbox One-spelers met de asymmetrische multiplayer aan de slag. Volgens de website van het spel heeft het uitstel te maken met technische problemen. Capcom heeft nog niet aangekondigd wanneer de bèta dan wel live gaat voor PS4 en PC.
Wel vermeldt de ontwikkelaar dat iedereen de kans krijgt om de game een slinger te geven voordat het spel wordt uitgebracht. Laten we hopen dat de problemen snel worden verholpen.

Resident Evil Resistance

  

Washmen

Inderdaad, ‘Washmen’. De nieuwste spin-off van de populaire HBO-serie Watchmen. Er worden telkens nieuwe manieren bedacht om ons aan het feit te herinneren dat we onze handen regelmatig moeten wassen. Ook Damon Lindelof, de schrijver vam Watchmen, heeft een creatieve manier gevonden om deze boodschap te verspreiden. De schrijver plaatste namelijk een video op zijn Instagram-account waarin een gedeelte van de Watchmen-cast de kijker met klem het handen wassen op het hart  drukt. Kijk zelf maar.

Summer Games Done Quick uitgesteld

Laten we voorop stellen dat je Wacht het vervelend vindt dat hij weer een uitstelbericht moet tikken. Het is helaas niet anders. De Summer Games Done Quick-editie, die 26 april van start zou gaan, is uitgesteld naar 16 augustus a.s. Uiteraard vanwege het Corona-virus. Maar er is ook goed nieuws. De organisatie heeft namelijk laten weten dat er een extra editie zal plaats vinden. Deze editie, genaamd ‘Corona Relief Done Quick’, is volledig digitaal en vervangt het evenement dat in april 2020 zou plaatsvinden. Al het geld dat met dit evenement zal worden opgehaald, wordt linea recta gedoneerd aan Direct Relief. Direct Relief is een organisatie die zich inzet om zwakke en arme mensen te helpen in tijden van nood. Registraties voor het evenement zijn vanaf vandaag geopend en blijven open tot 2 april a.s. Het programma van het tweedaags evenement wordt 13 april a.s. bekendgemaakt.

Corona Relief Done Quick

  

In-game Roblox-evenement trekt 4 miljoen kijkers

Het gaat hier om de zevende editie van de jaarlijkse Bloxy Awards. Een evenement dat afgelopen zaterdag volledig in-game plaatsvond. Na afloop werd bekendgemaakt dat er bijkans vier miljoen spelers van de partij waren. Dat is niet niks, zelfs in deze tijd van zelfisolatie. Gedurende het spektakel konden spelers mee doen aan allerlei activiteiten. Zo waren er quests  te voltooien, kon er geracet worden en boden spelers allerlei speciale items aan. De opbrengsten van deze items ($100.000) zijn gedoneerd aan de Make-A-Wish Foundation en Code.org. Tijdens de Awards werden er verder prijzen uitgedeeld in veertien verschillende categorieën, zoals Best Use of Tech en Game of The Year. Ben jij een Roblox-liefhebber en heb je de show gemist? Dan kun je deze hier terugkijken.

CrowdMininions

   

Artwork van Modern Warfare 2 Remastered opgedoken

Dataminers hebben mogelijk artwork van Modern Warfare 2 Campaign Remastered gevonden in de bestanden van Modern Warfare. Dit Artwork werd gedeeld op Reddit, samen met andere details over de verbeterde versie van het tweede Modern Warfare-deel. De game werd eerder al beoordeeld met een leeftijdsrating in Zuid-Korea. Daarnaast wist TheGamingRevolution te melden dat de game inderdaad in ontwikkeling is. De Reddit-post toont verder een tweetal maps (Backlot en Village) die (naar verluidt) terugkeren. Daarnaast worden er nieuwe operators, wapens en playlists uitgelicht. Wat hier allemaal van waar is, moet nog blijken. Volgens insiders wordt er dinsdag meer bekendgemaakt over Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Misschien kunnen ze dan direct een kortere titel bedenken.

Modern Warfare 2

    

Gratis demo van Chinatown Detective Agency nu beschikbaar

De game van General Interactive Co is momenteel enkel nog een Kickstarter. De ontwikkelaar hoopt voor het einde van april 2020 echter 57.000 SGD (Singapore Dollar) op te halen om het project af te ronden. Chinatown Detective Agency is een cyber noir adventure dat zich afspeelt in het futuristische Singapore. Spelers kruipen in de huid van de oud-Interpol-agent Amira Darma en hebben de opdracht om allerlei mysteries in Chinatown op te lossen. De game is verglijkbaar met de point-and-click-games van Carmen Sandiego, alleen dan wat duisterder. Spelers ontdekken deze duistere wereld terwijl ze informatie en bewijs verzamelen om zo dubieuze zaken op te lossen. Als onderdeel van de Kickstarter-campagne, stelt de ontwikkelaar een gratis demo beschikbaar op Itch.io. Klik hier voor meer informatie over de campagne en de game. 

Chinatown

  

Nieuwe game van Tomb Raider-schrijfster Rhianna Pratchett nu beschikbaar

Maar dan wel alleen op Google Stadia, in ieder geval het aankomende jaar. De game van Pratchett, Lost Words: Beyond the Page, is een verhalende platformer met een emotionele lading. Pratchett is geen vreemde als het gaat om mooie verhalen, zo schreef ze naast Tomb Raider ook titels als BioShock Infinite en Prince of Persia. De game vertelt het verhaal van een jonge meid genaamd Izzy. Spelers lopen in de game letterlijk door het dagboek van Izzy heen en dienen gaandeweg verschillende puzzels op te lossen. Lost Words: Beyond the Page is nu beschikbaar voor Google Stadia en wordt in 2021 uitgebracht voor andere relevante platformen. Check hieronder de Stadia launch trailer.

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord