Nederlandse god-sim REUS naar consoles 

Nederlandse god-sim REUS naar consoles 2016-07-14T09:32:53
Eindelijk weer een toptitel van eigen bodem met REUS, releasedata van Dragon Quest VII en Headlander bekend en een Westerse release van Naruto Online! Deze smeuïge inhoud, omhuld door een slof koekje van slap geouwehoer, in de Wacht van vandaag!

“Ah, duisternis, mijn oudste vriend.” De laatste oranje gloed van de zon ebt langzaam weg en de nacht ligt als een deken over de wereld. Hij trekt de kap van zijn mantel nog wat verder over zijn gezicht en controleert een laatste keer zijn gereedschap. Wie houdt hij ook voor de gek, hij heeft eigenlijk alleen een pen nodig. Met een krachtige duw opent hij de ramen en hurkt op het venster. De wereld ontvouwt zich voor hem; donker, stil. In de duisternis lichten de laatste gamenieuwtjes kleurrijk op voor zijn getrainde ogen. De jacht begint! Hij zet zich hard af en vliegt de nacht in. De rest van de wereld slaapt, hij niet. Hij Wacht…  

  

Nederlandse god-sim REUS naar consoles!

De Wacht voelt zich graag machtig. Laten we eerlijk zijn, wie niet? Met gigantisch genoegen mag hij dan ook aankondigen dat god-sim REUS nog dit najaar te spelen zal zijn op Xbox One en PlayStation 4! REUS is een tactische simulator waarin je door het besturen van een van vier goden een eigen wereld kan scheppen en beïnvloeden. Vervolgens gaan daar geinige mennekes leven die jou natuurlijk aanbidden, vrezen of platweg ontkennen. En jij kan met ze doen wat je wilt! Na jaren bidden dus eindelijk weer een vette god-sim. De Wacht onderdrukt zijn grootheidswaan al sinds Black & White 2, dus dat werd hoog tijd! Het vetste aan deze game is nog dat zij van Nederlandse bodem is. In een poging elke buitenlandse gamer zijn tong te laten breken over de eu-klank, hebben uitgever SOEDESCO en ontwikkelaar Abbey Games de titel dan ook lekker Hollands gelaten. Hoera voor REUS! Atheïsme is toch zó 2015...

  

REUS

  

Schop in de post-apocalyptische ballen met Vault-Tec Workshop

De Wacht van gisteren besteedde ook al wat aandacht aan Vault-Tec Workshop, maar een nadere blik vraagt toch om een wat uitgebreidere uitleg van deze uitbreiding. ‘Underwhelming’ is misschien nog wel het beste woord voor de nieuwe DLC voor Fallout 4. De Wacht kan even geen Nederlands woord bedenken dat de lading net zo goed dekt. Voornamelijk voor mensen met een Season Pass (die van tevoren betaald hebben voor DLC) is Vault-Tec Workshop een grote, in power armor gehulde middelvinger. Het is namelijk gewoon een in het spel gebouwde versie van de mobile game Shelter, die vorig jaar al uitkwam. Je kunt dus je eigen vault opzetten en je onderdanen aansturen in een uit de kluiten gewassen minigame. De DLC komt 26 juni uit. Gamers zonder Season Pass leggen slechts $4,99 neer voor deze unit (die free to play op je mobiel is te downloaden).

  

vault-tec workshop

 

vault-tec workshop scrnsht

  

Naruto Online speelbaar vanaf 20 juli

De Wacht is niet vies van een fijne anime op z’n tijd, en Naruto heeft lang tot de absolute top behoord qua populariteit. De fluorescerend oranje ninja geniet wereldwijd dan ook aardig wat bekendheid, en heeft een hardnekkige shadow clone achtergelaten in vele harten. Nu de manga al lang en breed ten einde is gekomen, en de anime verzeild is geraakt in eindeloze opvulafleveringen, lijkt de timing perfect om een MMORPG over dit universum uit te brengen. Niet helemaal dus. Maar, zelfs met wat ongelukkige timing, zul je de meeste fanboys niet horen klagen over een Naruto MMO met officiële licentie van Namco Bandai Entertainment. De game zal voornamelijk de manga gaan volgen, en zal de spelers in staat stellen samen te werken met personages uit de serie! Kun je eindelijk je crush op Hinata botvieren! Combat zal turn-based zijn en er zullen zowel single- als multiplayer dungeons beschikbaar zijn. Cool detail is het stemwerk, dat wordt verzorgd door de originele voice actors.

  

Naruto Online

  

Naruto Online 2

    

Dragon Quest VII naar 3DS

Oké, liefhebbers van Japanse gein voor de handheld zullen momenteel alleen nog maar aan Monster Hunter Generations kunnen denken. De game vliegt morgen de schappen in (en waarschijnlijk ook meteen weer uit) en zal een aantal avonturiers bij Pokémon Go weg weten te lokken. Toch is het belangrijk ook vooruit te kijken naar toekomstige belevenissen. In september kunnen we namelijk gaan genieten van Dragon Quest VII. Dit is een remake van de game die in 2001 verscheen voor PlayStation. Je speelt als de zoon van een visser die ontdekt dat de wereld vroeger veel groter was dan nu. Door stukjes naar het verleden te reizen, maak je het heden steeds nét ietsje beter. Ondertussen geniet van je van de herkenbare artstyle van Akira Toriyama (Dragon Ball) en de epische muziek van Koichi Sugiyama. Dat kan niet misgaan! Dragon Quest VII dropt 16 september. Check ook de trailer:

   

Headlander release op 26 juli

Die rare mensen van Double Fine kennen we waarschijnlijk allemaal het beste van Psychonauts en het grandioze Brütal Legend. Daarnaast heeft het bedrijf van voormalig LucasArts-medewerker Tim Schafer nog genoeg andere mooie dingen geproduceerd, maar niets zo vreemd en vrolijk als Headlander. In een pseudo-utopische toekomst heeft de volledige mensheid haar bewustzijn geüpload naar de cloud. Als speler ben je de laatste mens met nog iets wat op een lichaam van vlees en bloed lijkt: een zwevend hoofd. Met een trekstraal (geheel niet seksueel bedoeld) kun je andere “mensen” ontdoen van hun hoofd, zelf plaatsnemen op het vrijgekomen nekje en zo andermans lichaam kapen. Freaking awesome! De stijl is kleurrijk en neon-achtig en het verhaal knotsgekke scifi. Op 26 juli kunnen we dus al los met dit pareltje. Vooral niet over het zweven hoofd zien dus…

  

   

Valve gaat goksites verbieden Steam te gebruiken

Valve geeft aan hard te gaan optreden tegen goksites die via Steam opereren om te gokken op onder andere Counter Strike games. Erik Johnson van Valve geeft aan dat de manier waarop deze bedrijven omgaan met Steam in strijd is met de gebruiksvoorwaarden, en dat ze er alles aan gaan doen deze bedrijven te laten stoppen:

  

We are going to start sending notices to these sites requesting they cease operations through Steam, and further pursue the matter as necessary. Users should probably consider this information as they manage their in-game item inventory and trade activity.

  

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord