Mysterie rondom 4K-port van TimeSplitters 2 in Homefront-sequel ontrafeld 

Mysterie rondom 4K-port van TimeSplitters 2 in Homefront-sequel ontrafeld 2021-04-10T10:36:44
Het is weekend, dus tijd voor een lekker luchtige N8W8. Niet dat er niks te melden valt, want het mysterie rondom de 4K-port van TimeSplitters 2 in de Homefront-sequel is bijvoorbeeld eindelijk ontrafeld.

Titanic
     

Ja, wakker worden! Goedemorgen, wat zijn we lekker aan het weekend vieren he? Het is 10 april. Vandaag in 1912 vertrok Titanic en op deze dag in 2013 overleed fysioloog Robert Edwards, die de nobelprijs in zijn zak mocht stoppen voor zijn geweldige werk op het gebied van invitrofertilisatie. Wat? IVF dus, waardoor veel mensen die moeite hebben met kinderen krijgen toch nog een eigen spruit kunnen maken. Je Wacht maakt liever andere dingen, zoals mooie N8W8’en. Komt er weer een!

Teletubbies
   

4K-port van TimeSplitters 2 zat al die tijd al in Homefront-sequel

Pasen is allang voorbij, maar er is een mega-easter egg gevonden. Fans hebben een cheatcode gevonden binnen Homefront 2 waarmee ze de volledige game TimeSplitters 2 (in 4K) konden unlocken. Lance McDonald is de slimmerik die naar aanleiding van een bericht van een voormalig ontwikkelaar van Dambuster op zoek ging naar de cheatcode. Met succes, want dit is hem:

Story
Xbox One: LT+UP, LT+UP, Down, LT+Right, RT+Left, RT+B, LT+Y, LT+Y, RT+X, LT+A
PS4: L2+UP, L2+UP, Down, L2+Right, R2+Left, R2+●, L2+▲, L2+▲, R2+■, L2+X
Arcade
Xbox One: LT+RT+Left, LT+RT+Down, LT+RT+Left, LT+RT+B, RT+Left, LT+RT+Left, LT+RT+Down, LT+RT+Y, RT+X, LT+A
PS4: L2+R2+Left, L2+R2+Down, L2+R2+Left, L2+R2+●, R2+Left, L2+R2+Left, L2+R2+Down, L2+R2+▲, R2+■, L2+X
Challenge
Xbox One: RT+B, LT+RT+Left, LT+RT+B, LT+RT+Down, LT+Right, LT+Up, LT+Y, LT+RT+A, RT+X, LT+A
PS4: R2+●, L2+R2+Left, L2+R2+●, L2+R2+Down, L2+Right, L2+Up, L2+▲, L2+R2+X, R2+■, L2+X
Unknown (maybe cheats)
Xbox One: LT+RT+Down, LT+RT+Left, LT+RT+A, RT+B, RT+Left, LT+Y, LT+Y, LT+RT+B, RT+X, LT+A
PS4: L2+R2+Down, L2+R2+Left, L2+R2+X, R2+●, R2+Left, L2+▲, L2+▲, L2+R2+●, R2+■, L2+X
Unknown (Maybe Extras)
Xbox One: LT+RT+Down, LT+RT+Left, LT+RT+Y, LT+Right, RT+B+, LT+Y, LT+RT+B, LT+RT+Down, RT+X, LT+A
PS4: L2+R2+Down, L2+R2+Left, L2+R2+▲, L2+Right, R2+●+, L2+▲, L2+R2+●, L2+R2+Down, R2+■, L2+X
Unknown
Xbox One: LT+B, RT+X, LT+Left, LT+Right, LT+Up, LT+RT+Down
PS4: L2+●, R2+■, L2+Left, L2+Right, L2+Up, L2+R2+Down

Timesplitters
   

Phoebe Waller-Bridge en John Williams sluiten zich aan bij Indiana Jones 5

Goed nieuws voor fans van Fleabag (je Wacht sowieso!), want de zeer getalenteerde actrice Phoebe Waller-Bridge gaat spelen in Indiana Jones 5. Harrison Ford speelt Indiana Jones in deze film die in 2022 moet uitkomen. Bovendien komt John Williams (niet die knapperd van RTL4), het genie van de muziek achter Star Wars, Jaws en Jurassic Park ook terug naar de film om de melodieën te verzorgen. Geweldig nieuws voor deze iconische filmreeks, waarvan de laatste film nogal twijfelachtig was.


   

Hasbro maakt een Optimus Prime-figuur die echt kan lopen en transformeren

Autobots, roll out! Het kost je even 587,86 euro, maar dan heb je ook wat. Hasbro maakt met Robosen Robotics een Optimus Prime-”speelgoedfiguur” die eigenlijk gewoon een robot is. Hij kan lopen en transformeren. Vet, maar eigenlijk willen we natuurlijk dat hij ook kan praten. Optimusrobot moet nog gemaakt worden, maar Robosen heeft gelukkig al ervaring met robots die kunnen transformeren:


   

optimus
   

Aapje speelt Pong met alleen zijn brein

Je Wacht had liever dat Elon Musk en vrienden hier ook een robot voor zouden gebruiken, maar het is een aapje geworden. Het arme dier laat wel geweldige technologische ontwikkelingen zien, waarvan het moeilijk is om rustig te blijven zitten en niet op te springen en TECH-NO-LO-GIE te scanderen. Je Wacht speelt meestal Russische roulette met alleen haar gedachten, maar Neuralink presenteert: de aap die Pong speelt met alleen zijn gedachten:

Exploding Kittens is nu ook een Switch-game

Je Wacht houdt wel van een bord- of kaartspelletje hier en daar, maar helaas is Exploding Kittens er nog nooit van gekomen. Misschien gaat dat nu wel gebeuren, want het spelletje maakt de overstap naar de virtuele wereld. Het is een Switch-game die je zowel lokaal als online kunt spelen. Je vindt in het spel op Switch ook de expansies Streaking Kittens, Party Pack en Betrayal Pack. Dus, iemand nog tips om te winnen?


   

De honest 2021 review van Halo: Reach

halo

Saw Unrated 4K Ultra-trailer is uit

Over spelletjes spelen gesproken, wanna play a game? De nieuwe trailer van Saw Unrated 4K is uit en die is natuurlijk weer smullen. De film van James Wan is ge-ni-aal en zet je goed aan het denken. Zou jij het doen? Die allereerste film komt nu uit in 4K Ultra HD en wel op 11 mei. Kun je het zagen nog beter bekijken.


    

DidYouKnowGaming komt met leuke Sega Saturn-feitjes

Je Wacht is altijd een Ninty-girl geweest, maar voor iedereen die vroegah een Sega Saturn had, kun je je lol op met de nieuwe aflevering van DidYouKnowGaming. Je moet wel even naar 1:10 gaan, want eerst komt er nog een heel lange reclame waar niemand op zit te wachten. Vervolgens is het wel een dikke 7 minuten genieten van dikke pixels en natuurlijk een heleboel Sonic.


    

Dancende Zemo, iedereen wil het: Marvel maakt er een uur durend spektakel van

The Falcon and the Winter Soldier is aan. Zelfs als het je niet zo weet te grijpen, dan zijn er toch momenten om van te houden. Bijvoorbeeld het moment waarop slechterik van het stuk Baron Zemo lekker losgaat in de club. Hij leeft onze droom. Zo hard, dat Marvel er een uur van heeft gemonteerd. 


   

En de soundtrack van Mortal Kombat is...

We blijven even housen, want de officiële soundtrack van Mortal Kombat is uit. Het is een soort revived versie van Techno Syndrome en wel door Benjamin Wallfisch. Niet echt de smaak van je Wacht, maar hopelijk genieten jullie ervan. 16 april verschijnt de volledige soundtrack, want de film Mortal Kombat komt uit op 23 april.


   

Je Wacht duikt haar bed in, nadat ze eerder vanavond enkele hersencellen heeft verloren aan Just Say Yes. Gelukkig keek ze eerder op de dag het geniale Sound of Metal. RIP DMX (Party Up In Here is en blijft deze Wachts party anthem). Doe iets nuttigs met je zaterdag, lekker gamen dus, fijne dag pandaag!

Panda
   

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord