Multiplayer bèta CoD: Infinite Warfare begint 14 oktober 

Multiplayer bèta CoD: Infinite Warfare begint 14 oktober 2016-09-25T13:39:46
De Wacht zit deze middag vol met gameplay. Daarnaast goed nieuws voor Pokémon trainers en Guardians, want Pokémon Go Plus heeft een update gehad evenals het engram-systeem in Destiny. Weekendwacht, goedemiddag!

Pokémon Go update helpt Plus-gebruikers

Pokémon Go Plus had niet bepaald een vlekkeloze launch, niet voor de Android-gebruikers althans, ondertussen zijn we weer een paar updates verder en wordt het steeds rendabeler om Plus te gaan. In de laatste update zijn een aantal dingen toegevoegd. Zo kan je nu bijvoorbeeld zien waar je een Pokémon gevangen hebt en zijn er een aantal bugs gefikst.

Pokémon Go

De grootste verandering is dat Pokémon Go Plus gebruikers nu ook Pokémon kunnen vangen die ze vinden met behulp van Incense. Degenen die nog steeds actief proberen om the best there even was te worden, is dit wel handig.

 

No Man’s Sky in Classic Doom

Modder Robert Prest heeft No Man’s Sky in de klassieke Doom engine nagemaakt. Let wel, hij heeft No Man’s Sky nooit gespeeld, maar het kan bijna niet eentoniger worden dan de real deal.

 

Start van de CoD: Infinite Warfare multiplayer béta bekend

De launch van Call of Duty: Infinite Warfare komt steeds dichterbij en dat betekent dat er binnenkort ook een bèta uitrolt, want dat is helemaal een dingetje. De multiplayer kan binnenkort getest worden door gretige gamers. Als je de game al hebt gepre-ordered, dan kan je 14 oktober vanaf een uurtje of 7 ’s avonds aan de gang. Een week later mag het plebs er zich pas aan wagen vanaf dezelfde tijd. De bèta eindigt maandag 24 oktober om 7 uur weer. Dit geldt trouwens alleen voor de PS4- en Xbox One-versie, want de bèta is niet beschikbaar voor pc.

Call of Duty Infinite Warfare

Wat er precies allemaal gedaan en gespeeld kan worden in deze bèta is nog niet bekend, maar wordt de komende weken uit de doeken gedaan. De volledige game komt in november al uit, dus de bèta zal vast al redelijk soepel lopen en alleen nodig zijn voor bug fixes en eventueel wat balans dingetjes. We wachten geduldig af.

 

Planet Coaster – Coaster Crash

De ontwikkelaars van Planet Coaster weten precies wat een mens doet wanneer hij de kans krijgt om zijn eigen virtuele achtbaan te maken. Een massale aanslag op mensenlevens was zelden zo mooi.

 

Street Fighter V’s Urien in zijn onderbroek

Het is niet het lievelingsnieuwtje van De Wacht, maar hey, je bent een gamejourno of je bent het niet, en een echte gamejourno schrijft over alles wat er gebeurt in de industrie. Zelfs als dat een trucje is om Urien uit Street Fighter V in zijn onderbroek te laten vechten. Onderbroekje is wellicht een betere term…

Yep. Wanneer je tijdens zijn intro light punch, medium kick en heavy punch ingedrukt houdt, brandt de beste man al zijn kleren af en vecht hij, zonder irritante restricties van een maatpak, in zijn onderbroek. Dit zijn die dingen waarvoor je vroeger Eeuwig Leven las in de Power Unlimited.

 

Mafia 3 gameplay demo

Kan je niet wachten op Mafia 3? Dan is deze kwartier-durende gameplay demo iets voor u! deze demo was speelbaar op Gamescom en de Tokyo Game Show. Check het uit:

 

Rare engrams in Destiny kunnen exotic gear geven

Goed nieuws voor de Guardians. Het engram-systeem in Destiny is een beetje op de schop genomen. Vroeger was het voornamelijk vervelend om te farmen wanneer je legendary engram zomaar een rare stukje loot kon worden, maar dat is een tijdje geleden gelukkig al veranderd. Voor de Rise of Iron uitbreiding kon je engram veranderen in loot van die klasse of eentje hoger. Een rare engram werd dus een rare of legendary stuk loot. Na de uitbreiding blijkt dat rare engrams heel af en toe ook geconverteerd worden in exotics.

Destiny

De Wacht schreef al eerder dat het hoogstwaarschijnlijk weer tijd wordt om Destiny weer eens op te starten, en dit nieuws helpt daar heel erg bij. Zo blijkt wel weer dat als je maar lang genoeg wacht, alle problemen vanzelf weggaan of zelfs opgelost worden!

 

Final Fantasy XV-gameplay

Verdomme wat ziet Final Fantasy XV er heerlijk uit. De game zit helemaal vol met kleine details en minigames zoals we in de volgende gameplay video zien. Je kan de Regalia volledig pimpen evenals je squad. Daarnaast kan je op je dooie gemak wat vissen. Perfect.

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaaag!

Final Fantasy XV

REACTIES (42) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord