Minecraft: Story Mode kost per episode 100 dollar op Xbox 360 en Gwent-uitbreiding aangekondigd 

Minecraft: Story Mode kost per episode 100 dollar op Xbox 360 en Gwent-uitbreiding aangekondigd 2019-06-18T00:23:22
De storm van E3 is een beetje gaan liggen. Qua nieuws dan, want nu is het tijd om lekker de verdieping in te gaan. Je Wacht scharrelt tussen alle previews en interviews naar mooie nieuwtjes. En die zijn er. Je krijgt ze vers geserveerd in een nieuwe N8W8.

Sally
   

Goedemorgen zeg! In verzengende Hollandse hitte spreekt je Wacht je toe, al vechtend met een muizenplaag onder haar dak die haar redelijk outfreakt op het moment. Katten doen niets! Maar goed, het is vandaag 18 juni, de dag waarop in 1928 Amelia Earhart als eerste vrouw over de Atlantische Oceaan vloog (als passagier) en de dag waarop in 1983 Sally Ride de eerste Amerikaanse vrouw in de ruimte was. Je Wacht wil vooral weten wie straks de allereerste op Mars is, wat jij?

muis
   

De Gears of War-film is niet helemaal van nu

Rod Fergusson, de grote man achter The Coalition, heeft gezegd dat de film die eraan komt van Gears of War buiten het canon valt van de games. In een interview met IGN zei de beste man dat hij niet afhankelijk wil zijn van het verhaal uit de game en dat de film een soort alternatieve realiteit moet zijn. Eigenlijk is het ergens ook een beetje luiheid, want Fergusson zit er simpelweg niet op te wachten dat er anders een soort Bijbel van 700 pagina’s rond moet gaan met hoe alles werkt in het Gears of War-universum, zodat het team zich daar strak aan moet houden. Bij The Coalition is die Bijbel er wel, maar slechts twee pagina’s lang. Dan kan iedereen lekker creatief aan de slag, zonder te veel regels. Niet dat Gears nu ineens over Teletubbies zal gaan in de Moo Moo Farm-wereld uit Mario Kart: de film vindt plaats op Sera en er zitten wel wat bekende personages in om het echt Gears te houden, aldus Fergusson.

Gears
   

Een Flare Gun voor Fortnite

Tijdens de Summer Block Party dit weekend heeft Epic onthuld dat Fortnite wordt voorzien van een Flare Gun. Voor je denkt er keihard schade mee te kunnen berokkenen, het is meer een gun om een signaal af te geven, zoals je kunt zien in de trailer. Waarschijnlijk krijg je er vooral een lamaatje vol goodies mee. Niet dat het alleen maar lang leve de lol is: deze alarmeringsgun maakt herrie. Dus je bent niet de enige die dan weet dat er mooie dingen uit de lucht gaan komen. Wanneer deze Viva-la-Flare-Gun verschijnt, dat is nog onbekend.


   

Er zijn zeven regio’s om te ontdekken in Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot (zodra je die titel leest, hoor je toch meteen Vegeta’s stem in je oor?) wordt één van de grootste Dragon Ball-games aller tijden. Het wordt geen open-wereldgame, maar er zijn wel een heleboel gebieden die je kunt ontdekken. Zeven stuks om precies te zijn. Dat doe je met Goku, want die is de grote ster in de nieuwe Dragon Ball-titel. Dualshockers sprak gameproducent Hara Ryosuke en director Kimoto Kazuki uitgebreid over het spel, dat begin 2020 wordt verwacht op PlayStation 4, Xbox One en PC.

dragon ball
   

Een beetje vreemd: episodes van Minecraft: Story Mode zijn 100 dollar per stuk

In de Xbox 360-store schijn je Minecraft: Story Mode te kunnen aanschaffen voor een bedrag van maar liefst 99,99 dollar per episode. Dat is geen foutje, dat is echt. De reden is dat wanneer Mojang de episodes uit de winkel zou halen, gamers die het spel al hadden niet meer opnieuw de episodes kunnen downloaden. Vreemd toch? Je kunt dus nog steeds het spel kopen, maar dan voor een idioot bedrag. Dit is nog het geval tot 25 juni, want dan wordt de game helemaal offline gehaald en dan kunnen ook gamers die de episodes al eerder hebben aangeschaft, deze niet meer benaderen. Het is een rare gang van zaken dat deze game nu zo bijzonder in de Xbox 360-store staat, want een andere game die lijdt onder de teloorgang van Telltale, Tales from the Borderlands, is bijvoorbeeld wel gewoon offline gehaald.

Minecraft
   

Gwent-uitbreiding telt 90 kaarten en neemt je mee naar Novigrad

Iets vrolijkers dan. De kaartgame van The Witcher, Gwent, wordt binnenkort opgeleukt door de Syndicate-factie. Dat heeft CD Projekt Red onthuld in een nieuwe trailer, die je hieronder kunt bewonderen. De uitbreiding heet Novigrad en hoewel dat een prachtige stad is, blijkt dat daar niet alles goud is dat blinkt. Je kunt rekenen op 90 nieuwe kaarten, waarvan 15 cross-factiekaarten die met je oude decks werken. Er zijn ook vijf nieuwe leiders beschikbaar, met uiteraard elk hun eigen specialisme. 28 juni is het zo ver, dan kun je los in Novigrad.

   

Er komt een prequel van Hunger Games

Stel jij je kandidaat? Eén van de grootste young adult-filmsuccessen van de laatste jaren, The Hunger Games, wordt voorzien van een prequel van auteur Suzanne Collins. Hoe het boek heet is nog onbekend, maar het verschijnt al op 19 mei 2020. Het verhaal speelt zich 64 jaar af voor het eerste boek, tijdens de 10e editie van de Hongerspelen. Uiteraard is Lionsgate er als de kippen bij: het heeft al aangekondigd interesse te hebben om het boek te verfilmen. Yep, terwijl het nog niet eens uit is.

Hunger Games
   

Nieuwe short uit van Overwatch

Blizzard heeft een tweede short gemaakt voor Overwatch, waarin het vooral draait om Baptiste en zijn geschiedenis met een ietwat onprettige organisatie. Het verhaal is geschreven door Alyssa Wong en Arnold Tsang is verantwoordelijk voor hoe prachtig het toont. Je kunt rekenen op nieuwe personages en misschien heeft dat ook wel iets te betekenen voor de game. Dat was immers ook het geval na de eerste short, Bastet, waarbij je een uitdaging kon voltooien om een nieuwe skin voor Ana te krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...


   

Didyouknowgaming duikt in de geschiedenis van Elite Beat Agents

Je Wacht heeft een grote voorliefde voor ritmegames en Elite Beat Agents is daar uiteraard een van. Didyouknowgaming is zo geweldig geweest om eens de historie van deze vrolijke game op te rakelen, heerlijk!


   

Nou, je Wacht is inmiddels ritmisch in slaap gewiegd. Welterusten en natuurlijk voor jou een heel fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord