Microsoft: Xbox Series X komt niet uit op 26 november 

Microsoft: Xbox Series X komt niet uit op 26 november 2020-03-19T01:24:48
De wereld was op de dag die in het teken moest staan van PlayStation 5, toch erg in rep en roer over die andere grote, aankomende console. Zou Xbox Series X op 26 november verschijnen? Het internet leek het te weten, maar Microsoft denkt daar anders over.

maan
    

Goedemorgen zeg! Het is vandaag 19 maart, een dag waarop Auguste en Louis Lumière in 1895 hun eerste videobeelden vastlegden met hun cinematograaf. En de dag waarop in 2018 de allerlaatste mannelijke noordelijke witte neushoorn is overleden, waardoor deze diersoort zal uitsterven. Poeh, even iets leuks dan: Bruce Willis is vandaag jarig. Wist je dat die ooit in een game zat? Apocalypse, dat in 1998 verscheen op de PlayStation. Welkom in de N8W8!

neushoorn
   

Nee, geen Xbox Series X op 26 november

Het leek even een happy Thanksgiving te worden (of een heel ongezellige), maar Microsoft heeft die bubbel gepopt. Xbox Series X kwam volgens een site van Microsoft uit op Thanksgiving 2020, maar daar is inmiddels weer Holiday 2020 van gemaakt. Volgens Xbox Live-topman Larry Hryb (bekend als Major Nelson) was dit niet accuraat. “Een Xbox productpagina in sommige regio’s heeft inaccuraat een lanceringsdatum van Thanksgiving 2020 weergegeven voor Xbox Series X. We leggen ons erop toe de console Feestdagen 2020 uit te brengen”, schrijft hij op Twitter. Als het apparaat tenminste geen productieproblemen ondervindt…

xbox
    

major nelson
    

Final Fantasy 7-remake komt uit, maar disc kan later zijn

Ja, Square Enix heeft namelijk alvast gewaarschuwd dat het kan zijn dat gamers hun fysieke exemplaar van de Final Fantasy 7-remake op PlayStation 4 niet op tijd op de mat krijgen. Hoewel het spel nog steeds op 10 april uitkomt, zegt de uitgever dat het door de bijzondere omstandigheden rondom de COVID-19-pandemie kan zijn dat de distributie niet zo voorspoedig gaat als normaal. Op 20 maart plaatst Square nog een update hierover.

ff
   

Er komt een bijzondere fotomodus naar Death Stranding

Hideo Kojima die houdt van Twitter. Twitter ook van hem. Dat weten we inmiddels. Zo plaatste hij gisteren een teaser van de fotomodus die naar de PC-versie van Death Stranding komt. Er is ook een samenwerking met Half-Life: Alyx, dat op 23 maart verschijnt, zoals je op de foto kunt zien. Hideo schreef er dit bij: “Dit is een van de foto’s die we namen, geretoucheerd en samengesteld met een layout door de fotomodus van Death Stranding op PC, een samenwerking met Half-Life: Alyx. Er komt volgende week misschien goed nieuws over de fotomodus. Houd het in de gaten!” De PC-versie van Death Stranding komt 2 juni uit op Steam en in de Epic Game Store.

hideo
   

Bij gebrek aan echt voetbal grijpt FIFA 20 naar TotW-momenten

FIFA 20 heeft een Team of the Week-promo, maar niet zoals normaal. Nu er door het coronavirus geen voetbalwedstrijden zijn, zal FIFA 20 nu teruggrijpen naar Team of the Week-momenten. Hierbij wordt er gekeken naar Team of the Weeks uit eerdere FIFA’s. EA schreef erover op Twitter: “Wegens de pauze van diverse toernooien over de hele wereld, komt Team of the Week Moments tijdelijk in de plaats van Team of the Week.”

FIFA
   

Tales from the Borderlands Redux-lek, komt er een opvolger?

Op Reddit is het een en ander verschenen rondom Borderlands wat best eens zou kunenn wijzen op een opvolger. Bovendien lijkt het erop dat Tales from the Borderlands een herrelease krijgt. Er werden op het forum twee video’s geplaatst en het spel zou zijn voorzien van ontwikkelaarscommentaar, conceptart, ongebruikte content en een kleine mini-aflevering extra. Kijk nog even de tweede video uit trouwens, want dan zie je dat er een ‘2’ wordt onthuld. Een nieuw seizoen? Ja, graag!


  

Servers van MapleStory 2 gaan vandaag offline

Het is nog niet eens twee jaar in de lucht, maar nu al gaat de stekker eruit: MapleStory 2 ging online in oktober 2018 en op 27 mei is het voorbij. De makers schrijven dat ze de MMO nog probeerden nieuw leven in te blazen met Project New Leaf. Echter is het ze niet gelukt om daarin ondersteuning te bieden die gamers nodig hadden. Het zou creatief gezien op den duur niet meer het MapleStory zijn dat mensen eerder speelden en mede daarom is besloten om de gehele stekker uit het spel te trekken. Dat betekent dat je vanaf nu al geen valuta meer kunt aanschaffen voor de game, en dat alle aankopen tussen 11 december en nu worden terugbetaald. Niet in gewoon geld, maar in NX, de valuta uit alle Nexon-spellen. Er zijn trouwens twee landen waarin de servers het nog blijven doen: China en Korea.

maple
   

Echo is de nieuwe held in Overwatch

Het nieuwe oorsprongsverhaal van Echo is online verschenen. Echo die op BlizzCon 2018 al van de partij was, komt eindelijk om Overwatch te helpen, nadat ze is gered door McCree. Dr. Mina Liao heeft de omnics gecreëerd en heeft zich bij Overwatch aangesloten nadat een grote wereldwijde oorlog uitbrak. Bij Overwatch maakte de doc Echo, een indrukwekkende omnic AI, die enorm op haar lijkt. Echo moet elk moment naar Overwatch komen.


   

Spielberg wil dat Vin Diesel gaat regisseren

Bloodshot was de laatste film die de lokale bioscoop van je Wacht draaide toen het nieuws bekend werd dat bioscopen dicht moesten. Het was niet best: dat de bios dicht moest, en de film Bloodshot, maar Vin Diesel voor de camera is nooit verkeerd. Tenminste, tenzij je Steven Spielberg heet. De legendarische regisseur heeft gezegd dat hij Vin Diesel graag naar voren schuift als regisseur voor Indiana Jones 5. The National schrijft dat de E.T.-regisseur (en Jaws, en Jurassic Park en Schindler’s List natuurlijk) graag wil dat Vin Diesel vooral in de regisseursstoel plaatsneemt. Nou ja, de beste man heeft even tijd om daarover na te denken, nu ‘zijn’ Fast & Furious is uitgesteld naar 2021.


   

Er is trouwens net bekendgemaakt dat Bloodshot al over een paar weken wordt aangeboden op streamingplatformen, mocht je hem toch een kans willen geven. Je Wacht gaat weer voor haar deur liggen, wachtend op Animal Crossing. Wat gaat jouw dag je brengen? Fijne dag pandaag!

panda
  
   

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord