Meer Death Stranding verrassingen in 2018 

Meer Death Stranding verrassingen in 2018 2017-12-27T01:23:30
Hideo Kojima laat weten in 2018 opnieuw Death Stranding aankondigingen te doen die mensen zal verrassen! Details in deze Nachtwacht naast nieuws over Spyro the Dragon, Nintendo Switch Online, GT Sport fock-up en de beste multiplatform games voor de Xbox One X.

Meer Death Stranding verrassingen in 2018

Niet alleen de Wacht heeft zich schandalig vol zitten proppen met veel te lekker eten en wat bubbels om de boel weg te spoelen, maar uiteraard ligt de hele industrie op het moment keihard op z’n gat. Er is dus werkelijk geen kloot te melden en de Wacht heeft even nagedacht om het daar dan maar bij te laten, maar fock die shit, de show must go on en dus heeft de Wacht alle laatste restjes bij elkaar geraapt voor een gloednieuwe Nachtwacht! Het is een kerstwonder.

Om te beginnen toch wel goed nieuws over Death Stranding, het nieuwe bizarre project van Hideo Kojima. Het lijkt er op dat het echt nog wel even gaat duren, voordat we de game zelf kunnen spelen, maar volgens Kojima zelf gaat het juist snel.  Kojima laat nu weten dat ook Sony het snel vindt gaan. Volgens Kojima zei Sony:

“We have never before seen a game being created at such a fast pace.”

Kojima

Zou het dan echt waar zijn? De Wacht zou serieus verbaasd zijn als de game voor eind 2019 uitkomt. Wanneer de game uitkomt is afwachten, maar Kojima laat al wel weten voor 2018 nog een verrassing te hebben gepland.

“I will make an announcement that will further surprise everyone in 2018.”

Ach, zolang Kojima regelmatig zo’n gruwelijk filmpje van Death Stranding online gooit, mag de ontwikkeling van de game wat de Wacht betreft nog wel even duren.


Spyro the Dragon in Unreal Engine

Er zijn al maanden geruchten over remakes van de Spyro the Dragon games, maar de bevestiging is er nog steeds niet. Intussen zijn de fans het zat en een aantal zijn zelf maar begonnen met het maken van een tech demo, die Spyro laat zien in de Unreal Engine. Het leuke is dat de demo nu online is gezet, zodat je zelf kunt spelen! Als je daar geen zin in hebt, check dan gewoon even het filmpje hieronder. De gameplay begint rond 1:50.


Was je net zo blij?

Met de Nintendo Switch onder de kerstboom?

N64


Nintendo Switch Online onduidelijkheid

De Nintendo Switch gaat lekker, daar is geen twijfel over, maar wat de hel is er eigenlijk aan de hand met de betaalde online service die gepland staat? Net als het PSN op de PS4 en Xbox Live op de Xbox One, wil Nintendo een betaalde online service opzetten, maar daar hebben we de laatste paar maanden helemaal niets meer over gehoord. Toch een beetje gek, aangezien Nintendo Switch Online in eerste instantie net na de launch in maart 2017 al gelanceerd had moeten worden.

In juni liet Nintendo weten dat de service nog niet klaar is voor de lancering en werd toen uitgesteld tot begin 2018, maar er werd ook beloofd dat we nog voor het einde van het jaar meer info zouden krijgen. Dat gaat waarschijnlijk niet meer gebeuren en sterker nog, de release zou weleens opnieuw uitgesteld kunnen zijn naar herfst 2018.

Switch

Die wijsheid komt van de officiële Italiaanse Nintendo website, al is ‘Fall 2018’ inmiddels weer gewoon ‘2018’ geworden, net als op alle andere Nintendo websites. Zou het een onschuldig foutje zijn geweest van een Italiaanse medewerker, of zou hij/zij de info te vroeg online hebben gezet? De Wacht gokt op dat laatste, aangezien we de afgelopen maanden helemaal niets over Nintendo Switch Online hebben gehoord. Misschien op de Nintendo Direct in januari wat info?


GT Sport PSN fock-up

Ga er maar eens even lekker voor zitten, want de Wacht heeft het grapje van de week voor je. GT Sport wordt sinds launch regelmatig voorzien van patches en nieuwe content, maar afgelopen vrijdag ging patch 1.10 online, die niet alleen nieuwe auto’s en tracks toevoegt aan de game, maar ook een heuse singleplayer mode. Dit zorgde voor flinke blijdschap in de community, kan de Wacht je vertellen, en een shitload aan spelers hebben de game opgestart de afgelopen dagen.

Daarnaast is het natuurlijk kerst geweest en dus lag de game bij een hoop nieuwe gamers onder de kerstboom, die vervolgens ook met z’n allen de game hebben opgestart. Voel je hem al aankomen? Yeah, de servers waren binnen no-time onbereikbaar en dat is nogal kut, in een game waarin je altijd verbonden moet zijn met de server, om te kunnen saven. Sowieso, waarom zit er überhaupt zo’n klote systeem in wat voor game dan ook? Wie dat heeft bedacht verdient een nekschot. Oh sorry, kerstgedachte, de Wacht zal zich gedragen.

Stuk

Hoe dan ook, nu komt de grap. Er kwamen in zo’n korte tijd zoveel spelers online, dat het PSN de connecties aanzag als een aanval op het PlayStation Network! Het zal niet de eerste keer zijn dat Sony wordt aangevallen tijdens kerst, maar in dit geval waren het dus legitieme spelers, die expres werden geblokt van de server. Polyphony Digital laat het volgende weten:

“The cause of the issue was that the unexpectedly large numbers of user network traffic had been mistakenly identified as an attack on the PlayStation Network, and the login attempts were blocked by the system. We will work with the PlayStation Network so that something like this never recurs. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused.”

Inmiddels is het gelukkig allemaal weer opgelost en kan iedereen weer inloggen, maar de servers hebben zeker een volle dag alle connecties tegengehouden. Foutje, bedankt!


De beste multiplatform Xbox One X games

Tijd om deze Nachtwacht af te sluiten en dat doet de Wacht met een fijn filmpje, speciaal voor de gamers die een Xbox One X onder de kerstboom hebben gevonden. Toen de eerste Xbox One uitkwam, kreeg de console een shitload gezeik over zich heen om het feit dat games in 720p draaide, terwijl de games op de PS4 wel in 1080p te spelen waren. Nu de Xbox One X is gelanceerd, zijn de rollen eindelijk omgedraaid.

Xbox

De PS4 Pro mag dan in staat zijn om games in 2160p af te spelen, maar in de praktijk komt dit vaak neer op 1440p, upscaled naar 2160p, terwijl de Xbox One X native wel de 4K resolutie aantikt, of in ieder geval verdomd dicht in de buurt komt. Digital Foundry zet in een uitgebreid filmpje de multiplatform games neer, die het beste gebruik maken van de kracht van de Xbox One X en waar het verschil met de PS4 Pro versie het grootst is. Weet je meteen welke games je in ieder geval op de Xbox One X moet spelen. Enjoy!

REACTIES (22) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord