Ken Levine vermoordde de BioShock film 

Ken Levine vermoordde de BioShock film 2013-03-12T22:34:55
Beetje bizarre Wacht vandaag. Een gamemaker vermoordde een film, iemand gaat misschien Zynga kopen en StarCraft II: Heart of the Swarm heeft een boyband. Heb ik soms weer vergeten m’n pillen in te nemen?

Yahoo gaat Zynga kopen?

De aandelen van Farmville-uitmelker Zynga, zitten sinds maandag in de lift. Geruchten doen namelijk de ronde in Wall Street dat ze binnenkort overgenomen worden door Yahoo! De zoekmachinegrootmacht dropte onlangs een hint via z’n Director of Mergers; ze zouden aan “twee grote acquisities werken”. 

Yahoo

Een verslaggever van de Wall Street Journal analyseert de boel in een artikel en vindt de geruchten geloofwaardig genoeg:

“It's a natural content fit with Yahoo, and the company would be a cheap purchase - if only to pick up mobile engineers, for which Yahoo has made a priority.”

Andere analisten roepen echter dat beide bedrijven wel héél dom zouden zijn als ze deze deal werkelijk smeden. Zynga lijkt over z’n hoogtepunt heen te zijn met een teleurstellend 2012. Maar ach, de aandelen zijn sinds een paar dagen 10 procent meer waard, dat is altijd goed nieuws!

 

Waarom er geen BioShock film meer komt

De BioShock film was ooit high priority in Hollywood. Universal Studios had een dik budget bij elkaar gespaard, Pirates of the Caribbean regisseur Gore Verbinski z’n agenda was leeg en gamers… waren bang dat het weer een kutfilm zou opleveren. Blijkt dat Ken Levine er ook zo over dacht en het hele project uiteindelijk meenam achter het schuurtje voor een dubbel schot hagel tussen de ogen.

De BioShock Infinite baas biecht de boel op in een nieuw interview met Eurogamer. Universal wilde zoals altijd een film voor 12 jaar en ouder, omdat daar het meeste geld valt te verdienen. Verbinski koos net als Levine voor een 18+ verfilming omdat… tja, jullie hebben waarschijnlijk allemaal de game gespeeld en gezien hoe het er in Rapture aan toe gaat!

“Then Watchmen came out, and it didn't do well for whatever reason. The studio then got cold feet about making an R rated $200 million film, and they said what if it was a $80 million film - and Gore didn't want to make a $80 million film.”

BioShock Infinite

Voor dat relatief lage budget werd regisseur Juan Carlos Fresnadillo, van 28 Week Later, gevraagd. Levine zag de chemie tussen de man en de game echter niet zitten. 2K Games gaf hem de zeldzame kans om over het lot van de film te beslissen. En zo werd de BioShock film vermoord…

Triest of terecht?

 

Meer screens van Star Wars: First Assault

Gisteren schreven we al over Star Wars: First Assault en dat de FPS in een vergevorderd stadium zat voor LucasArts door Disney werd opgekocht. De game bevindt zich nu in het vagevuur van onduidelijkheid. Gelukkig heeft Kotaku wat nieuwe screens gepost als teken van leven.

Battlefront III

Battlefront III

Battlefront III

Kom op, George…uh, Mickey… uh, John Lasseter of Satan of weet ik veel, geef deze game een kans!

 

Eerste screen nieuwe Dishonored DLC

Dat er meer DLC voor Dishonored in de maak is, dat was al bekend. Dat het je waarschijnlijk laat spelen als een van Dauds assassins, is ook al zo goed als zeker. Deze nieuwe screen is dus de laatste nagel in de doodskist der Dishonored-geruchten. Fans van de game kennen de scène vast nog wel.

The Other Side of the Coin

Nog steeds geen datum voor “The Other Side of the Coin”, maar het duurt niet lang meer!

 

4Chan werkt aan eigen Pokémon game

Want MyLittlePony plaatjes uploaden en andere mensen kapot irriteren gaat ook op een gegeven moment irriteren. De Wacht kan het weten…

Meest schokkende is eigenlijk dat de illegale Pokémon-game er best goed uitziet! Veel van de “Fakemon” designs kunnen zo naar de X en Y versies worden gebracht.

Fakemon

FakemonFakemonFakemon 

Meer plaatjes zijn te vinden op Kotaku en de rest op Reddit. De Wacht vindt het een leuk project, maar hij hoort nu al de juridische Nazgul van Nintendo in de verte gillen. Die preorder van Pokémon X/Y blijft dus staan!

 

Veel God of War: Ascension multiplayer DLC in de planning

God of War: Ascension ligt bij sommigen al in de PlayStation 3, waarschijnlijk vooral vanwege de vette singleplayer. Sony Santa Monica blijft vertrouwen in het succes van de multiplayer behouden, want ze beloven een flinke stroom DLC voor de komende maanden.

De blogpost van game director Todd Papy noemt al wat voorbeelden: 

“To that end, we can today confirm a substantial DLC plan, among which will be new armour and weapons sets, new stages to battle in, and much more.”

God of War

Alle content is gratis voor kopers van de Collector’s Edition, omdat het onder de bijgeleverde Season Pass valt. Het gepeupel dat voor de normale editie gaat, kan maar beter wat cash op de PSN account zetten, als ze niets van Kratos’ nieuwe avontuur willen missen.

 

Sleeping Dogs: Jaar van de Slang

Krijg je een stijve slang iedere keer als iemand Sleeping Dogs noemt? Uh, misschien moet je daarvoor naar de dokter toegaan… of een psychiater. Hoe dan ook, nieuwe Sleeping Dogs DLC, yay!

De content is nu beschikbaar voor alle systemen en kost 560 Microsoft Points of 5,49 euro op PS3 en PC. De DLC over het Chinese Nieuwjaar werd al eerder onthuld maar de launchtrailer ziet er toch zeer fijn uit. Zeker het overwegen waard als je niet genoeg kan krijgen van Hong Kong!

 

Game of Thrones: High School Edition

Sommige lezers zijn nog een beetje nat achter de oren, dus het is begrijpelijk dat je niet alle dingen in Game of Thrones kan waarderen. De bloederige gevechten, de erotische scènes, de close-ups van Joffrey, geen gezond voedsel voor de nog groeiende hersentjes. Vandaar deze High School Edition die de ingewikkelde relaties omzet tot nog ingewikkeldere studentenrelaties. Klinkt achterlijk maar werkt verrassend goed.

 

StarCraft II: Heart of the Swarm – Boyband Edition

Wat? WAT?! Oké, de Wacht heeft een boel zieke shit gezien op het internet. Maar dit is toch wel een paar kilometer onder het dieptepu…oh, het is officieel? Oh…uh, oké, dan is het goed… 

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord