James Bond-film No Time to Die uitgesteld naar april 2021 

James Bond-film No Time to Die uitgesteld naar april 2021 2020-10-02T23:02:23
Ten eerste: een heel fijn weekend iedereen! Ten tweede: welkom bij deze gloednieuwe Nachtwacht! Vandaag hebben we het over No Time to Die, want de volgende James Bond-film is opnieuw uitgesteld. Ook hebben we het over Jamie Foxx, die in Spider-Man 3 terugkeert als Electro. En oh ja, we hebben ook nog wat gamenieuws voor je klaarstaan!

No Time to Die uitgesteld naar april 2021

Ja hoor, No Time to Die is alwéér uitgesteld. De film zou al verscheidende keren eerder dit jaar uitkomen, maar werd eerst uitgesteld nadat Boyle het project verliet en later vanwege het coronavirus. Ook ditmaal is het coronavirus schuldig voor het uitstellen van de film. No Time to Die verschijnt nu 2 april 2021, dus daar gaat zomaar weer een half jaar overheen. Zonde, maar niet onbegrijpelijk. Nu is het hopen dat de situatie in het eerste halfjaar van 2021 dusdanig verbeterd is zodat de film niet opnieuw uitgesteld hoeft te worden.

No Time to Die
   

Jamie Foxx keert terug als Electro voor Spider-Man 3

Plottwist! De volgende Spider-Man-film heeft zojuist een onverwachte toevoeging gekregen. Jamie Foxx, die in The Amazing Spider-Man 2 verscheen als de schurk Electro, keert voor Spider-Man 3 terug om deze rol opnieuw te vervullen.

Jon Watts, de regisseur van Homecoming en Far From Home, is wederom aangesteld om dit derde deel in de serie van regie te voorzien. De film staat voor 5 november 2021 op de planning, maar niemand weet wanneer het coronavirus roet in het eten besluit te gooien. Kijk maar naar No Time to Die...

Helaas hebben we verder nog geen details over de rol die Electro in Spider-Man 3 gaat spelen. Is het de grote bad guy, of slechts een sidekick? The Hollywood Reporter, die dit nieuws de wereld in brachten, weten het in ieder geval niet.

Electro
      

NexusMods bant mods over de Amerikaanse politiek

Net als vier jaar geleden ziet de website NexusMods de laatste tijd een groei in het aantal ‘troll mods’ over de politieke situatie in Amerika. Dit heeft uiteraard te maken met de aankomende verkiezingen in de VS. Deze mods zijn vaak echter van lage kwaliteit en offensief, waardoor NexusMods heeft besloten alle politieke mods die na 27 september geüpload zijn van het platform te mieteren en ze nu niet meer toe te staan. Ze hadden gewoon geen zin om de hele dag bezig te zijn met het controleren van deze mods. Best begrijpelijk, uiteraard.

We have neither the time, the care or the wish to moderate such things.

NexusMods is een website waar vooral mods van Bethesda-games zoals Skyrim, Fallout 4 en Fallout New Vegas op te vinden zijn.

NexusMods
   

Zo krijg je een Hoenn Cap Pikachu in Pokémon Sword & Shield

Later deze maand verschijnt de tweede DLC voor Pokémon Sword & Shield, maar als je niet kan wachten en nu al op zoek bent naar een reden om de game weer eens op te pakken, hier is er een: Via Twitter heeft Pokémon bekendgemaakt dat je met de onderstaande code een gratis pokémon kan claimen, en wel het bekendste zakmonstertje van allemaal. Pikachu heeft ook nog een mooie Hoenn Cap op, wat wil je nog meer?

CODE: P1KAADVANCE

  
VR beta Microsoft Flight Simulator begint binnenkort

Ook VR-spelers kunnen binnenkort eindelijk het vliegtuig in springen om iedere uithoek van de hele wereld vanuit de lucht te aanschouwen. De VR-beta van Microsoft Flight Simulator gaat binnenkort namelijk beginnen. De gesloten beta gaat eind oktober of begin november van start, omdat het team achter de game al meer dan een jaar aan de VR-versie werkt en nu smacht naar feedback van de spelers. Dit vertelt de ontwikkelaar in de onderstaande Q&A.

Naast de VR-update deelt de ontwikkelaar ander goed nieuws: de tweede wereldupdate verschijnt ook nog dit najaar. Japan werd onlangs in de eerste update flink aangepakt, en de Verenigde Staten staan voor de volgende update op het programma. Microsoft wil deze grote updates iedere twee á drie maanden uitbrengen, dus hier moeten we nog even geduld voor hebben.
   

Onderhandelingen voor Steve in Smash begonnen in 2014

De vraag of Steve en zijn kameraden uit Minecraft ooit naar Super Smash Bros. zouden komen, heeft veel mensen beziggehouden sinds het verschijnen van de eerste DLC fighter van Smash Ultimate. Het kwam daarom niet geheel als een verrassing toen deze crossover tussen Nintendo en Microsoft eerder deze week werd aangekondigd.

Sommige fans zaten hier misschien dus al een tijdje op te wachten, en nu is gebleken hoe lang er achter de schermen al aan deze deal gewerkt is! Voormalig production designer van Minecraft, Daniel Kaplan, onthulde op Twitter dat er al sinds 2014 over Minecraft x Smash gepraat werd. Origineel werden Steve en co dus overwogen voor de 3DS/Wii U-game van Smash! Destijds zijn Microsoft en Nintendo het kennelijk niet eens geworden over de voorwaarden, maar in 2020 hebben ze dus eindelijk een doorbraak weten te vinden.

Mocht je je afvragen hoe een personage als Steve in Smash past, bekijk hieronder dan nog eens de trailer:

   

Trailersssss

Amnesia: Rebirth gameplay trailer

Jup, deze game ziet er eng uit. Maar wat verwacht je dan van een Amnesia-game? Fluitende vogeltjes?

   

Anno 1800: Land of Lions DLC

Vanaf 22 oktober kun je de wildernis van het jaar 1800 verkennen, en wel in de DLC van Anno 1800!

   

Nieuwe Brawlhalla-held

We hadden het net al over Steve in Smash, maar wat dacht je van Mako The Shark in Brawlhalla? Want ja, dat is de nieuwe held in de PS4 fighting game.

  

TOHU gameplay trailer

TOHU ziet eruit als een best wel rustig en schattig spelletje om te spelen. Lijkt het je wel wat? De game verschijnt later dit jaar voor de Switch.

   

Baldur’s Gate 3-ontwikkelaars onthullen de rassen en klassen

Volgende week gaat Baldur’s Gate 3 in early access, dus het werd tijd dat ontwikkelaar Larian Studios wat meer informatie deelde over de speelbare rassen en klassen uit de game. Wanneer de eerste spelers op 6 oktober de game in kunnen duiken, zijn de volgende 16 (sub)rassen beschikbaar:

 • Human
 • Githyanki
 • Elf
 • High Elf
 • Wood Elf
 • Drow
 • Seldarine Drow
 • Lolth-Sworn Drow
 • Half-Elf
 • High Half-Elf
 • Wood Half-Elf
 • Drow Half-Elf
 • Dwarf
 • Gold
 • Shield
 • Halfling
 • LIghtfoot Halfling
 • Strongheart Halfling
 • Tiefling
 • Asmodeus Tiefling
 • Mephistopheles Tiefling
 • Zariel Tiefling

Wat al deze rassen zo speciaal maakt, kan je hier lezen.

Baldur's Gate 3

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord