Gerucht: 'Nintendo stopt productie Wii U' (UPDATE!) 

Gerucht: 'Nintendo stopt productie Wii U' (UPDATE!) 2014-01-20T09:48:04
Begin je maandag met een opmerkelijk gerucht: stopt Nintendo met de productie van de Wii U? Een Japanse retailer doet het ons in ieder geval geloven. Verder in deze Wacht, aandacht voor Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

/scared

 

Japanse retailer heeft Wii U sale door ‘productiestop Nintendo’?

UPDATE: Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om de Home Premium Set die uit productie wordt genomen. Hoewel de poster het over de Premium set lijkt te hebben, is er een grote kans dat dit komt doordat medewerkers van de winkel niet goed bekend zijn met het verschil tussen de bundels.

De Wii U lijkt dus nog even nergens heen te gaan.

Hieronder het originele artikel:

Oké, de Wachtster gelooft niet dat de retailer daadwerkelijk bedoelt dat Nintendo stopt met het maken van de Wii U. Er komen nog zoveel toffe games aan, waarvan de productie heus niet zomaar gestopt wordt. Maar een opmerkelijk nieuwtje is het desalniettemin.

De Japanse elektronica retailer Edion heeft de Wii U in de sale gegooid wegens 'End of production by the Manufacturer.' Twitteraar Guppy deelde de onderstaande foto.

HET uithangbord

Op het uithangbord is de volgende boodschap te lezen:

“Limited time sale due to end of production by the manufacturer. Limited stock available!!”

Er zal best een logische verklaring zijn, aangezien er nergens door Nintendo bekend is gemaakt dat zij daadwerkelijk stoppen met de productie van de Wii U. Zo zou het een fout kunnen zijn van de retailer. Of misschien gaat het om een bepaalde actie, zoals de Premium Set, die vervangen wordt met een andere bundel. Of misschien wil de retailer van zijn voorraad af voordat Nintendo een prijsverlaging bekend maakt. Of misschien is men bij de retailer zo geschrokken van het nieuws dat Nintendo niet zo’n best fiscaal jaar doormaakt. Je weet het niet.

Raar blijft het gehele verhaal wel. Mochten we hier morgen niks meer over horen dan weten we genoeg: de Wii U blijft gezellig bij ons. <3

 

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes 'check je het liefst op PS4’

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes komt naar de PS4, Xbox One, PS3 en Xbox 360. Wat een opties, wat een keuze. Geweldig toch? 

Nee dus. Althans dat vindt Hideo Kojima. Hij hoopt dat jullie de game allemaal gaan checken op de PS4. Hij liet het volgende weten op Twitter:

“At the end of next month PS4, the long awaited next generation console will be released in Japan. Ground Zeroes will also be released at the end of the month after that. Ground Zeroes will also be launch on current generation consoles, but I want you to play on PS4 if possible.”

Juist. Is het een persoonlijke voorkeur? Is Kojima ook boos omdat ie niet weet wanneer de Xbox One naar Japan komt? Speculaties, speculaties. In ieder geval plaatste de beste man ook weer een plaatje, waarin hij de touchbesturing van Ground Zeroes op een tablet liet zien.

Touchscreen besturing

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes staat gepland voor 20 maart.

 

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes tweede nieuwtje

De meeste Metal Gear Solid V: Ground Zeroes screenies die we tot dusver voorbij hebben zien komen, hebben een resolutie van 1080p. MAAR er zijn er nu ook twee in 720p opgedoken. En nee, de Wachtster heeft niet fysiek pixels lopen tellen.. de aliasing maakt het duidelijk genoeg.

Het was het natuurlijk een optie geweest om de screenies side-by-side te plaatsen met een duidelijk caption. Maar dat gaan we niet doen. Braintraining: zoek de verschillen en bepaal zelf welke screenies welke resolutie hebben! Het antwoord vinden jullie aan het einde van deze Wacht.

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Het platform waarop de 720p screenies zijn genomen, is niet bekend. Maar wanneer het de Xbox One versie betreft, hebben we natuurlijk wel meteen een verklaring voor Kojima zijn liefdesverklaring aan de PS4 van hierboven..

 

Memes en dingen

Coole wallpapers. Klik hier voor de galerij van de artiest.

WP1

WP2

WP3

 

Onbekende games die cool worden

En dan nu graag jullie aandacht voor drie games, waarover de Wachtster nog niet eerder, of in ieder geval nog veel te weinig, gehoord heeft. Ze kwam onderstaande trailers tegen en was van mening dat ook de wat onbekendere titels best recht hebben op wat liefde en aandacht. Ze presenteert dan ook met trots: Routine, the Vanishing of Ethan Carter en Reset. Alle drie games komen nog dit jaar uit. Enjoy!

 

Bioshock film concept art

Superlangeintro: in 2008, nadat hij klaar was met de Pirates of the Caribbean trilogie, tekende regisseur Gore Verbinski voor een Bioshock film. Verbinski gooide na een jaar de handdoek in de ring toen hij het niet eens kon worden met Universal over het beschikbare budget en de mogelijke rating van de film. Volgens Ken Levine, creative director Irrational Games, wilde Verbinsky zo’n 200 miljoen dollar om een film met een R-rating te maken, terwijl de studio bereid was om 80 miljoen dollar te investeren voor een film met een PG-13 rating. Verbinsky werd daarom vervangen door Juan Carlos Fresnadillo, maar deze hield het in 2012 ook voor gezien. Sindsdien is er weinig tot niets meer vernomen van een mogelijk Bioshock film..

Bioshock film art 1

Bioshock film art 2

Bovenstaande art is afkomstig van Jim Martin. Deze concept artist werkte destijds aan het project en toont de vruchten van zijn noeste arbeid nu in deze galerij. Hij werkte eerder aan The Matrix Reloaded, Pirates of the Caribbean: At World's End en Captain America: The First Avenger. Miljonairs mogen zich van de Wachtster linea recta melden bij deze meneer. 

 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze screenies

Hebben jullie ook zo’n zin in Donkey Kong Country: Tropical Freeze? Ja toch zeker? Pure fun gaat het weer worden. Wat Cranky Jan ook zegt! De Wachtster belooft het. Hoe ze dat kan garanderen? Doordat zij onderstaande screenies heeft gevonden.

WEEE

YAY

FUN

 

Memes en dingen

Elke keer weer.

True

Mr. Depp

Mr. Depp

 

Oja, plaatjes 1 en 2 waren in 720p.

Lekker koesen!

REACTIES (76) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord