Gears of War naar Xbox One 

Gears of War naar Xbox One 2015-04-25T03:43:54
De originele Gears of War komt naar de Xbox One en we hebben versche Call of Duty: Black Ops 3 details. Verder heeft de Wacht nog gekke katten in GTA V en de meest dwaze Skyrim mods tot dusver. Het weekend is begonnen!

Skyrim nonsens creaties

Zoals je wellicht al had meegekregen is het nu mogelijk voor modders om een prijskaartje aan hun creaties te hangen. Skyrim doet hier het eerste aan mee. Cool maar tegelijkertijd loopt Steam vol met de meest onzinnig mods. Mensen vragen geld voor troep, daar komt het vaak bot gezegd op neer, hoewel de humor dier er bij komt kijken ook wat waard is. De tekstjes waarmee de onzin verkocht wordt, zijn bijvoorbeeld vaak best geinig.

Neme deze gouden aardappel bijvoorbeeld

Aardappel

It’s a collectible, a food item, a potato, and golden!

Of wat te denken van deze extra appel!

Appel

Have you ever walked into the Bannered Mare and thought to yourself: “Man, this place could use an extra apple.”? Well, worry no longer! “Extra Apple” adds another apple to the counter in the Bannered Mare.

De chicken buddy

Kip

Ok, die is best cool. Enfin, dit zijn slechts drie voorbeelden. Kan je nagaan wat voor moois er in de toekomst allemaal nog te koop aangeboden zal worden.

Gears of War naar de Xbox One

De allereerste, originele Gears of War komt naar de Xbox One. Dat is een feit. In welke hoedanigheid dat is nog niet helemaal duidelijk. Er wordt geroepen dat Microsoft en Black Tusk studio's aan een geremasterde versie van het origineel werken, uiteraard met geupdate visuals en ook met een nieuwe opening cinematic. Volgens andere bronnen is juist ontwikkelaar Splash Damage  (onder andere van de game Brink) met de remaster bezig.

Gearssss

De tendens is tegenwoordig dat alles een remaster krijgt. Toch, om opnieuw Gears of War terug te zien in remaster vorm, de Wacht vindt het niet erg. In zijn beleving is het origineel nog steeds de beste, in ieder geval gezien de single player. Gewoon sterke levels, brute shoot-outs, allemaal heel goed in balans, zonder teveel onnodige toeters en bellen. Ja, het origineel is nog altijd ijzersterk. Verwacht zeer binnenkort meer info op PU.nl.

Koop een Wii U game, krijg een Wii versie cadeau

Rodea the Sky Soldier is een Wii U game uitgekomen in Japan. De eerste lading kopieën die zijn besteld via pre-order bevatten een ietwat aparte bonus, namelijk de game Rodea the Sky Soldier, maar dan voor de Wii. Waarom? Er is een hele goede reden voor.

Rodea

Even een stapje terug, Rodea is een creatie van Yuji Naka, de man die ook zat achter Sonic the Hedgehog en Nights into Dreams. Zijn Sky Soldier game ligt zeker in het verlengde daarvan en is eigenlijk gemaakt voor de Wii. Sterker nog de game was al af voor de Wii een paar jaar terug, de uitgever besloot echter om de game niet te releasen. Wat blijkt nu, de game schijnt ideaal speelbaar te zijn met de Wiimote, een snellere en betere flow ontstaat er dankzij deze besturing. De besturing met de Wii U controller is meer standaard en gewoon minder tof. Niet gek verder, de game is gemaakt met de Wiimote in gedachte. 

Jammer dat de Wii U versie wat minder is geworden qua besturing maar cool dat de Wii versie in ieder geval nog als bonus wordt gebruikt. Rodea the Sky Soldier is dus uit voor de Wii U en 3DS in Japan en staat gepland voor Amerika. Helaas momenteel niet voor Europa. Mocht de game alsnog hierheen komen of mocht je willen importeren dan weet je nu waar op te letten; de Wii versie van Rodea graag inclusief.

Virtual Console krijgt effe geen Snes games meer

Als we uitgever Natsume (Harvest Moon) mogen geloven, is Nintendo even klaar met het opnieuw uitbrengen van Super Nes klassiekers via de Virtual Console. De grote N richt zich nu op de Nintendo 64 en DS klassiekers. Nintendo kijkt welke klassieker het beste aansluit, de beste potentie heeft om te verkopen en gaat dan met de ontwikkelaar van de game aan de slag om hem opnieuw uit te geven. 

Snes

Op Engadget wordt er lichtelijk dramatisch gedaan over de switch van Super Nes naar N64 en DS. De Wacht ziet het probleem niet helemaal. Er zijn toch zat toffe DS en N64 titels waar gamers opnieuw blij van zullen worden? Daarnaast, wie zegt dat er nooit meer dikke Snes games worden uitgegeven? Het is niet alsof dit nu verboden is. Welke Nintendo klassieker zien jullie het liefst verschijnen in de Virtual Console van de Wii U?

Chroma Squad nu echt bijna uit

Chroma Squad, de Wacht had het er halverwege 2014 al over. Tactisch RPG vertier met een zooitje pixel-power-rangers. Beheer een televisie studio, zorg voor zendtijd en laat je rangers (of squad) de vijanden in elkaar meppen. Er was wat vertraging doordat Saban, die de rechten van de echte Power Rangers bezit, moeilijk deed. Tevens de reden dat de Chroma Squad leden nu qua uiterlijk minder lijken op de Power Rangers. Desalniettemin een fijne nieuwe trailer.

30 april is de game te verkrijgen via Steam. Chroma Squad komt ook nog naar andere platforms maar daarvoor moeten we even wachten tot het einde van het jaar.

Black Ops 3 details

Zojuist is bekend geworden dat Black Ops 3 op 6 november in de winkels ligt en dat er een multiplayer beta is. Leuk, maar nu hebben we ook alvast een bak bescheiden details over de game zelf te pakken. Allemaal dankzij een paar opgepikte screenshots(https://imgur.com/a/EJ14k) met promo teksten. Effe kort alle opgepikte details omtrent Blops 3 op een rij:

  • Black Ops 3 zombies biedt de meest uitgebreide zombie ervaring tot nu toe
  • Inclusief een met XP geïmplementeerd progressie systeem
  • Soepel bewegen: springen, sliden en meer, alles terwijl je je wapen onder controle houdt
  • Specialist character system: specifieke character eigenschappen en wapens om in door te groeien
  • Co-op campaign: tot en met 4 spelers, online
  • Elke speler valt compleet the customizen: wapens, loadouts, outfits alles is te finetunen en groeit mee naarmate de speler beter wordt

Raaa

Dit is wat we tot dusver kunnen oppikken, wie liever de originele Engelse tekst checkt, klik gerust op de link, te vinden bovenin dit nieuwtje.

Holy Shit

Niet fucken met deze kitty cat. Goed weekend!

REACTIES (37) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord