Gamers klagen op Steam over Borderlands 3 

Gamers klagen op Steam over Borderlands 3 2019-09-16T00:06:42
Steam is dé plek om te klagen over de Borderlands-games... Dat je Borderlands 3 alleen via de Epic Games Store kunt checken, is geenszins relevant! Ander nieuws deze N8W8: Nioh 2 krijgt november open bèta, Days Gone heeft New Game Plus-modus en inzicht in de toekomst van Monster Hunter World.

Cats <3
      

Gamers klagen op Steam over Borderlands 3

Borderlands 3 kende bij de release een aantal problemen, waaronder bijvoorbeeld haperingen tijdens de splitscreen. Ook PC-gamers liepen tegen wat nare obstakels aan, zo waren er verschillende problemen met zowel de connectiviteit als de performance van de game. Niet cool als je al een poos naar een game uitkijkt. De Wachtster snapt daarom best dat deze gamers even lekker willen klagen. De vraag is echter waarom ze dat doen op het forum voor Borderlands 2... op Steam...

Borderlands 3 kun je alleen via de Epic Games Store checken. Het 'probleem' is echter dat deze online shop alleen geen forum of user reviews kent. Zodoende uiten PC-gamers hun onvrede dan maar via Reddit, de Gearbox Software-fora én het Steam-forum voor Borderlands 2. Nou moet wel meteen gezegd worden dat veel van de comments daadwerkelijk over problemen in Borderlands 3 gaan. Wellicht weten zij echt niet waar ze terecht kunnen met hun vragen?

Borderlands 3

Gearbox Software heeft laten weten te werken aan de issues met Borderlands 3. Daarbij laat men weten dat als je echt een vraag of een probleem hebt je het beste de support site van 2K Games kunt bezoeken. Waarschijnlijk wil men een situatie zoals in april van dit jaar voorkomen...
     

Nioh 2 krijgt 1 november 10-daagse open bèta

Als je handen jeuken om aan de slag te gaan met Nioh 2 dan is er goed nieuws voor je! PlayStation heeft namelijk aangekondigd dat de Team Ninja-game op 1 november een 10-daagse open bèta tegemoet mag zien.

                  

De open bèta voor Nioh 2 belooft echt openbaar te worden. Met andere woorden: er is geen PS Plus-abonnement nodig en je hoeft de game niet eerst te pre-orderen. Iedereen kan de demo op 1 november gewoon downloaden in de PS4 Store.

Helaas hebben we nog geen concrete releasedatum voor Nioh 2, maaaaaar die open bèta geeft natuurlijk wel een beetje een indicatie. Een gokje? Meteen pats boem in januari 2020!
     

Trailerovervloed 

Aangezien het maar één keer per week maandagochtend is, vind je hieronder vijf versche trailers van games waar je (hopelijk) nog niet eerder van hebt gehoord. Kijk vandaag mee naar:

  • Killer Queen Black – vanaf 11 oktober op PC en Switch
  • Munchkin: Quacked – vanaf Q3 2019 op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • The Bradwell Conspiracy – vanaf Q3 2019 op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Mutazione – vanaf 19 september op PC en PS4
  • Indivisible – vanaf 8 oktober op PC, PS4, Switch en Xbox One


      

Comic-momentje

Comic-momentje
     

Days Gone heeft New Game Plus-modus gekregen

Grote kans dat je Days Gone inmiddels al lang en breed uitgespeeld hebt. Dat betekent echter niet dat de game die in april uitkwam, vergeten is door Sony Bend Studio! Days Gone heeft afgelopen weekend (via Game Informer) namelijk een New Game Plus-modus gekregen.

Days Gone

De New Game Plus-modus voor Days Gone laat je een nieuwe playtrhough beginnen met vrijwel alles wat je in je eerdere playthrough vrijgespeeld hebt, zoals bike upgrades, collectibles, etc. Met deze update zijn ook twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd: Hard II en Survival II. Deze zijn overigens ook gewoon te selecteren als je de game nog niet uitgespeeld hebt. En mocht je nog meer redenen nodig hebben om Days Gone weer eens op te pakken: er zijn ook nog wat nieuwe trophies aan de game toegevoegd.
     

Dit komt de komende maanden naar Monster Hunter World

Capcom heeft middels een development roadmap (via Gematsu) uit de doeken gedaan wat we de komende maanden in Monster Hunter World mogen verwachten. De Wachtster licht graag wat hoogtepunten uit:

Op 10 oktober wordt het monster Rajang aan Monster Hunter World toegevoegd. Dit 'ultra agressieve' monster belooft je behoorlijk wat pijn te willen doen... In november volgt de volgende update voor Monster Hunter World: een heuse Horizon Zero Dawn crossover. Tot en met december volgen er verschillende quests in dit The Frozen Wilds-evenement.

En dan is er ten slotte nog het Astera Festival, dat je (tezamen met een nog aan te kondigen monster) eveneens in december mag verwachten in Monster Hunter World.
      

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen wat partyfeitjes over Banjo-Kazooie en achtergrondinformatie over The Long Dark.


      

Lekker koesen!
       

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord