Final Fantasy 15-DLC geannuleerd, regisseur weg bij Square Enix 

Final Fantasy 15-DLC geannuleerd, regisseur weg bij Square Enix 2018-11-08T21:36:22
Jawel, daar is hij dan: de vrijdag, het einde van de werkweek! Om dat te vieren hier een versie Nachtwacht met nieuws over de aankomende DLC van Final Fantasy 15, een nieuwe uitbreiding voor Jurassic World Evolution en een YouTube-app voor de Switch.

Final Fantasy 15-DLC geannuleerd, regisseur weg bij Square Enix

Zo, dat hakt er in! Hajima Tabata, de regisseur van Final Fantasy 15, is vertrokken bij Square Enix, aangezien hij een eigen bedrijf op wil starten. Eind oktober vertrok hij al bij de uitgever. Daar is nog meer slecht nieuws uit ontstaan: drie uitbreidingen die zich richten op diverse personages uit de game zijn geannuleerd, namelijk Noctis, Lunafreya en Aranea. Alleen Ardyn gaat er nog komen.

Gelukkig is het niet alleen maar slecht nieuws wat de klok slaat, want Square Enix heeft ook de uitbreiding Final Fantasy 15 Multiplayer: Comrades aangekondigd. Deze uitbreiding komt op 12 december naar PlayStation 4 en Xbox One, en bevat onder andere nieuwe eindbazen en kostuums. Het gaat om een stand-alone uitbreiding en vanaf dat moment is de Multiplayer-modus niet meer speelbaar via Final Fantasy 15 zelf.

Ook komt er op 12 december een nieuwe quest naar Final Fantasy 15, genaamd Adventurer from Another World. Hierin nemen spelers het op tegen Garuda, een baas uit Final Fantasy 14. Een leuke cross-over dus! Bekijk hieronder de volledige livestream waarin dit alles is aangekondigd, en de trailers van bovengenoemde uitbreidingen.


Road Redemption is nu uit op PC, PS4 en Switch

Mis jij Road Rash ook zo? De klassieke racefranchise waarin je naast motorrijden je tegenstanders ook van hun bike af schopt en slaat is al een tijdje missing in action, maar Road Redemption is een spirituele opvolger die soortgelijke gameplay biedt. In deze game scheur je dus ook rond op motors terwijl je iedereen om je heen met zoveel mogelijk geweld uitschakelt.

In onderstaande trailer zie je hoe dat er uitziet. De game is nu verkrijgbaar voor PC, Switch en PlayStation 4. Daarnaast is er een Xbox One-versie in de maak. Naast een singleplayercampagne is er ook de optie om online multiplayer met tien personen per race, of multiplayer op de bank met vier spelers te doen.


De Sims 4 krijgt first person camera

Heeft De Sims 4 nou echt een first person camera nodig? De Wacht weet het niet, maar hoe dan ook, hij komt binnenkort toch echt beschikbaar in de game. De eerstvolgende udpate voor de game (waarvan nog niet bekend is wanneer hij verschijnt) bevat het eerstepersoonsperspectief. 

De first person camera werd voor de gein verzonnen door een ontwikkelaar, maar men vond het bij EA blijkbaar wel prima om het ook daadwerkelijk voor de game uit te brengen. Door de Tab- en Shift-knoppen in te drukken kun je het perspectief straks aan en uit zetten.


Jurassic World Evolution krijgt betaalde uitbreiding

Er komt een betaalde uitbreiding naar de parksim Jurassic World Evolution in de vorm van Secrets of Dr. Wu. Mocht je het niet weten, Dr. Wu is de wetenschapper die de dinosauriërs in Jurassic Park heeft ontwikkeld (de rol wordt gespeeld door BD Wong, die je misschien ook wel kent van Mr. Robot). In de uitbreiding zal hij je begeleiden in nieuwe campagnemissies die zich afspelen op twee geheime onderzoekfaciliteiten op Isla Muerta en Isla Tacaño. 

Spelers worden geconfronteerd met nog meer chaos en dreidingen die door Wu's wetenschap ontstaan. Daarbij speel je upgrades voor je faciliteiten en onderzoeksmogelijkheden vrij. De uitbreiding komt op 20 november uit voor PC, PS4 en Xbox One en gaat zo'n 15 euro kosten.

Op 20 november komt ook een gratis update voor alle spelers uit die nieuwe gedragspatronen voor dino's toevoegt. Zo kunnen ze vanaf dan graag samen in groepen staan, en slapen ze ook wel eens. Ook komt er een optionele dag-nachtcyclus en worden er een aantal nieuwe uitdagingen toegevoegd in de vorm van nieuwe contracten.


Hier baklap, een stel trailers!

Want er kan nooit genoeg gezeurd worden in de reacties over de hoeveelheid trailers in een Nachtwacht. Hieronder vind je trailers van:

  • Hitman 2 (gameplay)
  • God Eater 3 (komt binnenkort in Japan uit)
  • Killing Floor 2 (niemand minder dan Gary Busey vertelt over de aankomende feestdagen-update)


YouTube-app voor Switch is nu beschikbaar

Vanaf nu kun je ein-de-lijk een YouTube-app downloaden voor de Switch. De app staat sinds afgelopen avond in de eShop van de console. Je kunt nu dus alle video's die je hartje begeert kijken via het Switch-scherm, of op de televisie met de Switch aangesloten. Het zou eens tijd worden, want nagenoeg alle andere consoles, inclusief voorgaande consoles van Nintendo, hadden dze app al!

YouTube


8,3 miljoen mensen spelen tegelijk Fortnite

Het lijkt misschien een beetje alsof de hype rondom Fortnite al grotendeels voorbij is, maar de game blijft records vestigen. Wat dacht je van deze: op bepaalde momenten zijn er 8,3 miljoen mensen wereldwijd die gelijktijdig de game spelen. De game groeit dus nog altijd in populairiteit, want in februari dit jaar bereikte de game nog een piek van 3,4 miljoen spelers die tegelijk bezig waren met de game. 

Met inmiddels ruim meer dan 100 miljoen spelers en een recente lancering in Zuid-Korea van de game, blijft het spelersaantal dus alsmaar groeien. Speel jij Fortnite nog?

Fortnite


Volgende Spider-Man-uitbreiding komt op 20 november

Insomniac heeft de releasedatum van de nieuwe uitbreiding van Marvel's Spider-Man, Turf Wars, via de game zelf aangekondigd. Er werd gisteren een patch uitgebracht waardoor een bericht in het menu verscheen waarin te lezen valt dat de DLC op 20 november verschijnt.

Volgens het bericht nemen spelers het in de tweede uitbreiding op tegen slechterik Hammerhead. Turf Wars is het tweede deel in een drieluik genaamd The City That Never Sleeps. Vorige maand verscheen The Heist al. Hopelijk kunnen we snel de eerste trailer van de tweede uitbreiding verwachten!

SpiderMan

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord