Fallout 4 bevat meer gesproken tekst dan Fallout 3 en Skyrim samen 

Fallout 4 bevat meer gesproken tekst dan Fallout 3 en Skyrim samen 2015-09-04T09:32:50
Een goedemorgen! De Nachtwacht brengt je zoals altijd het heetste nieuws van de donkere uurtjes. Wist je bijvoorbeeld dat er voor Fallout 4 ruim 111.000 regels aan tekst ingesproken zijn? Das een hoop gezwets! Verder vannacht een aantal mooie trailers en meer info over de PS4 3.00 update.
My own game clip - we had a good giggle & I thought you guys might too.

Fallout 4 voice recording is klaar

We beginnen vannacht met een lekker stukje Fallout 4 nieuws, altijd fijn! Het is een beetje opschepperij van Bethesda, maar daar heeft de Wacht in dit geval helemaal geen problemen mee. Als je dacht dat er in Fallout 3 en Skyrim veel geouwehoerd werd, hou je dan maar vast voor deel 4. Bethesda heeft op Twitter verkondigd dat alle opnames voor Fallout 4 afgerond zijn en dat het script van de game meer dan honderdelfduizend regels aan tekst omvat. Dat is meer dan Fallout 3 en Skyrim samen!

Das best veel! Gaan alle personages je straks de oren van je kop lullen, of is de game gewoon heul heul heul erg groot? Het feit dat het spelerspersonage nu voor het eerst kan praten, heeft natuurlijk voor een aanzienlijk aandeel in het script gezorgd. Bethesda maakte eerder bekend dat beide personages, de man en de vrouw, per persoon ruim 13.000 regels tekst hebben ingesproken.

Juich jij deze ontwikkeling toe, of ga je liever stilzwijgend de Wasteland in? Fallout 4 verschijnt op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
   

Alles over de gameplay van Need for Speed

Ook aan de snelheidsduivels is gedacht vannacht, met een hele dikke trailer van de nieuwe Need for Speed! De gameplay van Need for Speed draait helemaal om geld en reputatie. Geld om je wagen te upgraden en reputatie om shit te unlocken. Er zijn vijf manieren om reputatie te verdien: snelheid, stijl, auto’s bouwen, crew en outlaw. In deze vier minuten durende trailer worden deze vijf manieren haarfijn uitgelegd, zodat jij vast weet wat je vanaf 5 november gaat doen op je PlayStation 4, Xbox One of PC.

    

Rocket League Patch 1.05 komt eraan

Spelen jullie net als de Wacht nog wel eens een potje supersonische, arcrobatische, raketaangedreven strijdwagentjes? Natuurlijk, stomme vraag, die shit is immers rete verslavend. Binnenkort wordt Rocket League weer een stukje beter, want Psyonix heeft bekendgemaakt dat we over uiterlijk 2 weken een nieuwe patch kunnen verwachten.

Patch 1.05 bevat enkele kleine nieuwe features en bug fixes. Zo kun je straks na het einde van een ranked match meteen een nieuwe match zoeken, in plaats van terug te moeten naar het hoofdmenu. Ook wordt op de PC de mogelijkheid toegevoegd om PS4-spelers te filteren, voor wanneer die je console peasants gewoon niet wil zien. Andersom worden PC-spelers juist meer zichtbaar voor PS4-spelers, want de patch fikst een bug waarbij namen van PC-spelers onzichtbaar werden tijdens een match.

Verder komt er een musicplayer om nummers van de soundtrack te skippen, wordt de nieuwe Utopia map verder geoptimaliseerd en krijgen we een paar nieuwe vlaggen met een middeleeuws tintje. Leuk!

    

World of Warships verschijnt op 17 september

Op de redactie wordt niet iedereen blij van Wargaming games, maar volgens de Wacht is dat onterecht. De Russische uitgever was met World of Tanks en World of Warplanes al succesvol ter land en in de lucht, en World of Warships is ongetwijfeld goed voor talloze uurtjes tactisch speelplezier, in historisch correct wapentuig ter zee. De game is al geruime tijd in open beta en Wargaming heeft nu bekendgemaakt dat de World of Warships op 17 september voor het grote publiek wordt gelanceerd. Vooralsnog enkel op PC.

Ondertussen is ook nog even patch 0.4.1 aan de beta toegevoegd, die onder andere ranked battles en nieuwe maps met zich meebrengt. Hier, een filmpje:

Maar heus niet alleen deze Engels nagesynchroniseerde Russische chick is enthousiast over de game; Jan en Jurjen mochten eerder dit jaar naar Sint Petersburg om World of Warships hoogst persoonlijk uit te proberen en waren zeer te spreken over hun ervaringen.
    

Hey psst, bionisch armpje kopen?

Wil jij ook zo’n vette robotarm als Big Boss in Metal Gear Solid V? Dat kan! Een dude met een Etsy webshop genaamd Starside Amory maakt en verkoopt ze zelf en je hoeft je echte arm er niet eens voor op te geven. Mooi toch?

    

Eerste screenshots PS4 update 3.00

De Wacht wist je een paar dagen geleden te vertellen dat er een nieuwe grote system update voor je PlayStation 4 aan zit te komen en vandaag zijn er enkele screenshots verschenen via een betatester. System Software 3.00 brengt onder andere meer online opslagruimte voor savegames en de mogelijkheid om te streamen naar YouTube gaming, maar deze afbeeldingen laten een aantal kleinere nieuwe features zien.

Zo kun je straks game-gerelateerde stickers gebruiken in je berichten, als een soort emoticons. Een andere interessante nieuwigheid waar we nog niet van gehoord hadden, is de mogelijkheid om screenshots op te slaan als PNG, in plaats van JPG. Je PlayStation slaat je screenshots standaard in een relatief klein formaat op, met als doel makkelijk online te kunnen delen. Het nadeel hiervan is dat de beeldkwaliteit van je plaatjes aanzienlijk minder is dan wat je in-game op je scherm ziet. De optie om PNG te selecteren brengt hier hopelijk verandering in.

Wanneer we System Update 3.00 op een PlayStation 4 bij jou in de buurt mogen verwachten, is helaas nog onbekend.
    

NBA 2K16 stadions zijn levendiger dan ooit

De jaarlijks terugkerende basketballgame van 2K wordt steeds een beetje mooier en in deze video leggen ontwikkelaars Mike Wang, Scott O’Gallagher en Jerson Sapida ons uit wat er allemaal verbeterd is in de nieuwste editie van NBA 2K. Nu is de Wacht geen basketballkenner, maar dit oogt en klinkt best wel een beetje heel erg indrukwekkend? NBA 2K16 verschijnt op 29 september voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

    

SOMA: Horror op de bodem van de oceaan

Als je ook maar een beetje de smaak te pakken hebt in het survival horror genre en je nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan is deze game van de ontwikkelaar van Amnesia zeker het overwegen waard. SOMA speelt zich af in een mysterieuze, verlaten onderzoeksbasis op de bodem van de atlantische oceaan, waar de machines denken dat ze mensen zijn.

Deze nieuwe trailer richt zich helemaal op de fraai vormgegeven omgeving van deze heerlijk beklemmende setting. Het beste te bekijken in een donkere kamer met koptelefoon op! Soma verschijnt op 22 september voor PlayStation 4 en PC.

    

En dan straks Snake weer de schuld geven…
     

   

Fijne vrijdag! 

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord