Diablo Immortal kan niet offline gespeeld worden 

Diablo Immortal kan niet offline gespeeld worden 2018-11-04T21:56:59
Het BlizzCon-weekend loopt op z’n einde, maar er is altijd op het internet nog wel een nieuwtje te vinden. Vandaag in de weekendwacht leren we o.a. dat Diablo: Immortal niet offline te spelen is en checken we nieuwe beelden van Kingdom Hearts 3!

Het weekend is alweer bijna afgelopen, dus de hoogste tijd om weer op de hoogte te zijn!

Diablo Immortal kan niet offline gespeeld worden

Gisteren lieten we je al zien hoe erg Diablo Immortal gehaat wordt door de community en het volgende nieuwtje zal dit niet beter gaan maken. Blizzard’s Wyatt Cheng, die dit weekend al het geboe over zich heen kreeg van de game, laat dit weten in een interview. Je kunt de game wel solo spelen, maar je moet altijd een internetverbinding hebben.

YouTube komt mogelijk naar de Switch

Alhoewel de Wacht niet snapt dat je filmpjes zou willen kijken op je Switch terwijl je al 8 miljoen apparaten bezit die dat al kunnen, lijkt Nintendo toch naar jouw gemekker te luisteren! Het is nog niet officieel bevestigd, maar op de website van Nintendo zelf wordt in de “You might also like”-sectie gehint naar een release van YouTube op 8 november. Dat betekent dat je nog maar 4 dagen op je 0,2 inch kleinere telefoonscherm onderweg YouTube-filmpjes moet kijken!

Kingdom Hearts 3 trailer laat Tangled zien

De Wacht begint steeds beter te begrijpen waarom Square Enix zo godsgruwelijk lang heeft gedaan over de ontwikkeling van Kingdom Hearts 3, want het lijkt niet te stoppen met de grote lijst aan Disney-werelden die Sora bezoekt in deze game. In onderstaande trailer zie je hoe de wereld van Tangled verweven zit in de game. Kingdom Hearts 3 verschijnt op 29 januari voor PlayStation 4 en Xbox One.

De 10 bestverkochte eShop games van het moment

De Nintendo eShop op de Switch wordt overladen met games, maar dit zijn de tien games die het meest gekocht zijn tussen 19 oktober en 2 november in Europa!

Dark Souls Remastered (Bandai Namco)
Super Mario Party (Nintendo)
MInecraft (Microsoft)
Diablo III: Eternal Collection (Blizzard)
BAFL - Brakes Are for Losers (Plug In Digital)
Undertale (8-4)
Bulb Boy (Bulbware)
Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo)
Stardew Valley (Chucklefish)
Golf Story (Sidebar Games)

Andere games die in de top 30 te vinden zijn, zijn onder andere Mario Kart 8 Deluxe, Overcooked 2 en Hollow Knight.

45 minuten gameplay footage van Anthem

Als je straks samen met je familie weer veel te veel hebt gegeten onder het genot van wat kerstlampjes en je klauwen er weer bijna afgeschoten hebt met wat vuurwerk, kun je alweer bijna aan de slag met Anthem! In onderstaande video zie je de game liefst 45 minuten lang gespeeld worden door ontwikkelaar BioWare!

Meer NES-games naar Nintendo Switch Online in november

Je leest het goed! Voor de bezoekers van PU die op zoek zijn naar een bak nostalgie, worden er deze maand opnieuw 3 titels toegevoegd aan de NES-bibliotheek van Nintendo Switch Online, te weten Bomb Jack, Twinbee en de absolute klapper: Metroid! In december kun je vervolgens je Switch opstarten om daar Adventures of Lolo, Ninja Gaiden en Wario’s Woods tegen te komen!

Fan werkt aan Halo: Combat Evolved remake in Unreal Engine 4

Voor de geïnteresserden in game development onder ons, is onderstaande video zeer interessant! Daarin zie je namelijk hoe Sergiu Daniel de eerste Halo-game probeert na te maken in de Unreal Engine 4. Dit is trouwens al zijn vierde video, dus als je meer wil zien moet je zeker even z’n kanaal checken!

Volledige art bekend voor Super Smash Bros. Ultimate Guide Book

Gamers die al lengte van jaren Super Smash Bros. spelen vragen zich af waarom je dit zou meenemen in de Weekendwacht, maar voor een hele hoop nieuwe instappers is het super tof om te weten dat er een guide aankomt voor Super Smash Bros. Ultimate! Deze heeft nu een echte voor- en achterkant meegekregen, gezien alle characters nu bekend zijn voor de game!

Sid Meier’s Civilization 6 neemt weinig ruimte in beslag op je Switch

Waar sommige ontwikkelaars er een potje van maken met de bestandsgroottes op de 32GB kleine Nintendo Switch, probeert 2K het met Civilization 6 schappelijk te houden. De gehele game zou maximaal 4,9 GB in moeten nemen volgens de eShop, wat dus best meevalt. Wel hebben we laatst geleerd dat deze versie van de game weinig tot geen online functionaliteiten heeft.

Incineroar in Smash Ultimate heeft stem van overleden stemacteur

Game director Masahiro Sakurai onthulde vlak na de Super Smash Bros. Ultimate Direct van afgelopen week een best opmerkelijk nieuwtje. Hij zei namelijk dat de stem van Incineroar is ingesproken door Unsho Ishizuka, die op 13 augustus van dit jaar is overleden. In Japan is deze man jarenlang verantwoordelijk geweest voor de stem van Professor Oak in de Pokémon anime. In Super Smash Bros. Ultimate kunnen we dus nog lengte van jaren van zijn stem genieten, mooi man!

Geniet nog even van het laatste beetje weekend dat je hebt, want morgenochtend staat er weer een nieuwe wacht voor je klaar! Later! 


REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord