Devil May Cry 5 heeft microtransacties 

Devil May Cry 5 heeft microtransacties 2018-09-23T15:50:59
Rode Orbs kopen voor echt geld in Devil May Cry 5, Soulcalibur 6 volgend weekend te spelen op Xbox One en PS4 en nieuws over Fallout 76. Dit en meer in de WKNDW8 van 23 september 2018!

hoi  

Devil May Cry heeft Rode Orbs te koop als microtransacties

Als je ooit Devil May Cry hebt gespeeld moet je ze wel kennen – de rode orbs die je die hele game door aan het verzamelen bent. Blijkbaar denken ze bij Capcom dat er ook mensen zijn die liever in zonder moeite de rode bolletjes binnenharkt, vandaar dat ze die optie nu dus ook in de game hebben gestopt.

Hideaki Itsuno, regisseur van Devil May Cry 5, had er het volgende over te zeggen: "With giving people the ability to purchase Red Orbs, it’s something we want to give people as an option. If they want to save time and just want to get all the stuff at once, those people can do that. But on the other hand I don’t feel you have to get all the moves, you should be able to play it the way you want to play it."

Helder dus – en niet geheel verrassend, aangezien Capcom ook in de special edition van Devil May Cry 4 uit 2015 hetzelfde deed.

dmc5  

Soulcalibur Netwerk Test

Alvast een potje knokken met Geralt? Volgend weekend is je kans om lekker warm te draaien voordat het echte werk gaat beginnen. Soulcalibur 6 is dan van 28 september 8AM PDT tot 30 september 8PM PDT te spelen – de client is een dag van tevoren al te downloaden. De netwerk test geeft je toegang tot maarliefst 15 characters en 9 stages. De Wacht moet nog even kijken of dit iets is waar hij zijn PS4 voor gaat aanslingeren. Wat jullie?

soul-calibur-6  

Terminaal zieke gamer mag Fallout 76 al spelen van Bethesda

Gister las je in de Wacht al over een gamer met een terminale ziekte die van Nintendo een paar uurtjes de nieuwe Smash mocht spelen, vandaag is Bethesda aan de beurt.

Wes, een terminaal zieke jongen van 12 met een zeldzame vorm van kanker kreeg te horen dat de arts zijn behandelingen niet door gingen zetten. Toen besefte hij zich vrij snel dat hij zeer waarschijnlijk Fallout 76 niet meer kon spelen, dus vroeg hij Bethesda of hij misschien een sneak peak kon krijgen.

Bethesda ging akkoord en bracht de game naar Wes toe. Daar heeft hij een paar uurtjes kunnen spelen voordat hij de game weer in moest leveren. Wel kreeg hij nog een koptelefoon, wat T-shirts en een dikke Power Armor helm cadeau.

fallout-76  

De naam van Fallout 76’s map bekend

Meer Fallout 76 nieuws! Op twitter werd een plaatje geplaatst van een nieuw wapen – het guitar sword. In de tekst eronder werd onthuld dat de naam van de nieuwe area “Appalachia” is. In de echte wereld strekt Appalachia van het Noorden van Alabama tot het Zuiden van New York. Aardig mapje dus! West Virginia, waar de game zich plaatsvindt, valt ook geheel onder de “Appalachia regio”.

gitaar  

Geschrapte einde Shadow of the Tomb Raider had sterke connecties met de originele serie

Heb je Shadow of the Tomb Raider nog niet uitgespeeld? No worries, geen spoilers hier. Shadow heeft op het laatste moment een ander einde gekregen. Het oorspronkelijke einde had een paar connecties met de game uit 1996, maar blijkbaar zijn de developers van gedachte veranderd. Het einde zou eruit gepatcht moeten worden met de Day-1 patch, maar er zijn mensen die de game nu al hebben uitgespeeld zonder die patch te downloaden. Die kregen dus doodleuk het oude einde te zien! Ik zal niet verder ingaan op details om spoilers te voorkomen. Hebben jullie hem inmiddels al uitgespeeld? De Wacht moet nog beginnen!

tomb-raider  

Virtua Racing komt naar de Switch

Toch nog een Tokyo Game Show nieuwtje! De Arcade classic uit 1992 gaat voor SEGA geport worden door M2, die ook vele andere spellen voor SEGA heeft overgezet. Er is geen releasedatum meegegeven, maar het zal wel niet al te lang duren.

virtua-racing  

Final Fantasy 15 krijgt nieuwe story DLC

In een interview met Polygon heeft Final Fantasy 15 regisseur Hajime Tabata het gehad over de aankomende DLC van de game. De nieuwe DLC moet een compleet nieuw verhaal vormen – de vorige DLC ging eigenlijk alleen om het afronden van de main story. Final Fantasy 15 is ondertussen al weer twee jaar oud, maar ontving met regelmaat nog nieuwe DLC. Dat is helaas vanaf de zomer van 2019 weer afgelopen, als het laatste stuk DLC verschijnt. Jammer, maar het was toch dik twee en een half jaar lang regelmatig nieuwe content!

ff15  

Talloze Trailers

Niet zo talloos vandaag! De Tokyo Game Show loopt op zijn einde - en dat is te merken aan het aantal nieuwe aankondigingen. Waar de vorige wachten bomvol trailers stonden heb ik er nu slechts twee voor je in de aanbieding. Here we go:

Sekiro: Shadows Die Twice Gameplay Walkthrough and Corrupted Monk Boss Battle | PS Underground – Dezelfde area was al eerder in de Nachtwacht te zien, maar dit is footage van het officiële PlayStation kanaal, met Engels commentaar deze keer. Als je de vorige gemist hebt of als je hem gewoon nog een keertje wilt bekijken, here you go!


Silver Chains - Announcement Trailer - Publisher Headup Games komt in 2019 met hun eerste eigen creatie, Silver Chains, een horror game voor PS4, Xbox One, Switch en PC.

  

Dat was hem dan wel weer voor deze WeekendWacht. Laters!

doei

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord