Destiny 2 uitgesteld tot 2017 

Destiny 2 uitgesteld tot 2017 2016-02-12T10:53:45
Het is geen verrassing, maar Destiny 2 is uitgesteld tot 2017. Wel komt er dit jaar nog een grote uitbreiding uit! Daarnaast bestaat er een special edition van Dying Light die 10 miljoen dollar kost en is er meer info gegeven over Street Fighter V. Nachtwacht, goedemorgen.

Destiny 2 uitgesteld tot 2017

Het is niet echt een hele grote verrassing, want de geruchten gingen al een tijdje rond, maar het vervolg op Destiny is uitgesteld tot 2017. Dat heeft Activision vandaag bekend gemaakt in een persconferentie. Wel komt er dit jaar nog een grote uitbreiding aan.

“Activision Publishing, along with its partners at Bungie, expects to bring a large new expansion to Destiny in 2016 and to release a full game sequel in 2017.”

Destiny 2

Wat die uitbreiding precies met zich meebrengt is nog steeds onbekend, maar het wordt wel tijd dat we daar wat informatie over krijgen. Het is al een flinke poos geleden dat The Taken King uit is gekomen en een MMO kan je echt niet langer dan een halfjaar onthouden van nieuwe content. Maar we wachten de informatie geduldig af, en het zal niet heel lang duren voor Activision er iets over loslaat.

 

Street Fighter V – Laura introduction trailer

Wie weet er allemaal wie Laura is? De Wacht is niet zo thuis in het Street Fighter Universum en kent eigenlijk alleen de film met Jean-Claude Van Damme. Maar in de volgende trailer kan je zien wie Laura is en hoe ze vecht. Enjoy.

 

Binnenkort meer info over Fallout 4 DLC

Kennen jullie Fallout 4 nog? Toffe game wel, maar na al die maanden heeft iedereen er wel uitgehaald wat erin zit. Het wordt hoog tijd voor nieuwe shit. Gelukkig zijn onze gebeden gehoord door Bethesda, want gisteren zette Bethesda op Facebook dat er binnenkort meer informatie wordt losgelaten over DLC:

“We know you’re ready to learn what’s coming for Fallout 4 DLC. We’re not far off, and we think you’ll be excited.”

Fallout 4

Dat is alvast mooi nieuws, maar daar blijft het niet bij. Ook komt Bethesda binnenkort met nieuwe gratis content. De survival mode krijgt een volledige make-over en alle elementen daarin (food, sleep, diseases, danger enz.) gaan op de schop. Wanneer dat gebeurt, horen we ook zeer binnenkort. Het klinkt wel alsof ze weer leven blazen in hun knaller van 2015.

Dit nieuws komt als geroepen, want ik neem aan dat De Wacht niet de enige is die hierop zit te wachten.

 

Kennis is macht

Het is weer tijd om die grijze massa te verrijken. Moeten games pijnlijk zijn om leuk te zijn?

 

Street Fighter V modes uitgelegd

Naast de bovenstaande trailer heeft Capcom vandaag ook wat uit de doeken gedaan over de modi in Street Fighter V. Zo is de Character Story Mode natuurlijk een verhaal per personage. Dit verhaal speelt zich in het verleden af en gaat over de motivatie van elke vechter. Omdat het verhaal in het verleden speelt, zijn de outfits van de characters anders en die unlock je door de story mode uit te spelen. De gehele garderobe is te vinden op de Facebookpagina van Street Fighter, en er zit een hoop gekke shit tussen. Laura zal anders wel warm hebben…

Street Fighter V

In survival mode speel je meerdere gevechten na elkaar waarin je je health en EX Gauche meeneemt naar het volgende gevecht. Met de punten die je vergaart, kan je power-ups aanschaffen zoals extra health en een hogere attack of defense. Dit zorgt er dan wel weer voor dat je minder punten krijgt aan het einde. Met deze mode verdien je nieuwe kleuren en in-game titels voor je vechters.

In challenge mode leer je stapsgewijs steeds beter hoe de game in elkaar zit, mechanics werken en schaaf je je skills langzaam maar zeker bij. Challenge mode bestaat uit vier submodi:

 • Battle Tips:  Learn the ins and outs of Street Fighter V through helpful demonstration and tutorial content. Contains content for each of the 16 characters, as well as advice geared towards all levels of players. – Available March 2016
 • Trials: Put your skills to the ultimate test with combo trials for all 16 characters, ranging from basic to pro combos. – Available March 2016
 • Targets: Complete daily renewing goals to earn fight money, in-game titles, and other cool content. – Available soon after launch.
 • Extra Battle: Fight against special CPU bosses in the ultimate challenge. Earn in-game rewards upon completion. – Available soon after launch.

Zoals eerder al gemeld is vandaag, ga je je niet snel vervelen met de nieuwe Street Fighter! Zolang de game beter is dan de film, vindt de Wacht het al lang goed.

 

Dying Light krijgt special edition van 10 miljoen dollar

De Wacht vergeet de laatste tijd zo vaak dat de meeste gamers rijkeluiskindjes zijn, geboren met een zilveren lepel in hun mond en complete gouden besteklade in hun reet. Dat moet wel zo zijn, want anders is de marketingafdeling van Dying Light meerdere malen flink op hun achterhoofd gevallen. Ze komen namelijk aanzetten met een Dying Light: The Following Spotlight Edition die een schamele 10 miljoen dollar kost. Dat doen we nog eens, maar dan met nullen. 10.000.000 dollar!

Bij deze editie krijg je natuurlijk een hoop extra:

 • Een rol in The Dying Light film
 • Stuntman- en parkour training
 • Professionele acteerlessen van een professionele acteercoach
 • Je eigen trailer op de set
 • Screening tour
 • Off-road rijlessen
 • Zombie make-up sessie
 • Het originele script
 • Tien VIP-kaartjes voor de première
 • En rol als de stem van Kyle Crane in een speciale editie van Dying Light
 • Vier Dying Light: The Following Enhanced Editions

Dying Light

De film is overigens nog niet in de maak, noch is het zeker dat er ooit een film gaat komen. Maar als jij met 10 miljoen over de brug komt, is er alvast 10 miljoen om te beginnen aan de film. De Wacht vindt dit soort dingen heerlijk en hoopt binnenkort een nieuwtje te kunnen schrijven met als titel: “Voormalig rijke mafkees krijgt rol in nieuwe Dying Light film.”

 

Dubbel XP weekend voor Call of Duty: Black Ops 3

Treyarch heeft getweet dat dit weekend weer een dubbel XP weekend is voor alle Call of Duty: Black Ops 3 spelers. Afgelopen weekend was het ook al feest, dus nu is get wachten geblazen op de ‘normal amount of XP weekenden’!

CoD: BLOPS 3

Maar even serieus, het knalfestijn voor dubbele punten begint vandaag en eindigt op dinsdag 16 februari. Die extra dag komt waarschijnlijk doordat het maandag President’s Day is in de US of A. Veel plezier in ieder geval!

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

We eindigen deze Nachtwacht met een surrealistisch slot van een Portal experiment: Wat gebeurt er wanneer je gecrushed wordt tussen twee portals? Gekke abstracte human centipede-achtige shit:

REACTIES (72) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord