Current-gen Destiny gratis bij last-gen download 

Current-gen Destiny gratis bij last-gen download 2014-09-06T01:19:34
Bungie hoeft jullie geld niet, Miyamoto wil eigenlijk Dynasty Warrior games maken, Xbox wil je meer geld geven, ijsberen zijn gevaarlijk en Riot wil League of Legends overdoen. Klinkt als een nieuwe dienst van de Nachtwacht.

Achtergrondmuziekje

Deze keer wat muziek van het briljante Bastion. Van dezelfde makers als Transistor, en ook de muziek is door hetzelfde meesterbrein gedaan: Darren Korb. 

 

Current-gen Destiny gratis bij aankoop last-gen game

We houden het kort, want GRATIS GAMES. Bungie pakt lekker uit voor mensen met zowel een current-gen als een last-gen console. Mits ze van de zelfde fabrikant zijn. Als je namelijk digitaal de PS3-versie van Destiny koopt, dan krijg je de PS4 versie helemaal gratis. Het zelfde geldt voor de Xbox 360 en de Xbox One-versies van de game. Gratis. Destiny. Current-gen. Gratis. 

De bovenstaande regeling geldt voor de base game, de Digital Guardian Edition en de Expansion Pass. De actie loopt tot 15 januari. Dat geeft je dus zo'n vier maanden om gebruik te maken van deze traktatie. Topactie van Bungie! Check hier voor de instructies. 

 

Hyrule Warriors zou meer Zelda zijn

In een interview met Nintendo Life hebben Zelda-baas Eiji Aonuma en Koei Tecmo's Yosuke Hayashi laten weten dat Hyrule Warriors er heel anders uit had kunnen zien, namelijk meer als een Zelda game. Miyamoto stak hier echter een stokje voor en besloot dat de boel een Dynasty Warriors ervaring moest worden. Hoewel het idee was om boss battles in de dungeons te hebben en meer Zelda personages in de game te stoppen, pakte het na Miyamoto's interventie nogal anders uit.

"It was a reversal of the original proposal from Hayashi-san, which was adding elements of Dynasty Warriors onto the Zelda franchise. It ended up being the other way around based on Miyamoto's direction."

Ondanks het feit dat het team daarna een balans heeft geprobeerd te vinden tussen mosou-elementen en Zelda-elementen is Hyrule Warriors net zoveel een Zelda game als de Wacht een zeemeermin is. Bespeuren we een bittere nasmaak bij Eiji Aonuma?

 

Destiny Traveler de lucht in

De Britse YouTuber Alan Ismail, beter bekend als MoreConsole, heeft samen met Activision beelden gemaakt van de Traveler boven de aarde. Met een weerbalon en een schaalmodel van de reiziger heeft hij het onderstaande filmpje gemaakt, en hoewel we er nog geen super powers van hebben gekregen, is het toch behoorlijk vet.

 

Een snor waardig

De wacht heeft al eens eerder een filmpje van pannenkoek2012 geplaatst, maar hij doet het gewoon nog eens. Deze man weet hoe je Mario 64 speelt. 

 

Nieuw Xbox Live Rewards systeem

De Xbox One is uit! Inmiddels hebben we drie nieuwe wereldoorlogen meegemaakt, hebben de Verenigde Staten een koala als president gehad en is er een nieuw seizoen Firefly uitgebracht, maar daar is hij dan. Naast de release van hun console heeft Microsoft ook het Live Rewards systeem van Xbox aangepast. 

Gamers kunnen nu op nieuwe manieren credits verdienen, bijvoorbeeld door enquêtes in te vullen. Ook wordt elke speler nu gerankt met een aantal sterren. Hoe meer geld je uitgeeft, hoe meer sterren je krijgt. Het MyMissions systeem laat je nu bijhouden op welke manier je credits kan verdienen en via MyStats kan je kijken hoeveel credits je hebt ten opzichte van je vrienden en de rest van de wereld. De credits kun je omwisselen voor geld dat op je Xbox account te staan komt, en hiermee kun je dan weer nieuwe games kopen.

Microsoft doet hiermee duidelijk een poging om mensen met financiële voordelen naar hun consoles te lokken. Het op tijd uitbrengen van een console lokt trouwens ook mensen, zomaar een gedachte.

 

Assassin's Creed Rogue trailer

In Assassin's Creed Rogue worden de rollen omgedraaid, en jaag je op de assassins van de Order. In de onderstaande trailer krijg je wat meer te weten over waarom hoofdpersoon Shay Patrick Cormac besloot om zich tegen zijn orde te keren. Schepen, explosies, bloed en... een ijsbeer.

 

Game Boy reclames van toen 

Toen YOLO gewoon nog een levensstijl was.

 

League of Legends herschrijft verhaal

Als je aan gameverhalen denkt, dan denk je niet meteen MOBA. Riot wil hier verandering in brengen, en gaat het verhaal van LoL een onderhoudsbeurt geven. Een groot deel van het originele achtergrondverhaal van League of Legends werkt namelijk niet meer goed genoeg met de huidige structuur van de game.

Het originele verhaal van LoL was dat alle champions in het spel onder controle zijn van summoners, de spelers. De teams van vijf champions komen samen om onder begeleiding van deze summoners conflicten uit het land te vechten. Door dit in een arena te doen, onder toeziend oog van het 'Institute of War' worden grote oorlogen vermeden.

Inmiddels heeft Riot het gevoel dat dit verhaal niet meer goed past bij het spel, en zal de lore van het spel onder handen genomen worden. Ontwikkelaar Gnox schrijft in een blog:

"After a while, these early choices began to create unexpected problems. Every new champion needed a reason to join and remain in the League, and as their number grew, the net result was that over time the world started to feel, well, small, and eventually less interesting."

Hiernaast wordt er vanuit de community gevraagd om meer achtergrondverhaal rondom de 100+ personages die in de game zitten. Gnox laat weten dat de game en het verhaal niet langer één op één zullen passen, maar dat zowel gameplay als verhaal de ruimte krijgen om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dit houdt voor het verhaal in dat ook andere media actief ingeschakeld zullen worden, zoals eerder ook comic books gebruikt werden. Wat vinden de LoL-ers onder jullie van deze ontwikkeling?

 

Bizarre trailer Binding of Isaac

The Binding of Isaac: Rebirth komt in November uit op PS4, PS Vita en Steam. Het spel is inmiddels twee jaar in ontwikkeling en is een remake van The Binding of Isaac uit 2011. In de vernieuwde versie van het spel zitten nieuwe items, nieuwe speelbare personages, nieuwe hoofdstukken, nieuwe eindbazen en de add-on 'Wrath of the Lamb'.

Het spel is losjes gebaseerd op een bijbelverhaal, al maak je dat uit de trailer niet op. Daar maak je trouwens -voor de goede orde- helemaal niks uit op.

Later! 

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord