Bungie neemt XP-systeem Destiny 2 op de schop 

Bungie neemt XP-systeem Destiny 2 op de schop 2017-11-25T11:57:59
Stop ermee, Black Friday is voorbij. Creditcard tussen die vingers vandaan, controller in de hand en lekker gam0n zoals het hoort. In deze WKNDW8 lees je over de grote verandering in Destiny 2, de enorme aantallen Pokémongames die zijn verkocht én het giga-monster dat je in AC 2: Origins staat te wachten.

broke

Kauw je momenteel op een droog broodje? Heb je maar wat op Marktplaats gezet om dat financiële gat te vullen? De Wacht heeft zich verdacht goed gedragen tijdens Black Friday, maar het werd ons wel moeilijk gemaakt met al die fijne tech- en gamedeals. En dan gaan de meeste winkels dit weekend nog vrolijk door ook! Geen tijd voor nu: er moeten WKNDW8en geschreven worden, want er is genoeg te melden! Welkom :)

shining
  

Bungie probeert het goed te maken

De experience points van Destiny 2 gaan op de schop, nadat diverse spelers kritische vragen begonnen te stellen over de samenstelling ervan. Op zich gaat het met de XP precies zoals het hoort: je krijgt punten, en bij een x hoeveelheid ervan ga je een level omhoog en krijg je nieuwe mogelijkheden. Tot level 20, want daarna krijg je een Bright Engram, wat praktisch een loot box is. Tijdens het Clarion Call-event vorig weekend, bleek dat hoe langer iemand speelde, hoe langzamer de progressie was. Je kreeg wel de XP die je verdiende, maar het balkje vulde zich langzamer. Vooral Reddit-gebruiker EnergiserX is erin gedoken. Het heeft ervoor gezorgd dat Bungie de boel anders gaat aanpakken en zorgen dat de XP duidelijk en eerlijk wordt gedistribueerd.

destiny 2
  

Hij is live: Splatoon 2-update verhoogt level van 50 naar 99

Er is een nieuwe patch uit voor Splatoon 2, waarvan de lieftallige Alie je deze week al op de hoogte bracht. Hij is er nu, dus je kunt nieuwe gear, haarstijlen en nieuwe Amiibo-opties verwachten. Bovendien is de hersteltijd nadat je bent geraakt veranderd en er is wat getweakt aan sommige guns. Wat vooral interessant is, is dat het level van 50 naar 99 is gestegen. Er komt een sterretje bij je aantal te staan als je besluit deze te resetten, zodat iedereen kan zien dat je alweer aan je tweede ronde bezig bent.

splatoon
  

Pokémon heeft al meer dan 300 miljoen games verkocht

Sinds februari 1996 zijn er al 300 miljoen Pokémon-games verkocht, zo schrijft Famitsu. Wat een aantal! Er is slechts een andere franchise die dat heeft gehaald, namelijk Super Mario. Lekker bezig, Pokémon Company. Jiggly, take it away!

jiggly
  

Super Robot Wars-aankondiging op 11 december

Bandai Namco heeft aangekondigd dat er op 11 december een livestream komt over Super Robot Wars. Waarschijnlijk wordt dat de aankondiging dat er een nieuwe game komt.

robot
  

Assassin’s Creed Origins gaat bombastisch

In de nieuwe trailer van AC: Origins Trials of the Gods zie je de gigantische Sobek, de god van Water en Vruchtbaarheid. Deze flinke jongen kom je tegen in een in-game event dat plaatsvindt tot en met 28 november. Niet vergeten te spelen dus, dit weekend!


  

Kwijl, check deze supervette Persona 5-figurines

Er komen binnenkort figurines uit van Persona 5 die briljant zijn. Het gaat om Makoto Nijima op haar persona Johanna én Futuba Sakura.

persona

persona
  

Angry Birds-Thanksgiving-trailer is zooooo schattig

Je weet het inmiddels, Alie en deze Wacht hebben een neus voor alles dat ook maar een beetje koddig is. Kijk deze Angry Birdies nou!


  

Star Wars Battlefront 2-speler bouwt droid voor credits

Je zou denken dat mensen games kopen om ze te spelen, maar sommige mensen doen er heel andere dingen mee. Lowberg ontwikkelde een robotje dat hem in de game houdt, waardoor hij credits verdient zonder ook maar te spelen. Wow, dat is lui gamen op een nieuw niveau!

battlefront
  

Woohoo: de nieuwe At Sundown-trailer is er

Hij is al een paar dagen uit, maar deze trailer is zo lekker vrolijk, dat je meteen zin krijgt om deze zaterdag alles te doen wat je al weken op je to-do-list hebt staan.


  

Hup, de dag is al in volle gang. Geniet ervan, pas op voor vallende dorre bladeren en een fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord