Breien in The Sims 4 en het belangrijkste van Stadia Connect 

Breien in The Sims 4 en het belangrijkste van Stadia Connect 2020-07-15T00:07:22
Goedemorgen! Niet schrikken, de Wacht staat vandaag vol met video's. In deze video's zie je het nieuwe accessoirespakket van The Sims 4, een machtsvertoning van de hardware van de Xbox Series X en alles wat er tijdens de Stadia Connect is aangekondigd. Natuurlijk staat er nog veel meer nieuws op je te wachten, lezen dus!

The Sims 4: Uitgebreid Breien

Zo heet de nieuwste toevoeging van The Sims 4, of nou ja, Nifty Knitting eigenlijk. Dit is het tweede accessoirespakket dat zijn inhoud en naam te danken heeft aan de community van de simulatiegame. Speciaal voor degene die het jammer vindt dat er in The Sims 4 geen gepersonaliseerde kleding ontworpen kan worden, heeft je Wacht goed nieuws. Het pakket introduceert namelijk de vaardigheid: Breien. Deze vaardigheid staat spelers toe om hun eigen ontwerpen op kleding en decoratieve voorwerpen te mikken. Perfect om je huis of sim een eigen draai te geven. Naast de mogelijkheid om te breien, keert ook de schommelstoel terug. Verder worden er meer expressiemogelijkheden voor baby’s en bejaarden toegevoegd. Het Nifty Knitting-accessoirespakket is vanaf 28 juli op te pikken voor iets minder dan tien euro.

Gesloten bèta van MMORPG Frozen Flame gaat 15 juli van start

Kort nadat de game in juni werd onthuld verscheen er al een alpha-test, deze werd enkel opengesteld voor mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan het Kickstarter-project. Ook voor de gesloten bèta zal er in de buidel getast moeten worden. Ontwikkelaar Dreamside Interactive stelt de bèta namelijk alleen beschikbaar voor spelers die de founder’s pack hebben gekocht. De bèta introduceert onder andere een aantal nieuwe zones, mini-bosses en verzamelobjecten. Verder kunnen fanatiekelingen hun huizen of thuisbasis verder uitbreiden. Ten slotte geeft de ontwikkelaar aan dat de kunstmatige intelligentie van de vijanden is aangescherpt en dat het PvP-systeem beter functioneert. Enfin, dan moet je dus wel eerst de founder’s pack aanschaffen, en dat kost je ongeveer 25 euro.
  

Frozen Flame

Minder laden en kleinere gamebestanden dankzij Xbox Series X Velocity Architecture

Dat heeft Microsoft laten weten in een korte video die werd geplaatst in een blog-post. De video toont serieuze technische hardware-verbeteringen en is bedoeld om de menigte lekker te maken voor alles wat de Series X te bieden heeft. De video leert ons dat de Velocity Architecture allerlei nieuwe mogelijkheden biedt op het gebied van prestatie en snelheid door een, naar eigen zeggen, grondbrekende combinatie van hardware. Deze innovaties moeten uiteindelijk bijdragen aan dynamischere werelden zoals je deze nog nooit hebt ervaren. Misschien kun je beter gewoon de video kijken, dat is wellicht wat duidelijker.

Infinity Ward verandert de naam van de Border War-skin in Modern Warfare

Het uiterlijk van de soldaat is niet veranderd, maar de naam en het bijschrift wel. Voorheen ging de skin van de soldaat bij de naam Border War, nu is dat Home on the Range. De plotselinge veranderingen hebben waarschijnlijk te maken met het feit dat de ontwikkelaar beschuldigd werd van politieverheerlijking. Het bijschrift van de Border War-skin was als volgt: "Show them the error of their ways and make them pay with D-Day's Border War operator skin." Het bijschrift van de Home on the Ranch-skin leest nu: "Play along with the deer and the antelope with the Home on the Range D-Day operator skin." Vreemd genoeg is dus het uiterlijk van de soldaat onveranderd gebleven. Zo is de vlag van Texas nog altijd te zien, en staat de 'P' van politie nog altijd op de borst gegraveerd.

  

Border War

Het complete schema van Summer Games Done Quick 2020

Over een dikke maand barst het evenement los en dus is het de hoogste tijd dat het volledige schema naar buiten wordt gebracht. Het liefdadigheidsevenement loopt van 16 tot 23 augustus a.s. en wordt volledig online gehouden. In totaal worden er meer dan 140 speedruns gepoogd waaronder Final Fantasy 7 Remake , Rayman Legends en Tony Hawk’s Pro Skater 2. Het volledige schema vind je hier.

Het belangrijkste nieuws van Stadia Connect

Een paar uurtjes geleden vond er een Stadia Connect plaats, en omdat je Wacht er even vanuit gaat dat je deze niet (geheel) hebt gekeken, zetten we het belangrijkste even op een rijtje.

Outcasters

Gears Tactics-ontwikkelaar Splash Damage komt met de exclusieve game Outcasters. De multiplayergame zet teams van acht spelers tegenover elkaar in kleurrijke arena's. Een releasedatum is nog niet bekend.

Orcs Must Die! 3 nu beschikbaar

Orcs Must Die! 3 is nu exclusief beschikbaar op Google Stadia en gratis voor Stadia Pro-bezitters. Onderstaande trailer toont War Scenario's, waarin spelers samen met vrienden tegen grote orclegers vechten.

Meer ontwikkelaars werken aan Stadia-exclusives

Verschillende ontwikkelaars werken aan meer exclusieve games voor Google Stadia. Onder andere Rock Band-maker Harmonix, Submerged-ontwikkelaar Uppercut Games en Until Dawn-studio Supermassive Games werken aan nieuwe titels.

Super Bomberman R Online

Konami brengt de nieuwe game Super Bomberman R Online als tijdelijke exclusive naar Stadia. In de battle royale-game nemen 64 spelers het tegen elkaar op tot de laatste speler overblijft. De game bevat verschillende personages uit de franchise en belooft aanvullende modi te bieden. Ook is Crowd Play bij lancering beschikbaar, waarmee kijkers van streams direct mee kunnen doen op YouTube. Battle Royale Super Bomberman R Online verschijnt deze herfst.

One Hand Clapping

Een andere tijdelijke exclusieve game is One Hand Clapping. In deze muzikale puzzelgame moeten spelers door hun headset zingen om puzzels op te lossen. De game is nu in early access beschikbaar op Google Stadia.

Dead By Daylight

In september verschijnt Dead By Daylight op Stadia. De game wordt uitgebracht met twee features: Crowd Play en Crowd Choice. Die laatste feature zorgt ervoor dat kijkers de game kunnen beïnvloeden door te stemmen. Denk aan of de streamer als Killer of Survivor speelt en welk personage ze besturen. Dead By Daylight ondersteunt cross-play en cross-progressie met Nintendo Switch en pc.

Hitman 3

Hitman 3 komt in januari 2021 ook naar Google Stadia, zo onthult onderstaande trailer. Verder komen beide Hitman-titels van IO Interactive op 1 september naar het platform.

Outriders

Ook Outriders verschijnt dit najaar voor Google Stadia. De co-op shooter van People Can Fly komt later dit najaar ook uit voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One en pc. In de preview van Dakota lees je alles over deze loot-shooter.

Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice is vanaf dit najaar ook beschikbaar op Stadia, zo onthult een nieuwe trailer. De game verscheen vorig jaar voor Playstation 4, Xbox One en pc.

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord