Bayonetta 3 is zeker niet gecanceld 

Bayonetta 3 is zeker niet gecanceld 2020-05-25T10:23:22
Het weekend zit er op, maar de zon blijft voorlopig nog wel even schijnen. Laten we de week dan ook maar beginnen met een positief nieuwtje, Bayonetta 3 is nog altijd volop in ontwikkeling! Verder in de N8w8: John Wick's Derek Kolstad zou tv-adapties willen maken van twee bijzondere games en The Snyder Cut van Justice League bevat geen reshoots met de cast. Daarnaast heeft je Wacht weer een paar gratis spelletjes gevonden, lezen dus!

Bayonetta 3 zeker niet gecanceld

Goed nieuws voor Bayonetta-fans. De game is in ieder geval niet gecanceld! Dat liet Hideki Kamiya, regisseur van Platinum Games, weten in een interview met VGC. Volgens Kimiya betekent de radiostilte rondom het derde deel van de gevierde franchise niks negatiefs.

I’m happy that there's still anticipation for the title. But one thing I would like to address, is the trend I'm seeing, which is people who are starting to ask if the game has been cancelled. I want you guys to take any concerns you have like that and throw them out the window immediately. Because we're still hard at work on it and it hasn't been cancelled by any means.
Please look forward to it.

Dus hoewel het nog gissen is wanneer we weer in de huid van Cereza kunnen kruipen, hoeven we ons in elk geval geen zorgen te maken, want het derde deel komt er echt!

Bayonetta

  

Star Citizen is tijdelijk gratisch speelbaar

Brekend nieuws is het zeker niet, maar gratisch is gratisch, right? Ontwikkelaar Cloud Imperium Games heeft in een update op de officiële website aangegeven dat de PC-game gratis speelbaar is tot het einde van deze maand. De gratis periode wordt ingewijd om het nieuwste evenement, Invictus, onder de aandacht te brengen. Spelers kunnen in deze periode ook gebruik maken van verschillende voertuigen die anders vergrendeld zijn. Het aanbod van deze voertuigen verandert dagelijks, dus houd het vooral goed in de gaten. Het enige wat je hoeft te doen, om met Star Citizen aan de slag te gaan, is de game downloaden en een accountje aanmaken, easy right? 

Startrek

  

Nieuwe gratis games in de Epic Games Store?

Joepie, nog meer gratis! Althans, dat hopen we dan maar. Iets langer dan een week geleden brachten we dit gerucht al, maar gezien de tweede gratis game nu correct is gebleken, leek het je Wacht toch de moeite waard om het nog even op te brengen. Zoals jullie misschien wel mee hebben gekregen, is de Epic Mega Sale in volle gang. Dat leverde ons eerder al een gratis (digitaal) exemplaar van GTA V op. Daarnaast is ook Civilization 6 inmiddels via de digitale winkel van Epic gratis op de kop te tikken. Maar er is méér, op Reddit verscheen een afbeelding waaruit af te leiden is, dat er tijdens de Epic Mega Sale, nóg twee gratis games zullen verschijnen.
  

Gratis

  

John Wick-bedenker ziet muziek in tv-adapties van twee verrassende games

Derek Kolstad, het brein achter de John Wick-franchise, heeft uit de doeken gedaan dat hij graag zou werken aan twee verschillende tv-adapties van games. Nu zul je misschien denken, The Witcher, Castlevania… welke games heeft Kolstad in gedachten? Nou, ik kan je vertellen dat je waarschijnlijk niet aan dezelfde spelletjes dacht als Kolstad, tenzij jij ook dacht aan My Friend Pedro en The Ink Machine?

I'm going out with a pitch for a television series, based on the My Friend Pedro video game, as well as for Bendy and the Ink Machine. I am playing any... It's funny, the reason I'm answering it this way, literally, I have these Post-It notes on my computer of, 'This is what I'm working on today.'"
To be honest, I love it all. Those are at the forefront, but at any given moment, people are jumping on the horn and we're talking The Janson Directive or we're talking Death Machine. We're talking actors with IP, sound men. I got to tell you, man, I'm still a little kid at this and I f--king love it.

Of we binnenkort echt kunnen kijken naar één van deze verfilmingen, is nog maar de vraag. Máár laten we eerlijk zijn, het feit dat het in het hoofd van Kolstad rondspookt, is al bananas!

  

My friend Pedro

Togepi-cake

Ook deze keer heeft je Wacht weer een smakelijke verrassing in zijn N8W8 verstopt. Speciaal voor de mensen die de Beef Wellington van vorige week niet zo smakelijk vonden… misschien is deze Togepi-cake wat voor jou? Geen idee wat cake is? Hiier is een Wikipedia-pagina.

  

The Snyder Cut van Justice League bevat geen reshoots met de cast

Als enorme DC-fanboy, sprong je Wacht een gat in de lucht, toen hij las dat de Snyder Cut van Justice League werkelijkheid ging worden. Ook de cast is te spreken over de vernieuwde versie van de toch tegenvallende film. Toch zal er, met de cast vol sterren, geen nieuw materiaal worden opgenomen. Dat wist filmreporter Umberto Gonzalez te melden tijdens de nieuwste aflevering van de podcast Wrap Up. Volgens de man was Snyder meer dan bereid om nieuwe scenes op te nemen met de sterren. Echter, HBO Max stak hier een stokje voor. De streamingsdienst is niet van plan om hier geld beschikbaar voor te maken. Volgens Gonzalez krijgt Snyder wel budget vrijgemaakt voor een verbeterde post-productie, special effects, scoring en ADR (automated dialogue replacement). De journalist vertelt verder dat het niet in de lijn der verwachting ligt dat er van DC-films meerdere Snyder-versies zullen verschijnen.

  

Snyder Cut

 

Manchester United klaagt Sports Interactive aan

Law-suit! Volgens de bekende Engelse voetbalcub Manchester United, maakt ontwikkelaar Sports Interactive onrechtmatig gebruik van hun clubnaam in de game Football Manager. Volgens de voetbalclub wordt hun handelsmerk uitgebreid gebruikt zonder daarvoor te betalen. Deze betalingen worden ontweken door het bekende logo te vervangen voor een gesimplificeerd rood-wit logo. Niet alleen de ontwikkelaar wordt aangeklaagd, ook uitgever Sega wordt flink aan de tand gevoeld. Sega en Sports Interactive claimen daarentegen dat het gaat om een 'rechtmatige referentie naar het voetbalteam in de context van voetbal'. Daarbij benadrukken de bedrijven dat de clubnaam al sinds 1992 wordt gebruikt in de Footbal Manager-games en nog nooit eerder klachten heeft opgeleverd. Beide partijen waren vrijdag virtueel aanwezig bij een voorlopige hoorzitting. De rechter velt op een later tijdstip een oordeel over de zaak.

Persie

De kleur van het vliegveld in AC: New Horizon bepaalt het kleurenaanbod in de winkels

Zo, dat is een lange kop, en dan heb ik Animal Crossing nog wel afgekort… Goed, het is je vast wel eens opgevallen dat de kleur van jouw vliegveld anders is dan die van andere spelers. Sommige spelers hebben een geel vliegveld, anderen blauw en weer anderen hebben een oranje dak. Hier heb je verder geen invloed op. Je zult het dus moeten doen met de kleur die jou is toebedeeld. Wat blijkt nou? Deze kleur is nog belangrijk ook. Kennelijk heeft de kleur van jouw vliegveld invloed op de kleurenopties die worden aangeboden in jouw Nook’s Cranny en Nook Miles. Een groen vliegveld betekent bijvoorbeeld dat je een blauw Godzilla standbeeld kan kopen, terwijl dit monster bij een speler met een blauw dak rood van kleur is. Nog steeds geen idee wat ik bedoel? Check dan even de gigantische afbeelding hieronder.

  

Animal Crossing

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord