Assassin's Creed Unity krijgt 2 nieuwe trailers 

Assassin's Creed Unity krijgt 2 nieuwe trailers 2014-07-15T09:16:33
Je leest het goed ja! Assassin's Creed Unity heeft twee nieuwe trailers gekregen, eentje over de revolutie en de andere is een gameplay trailer. Daarnaast de Dragon's Teeth DLC trailer voor Battlefield 4 en Mortal Kombat X nieuws. Ga snel lezen! Nachtwacht, goedemorgen.

Wind Waker

 

Launch date PC-versie GTA V bekend?

Zelfs de dode zee kan niet tippen aan de hoeveelheid zout die je hierbij moet nemen, maar toch; De Wacht heeft een eventuele release date van GTA V op de kop weten te tikken. De Deense retailer ‘Coolshop’ had namelijk een tijdje 14 november staan bij de verwachte datum dat GTA V voor de PC te koop zou zijn. Deze datum is ondertussen aangepast naar 31 december, wat een normale datum is als placeholder wanneer de officiële release nog niet bekend is.

GTA V release

Coolshop is ook beschikbaar in Engeland trouwens, dus het is niet eens zo heel obscuur, en het feit dat ze de datum ondertussen veranderd hebben, is ook wel een beetje verdacht. De release window van de PC-versie van GTA V is trouwens ‘herfst’ en volgens de kalender van De Wacht, valt november dit jaar precies in de herfst! Noem het speculeren, noem het Illuminati, wij zeggen vasthouden aan hoop.

 

Assassin’s Creed Unity krijgt twee nieuwe trailers

Potverdorie wat ziet de Assassin’s Creed Unity er goed uit. Zo goed, dat zelfs De Wacht even terugvalt op scheldwoorden die ouders gebruiken wanneer hun kind 2,5 jaar oud is. Om de volgende trailer nu ook ‘gameplay trailer’ te noemen gaat eigenlijk wel een beetje ver, maar er zitten wel een paar stukjes in, en die stukjes zijn awesome. Genoeg gelul, ga maar lekker kijken dan doen we er nog een extragratis ‘Inside the Revolution trailer’ bij!

 

Messi op de cover van FIFA 15

De beste man wint de Gouden Bal aan het einde van het WK, wordt tweede op datzelfde WK én nu prijkt hij ook nog eens op de cover van FIFA 15. In de comments mag gediscussieerd worden over wat hij het meest verdiend heeft, daar gaat De Wacht zich namelijk niet aan wagen...

FIFA 15

 

En dan nu een muzikaal intermezzo!

Van gevleugeld petje- tot onoverwinnelijke ster-muziek maar dan nu a capella door een dude met een baard.

 

Battlefield 4: Dragon’s Teeth – launch trailer

Gisteren kregen jullie al een sneak peek van de nieuwste BF4 DLC trailer Dragon’s Teeth, maar vandaag trakteert De Wacht jullie op de volledige versie. Met vijf nieuwe wapens, vier nieuwe maps en de nieuwe gamemode ‘Chainlink’ kunnen de fans van deze shooter weer even vooruit tot Hardline toch? China ligt in ieder geval aan gruzelementen na het spelen van deze DLC, dat is een ding dat zeker is. Vandaag kunnen de premium members aan de slag met Dragon’s Teeth en 29 juli volgt de rest van het plebs.

 

Mega Metacross aangekondigd voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat het hoogstwaarschijnlijk mogelijk is om je Pokémon aan te kleden in schattige, badass en/of debiele outfits en dat heeft Nintendo vandaag bevestigd. Daarnaast heeft Nintendo een nieuwe mega evolutie laten zien, namelijk Mega Metacross (Megacross?). Deze lompe unit is een steel psychic type met de Tough Claws ability en natuurlijk betere overall statistieken.

Daarnaast zijn Pokémon Amie én secret bases terug zoals je waarschijnlijk al gezien had in bovenstaande beelden, maar dan mooier! De Wacht zelf is best wel hyped aangezien hij Ruby noch Sapphire gespeeld heeft en na de meer dan succesvolle X en Y delen, gaat hij een van deze remakes zeker oppikken! Friend Codes wisselen we tegen die tijd wel uit.

 

Mortal Kombat X krijgt gastpersonage

Afgelopen weekend heeft Ed Boon al aangegeven dat Raiden zich als de gesmeerde bliksem in het character roster heeft genesteld van Mortal Kombat X. Nogal logisch vindt De Wacht, maar goed om te horen dat deze bliksemse rakker weer van de partij is. Anyway, The Boonster heeft ook gezegd dat er naast deze oude rotten ook tenminste een gastpersonage aanwezig zal zijn uit een andere franchise van NetherRealm Studio’s.

Mortal Kombat X

De vorige Mortal Kombat uit 2011 had ook al gastoptredens van verschillende non-Mortal Kombat characters. Zo was Kratos van God of War aanwezig om te doen waar hij goed in is, namelijk vrouwen, kinderen en halfgoden vermoorden, maar ook horror-icoon Freddy Krueger mocht zijn Lady-Deathstrike-nagels in Johhny Cage zetten. Wie wordt het deze keer? Batman of iemand anders uit Injustice? Solomon Grundy past wel goed tussen de MK freaks toch? Ga los in de comments!

 

Nieuwe Super Smash Bros characters in beweging

Het nieuws was gisteren al op de site verschenen, maar De Wacht is wel zo ontzettend hyped voor SSB dat hij jullie de bewegende beelden (ook wel ‘trailer’ genoemd in vaktermen) niet wil onthouden. Fire Emblem represent! Whut whuuut!

 

Bedankt voor het lezen (en vooral kijken deze keer)! Daaaaag!

Mario faal

REACTIES (48) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord