Assassin’s Creed Origins krijgt FFXV DLC? 

Assassin’s Creed Origins krijgt FFXV DLC? 2017-11-28T10:56:42
Er is een meesterlijke ontdekking gedaan in Assassin’s Creed Origins. Het lijkt er op dat we Final Fantasy XV themed DLC krijgen! Alle info in deze Nachtwacht naast nieuws over The Game Awards, Horizon: The Frozen Wilds, Final Fantasy XIV, Switch en Cupsouls.

12 game reveals op The Game Awards

Moguh! Je zit misschien tegen je maandag aan te hikken, maar de Wacht staat weer klaar om je er doorheen te slepen. Om de dag lekker te beginnen wat heugelijk nieuws over The Game Awards. Op 7 december gaat het spektakel plaatsvinden en naast de uitreiking van de Awards voor de beste games van 2017, zullen er ook een hoop nieuwe dingen geshowd worden.

Awards

Elk jaar staat de Game Awards show garant voor nieuwe aankondigingen en trailers en dit jaar worden dat er meer dan ooit. Geoff Keighley, de grote man achter de Video Game Awards houdt zijn lippen aardig op elkaar als het gaat om details, maar hij laat nu toch weten dat er maar liefst 12 game reveals gepland staan!

Alsof dat niet genoeg is zijn er dikke geruchten dat we nieuwe footage te zien krijgen van Death Stranding, het nieuwe duistere project van Hideo Kojima. Nog anderhalve week geduld.


Horizon: The Frozen Wilds official guide

Newsflash! Uitgever Future Press heeft in samenwerking met Guerrilla Games een vette officiële guide gemaakt voor Horizon: The Frozen Wilds, de DLC voor Zero Dawn. In de guide staat werkelijk alles wat je moet weten over de DLC, een complete walkthrough, alle geheimen, enz. Normaal gesproken kost de guide 20 euro, maar Future Press heeft besloten de guide voor een korte tijd met iedereen te delen. Yup, je kunt de complete guide hier gratis en voor niks downloaden! Vraag niet hoe het kan, profiteer er van.


Gewelddadig door games?

Nee, gewelddadig tegen games.

Violence


Assassin’s Creed Origins krijgt FFXV DLC?

Een aantal weken terug gingen Ubisoft en Square Enix een kleine samenwerking aan. Hierdoor kwam bijvoorbeeld het Assassin’s Festival DLC naar Final Fantasy XV. De samenwerking leek alleen hiervoor te zijn ontstaan, maar nu blijkt er meer aan de hand te zijn. Er zijn namelijk dikke hints naar Final Fantasy XV gevonden, in Assassin’s Creed Origins!

FFXV AC

Een slimme PC gamer kwam in zijn zoektocht in de woestijn ineens een tempel tegen, waar je met geen mogelijkheid in komt. Op de tempel staat een logo en een tekening, die Final Fantasy XV fans heel bekend zal voorkomen. Het is Noctis, de main character van Final Fantasy XV!

De gamer dacht dat het niets meer was dan een simpele easter egg, maar gelukkig is hij verder gaan ontdekken, met behulp van een camera cheat. Hierdoor kan hij de camera door de muur duwen en zien wat er zich in de tempel bevindt. Dit wordt wel heel duidelijk FFXV themed DLC voor Assassin’s Creed Origins! Wow, wat een vette ontdekking, check het in het filmpje hieronder.


FFXIV naar Switch en Xbox One?

Over Final Fantasy gesproken! Square Enix is nog steeds met man en macht aan het proberen om Final Fantasy XIV, de MMORPG, naar andere consoles te brengen. De game is op dit moment alleen maar speelbaar op de PC en PlayStation 4 en dat komt vooral omdat Sony het niet wil hebben dat je cross platform met andere spelers op andere consoles kunt spelen. Dat hebben we laatst nog met z’n allen ondervonden, toen Rocket League klaar werd gemaakt voor cross platform online gameplay, maar door Sony werd tegengehouden.

Het is geen kwestie meer van technische problemen, het is een kwestie van bereid zijn de functionaliteit open te zetten. De producer van Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida, laat weten dat de onderhandelingen met Microsoft en Nintendo in ieder geval lekker gaan en ze open staan voor de game op de Xbox One en Switch. Toch moet Sony eerst overstag gaan.

FFXIV

Yoshida-san laat namelijk ook meteen weten dat het feestje alleen doorgaat als alle spelers ook daadwerkelijk met elkaar kunnen spelen op dezelfde server. FFXIV komt dus alleen naar de Xbox One en Switch, als Sony daar down mee is. Gekke situatie en hopelijk gaat Sony dit binnenkort eindelijk toelaten. Hoe meer druk, hoe lastiger het wordt voor Sony om vol te houden.


Top 5 verkochte Black Friday producten

In de USA was het weer totale chaos afgelopen weekend door de Black Friday sales. De Amerikanen hebben massaal knaken uitgegeven aan de eerste kerst inkopen en het leuke is dat Adobe Digital de boel op het net in de gaten heeft gehouden als het gaat om alle verkopen. Zo had Adobe zicht op 4500 verschillende retail websites en maar liefst 55 miljoen verschillende producten. 3x raden wat er het allerhardst over de digitale toonbanken vloog…

Black Friday

Om te zeggen dat Nintendo een goede dag had op Black Friday is dus een understatement! De Switch op nummer 1 en de andere consoles staan überhaupt niet eens in de top 5. De cijfers en aantallen hebben we nog niet, die worden binnenkort bekend gemaakt.


Cuphead Dark Souls mash-up

Cuphead is een meesterlijke game geworden, die bij veel gamers door de moeilijkheidsgraad het bloed onder de nagels vandaan haalt. Volgens veel gamers heeft de moeilijkheidsgraad en frustratie die daar bij komt kijken wel wat weg van de Dark Souls games en met die insteek is iemand aan de slag gegaan en een meesterlijke mash-up gemaakt van Cuphead en Dark Souls, genaamd Cupsouls. Het is briljant, de Wacht zou dit 100% zeker spelen! En anders Samuel wel, die krijgt waarschijnlijk spontaan een multiple nerdgasm na het zien van dit filmpje.

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord