James Gunn strikes back en Arrow stopt - Super Power Unlimited 

James Gunn strikes back en Arrow stopt - Super Power Unlimited 2019-03-18T17:44:20
Welkom bij Super Power Unlimited, de rubriek die wekelijks het meest geeky nieuws op een rij zet. In deze editie hebben we nieuws over The Eternals, moeten we jullie mededelen dat Arrow stopt na het 8ste seizoen en weten we zeker dat James Gunns The Suicide Squad een volledige reboot is!

Kregen we afgelopen week zomaar een verse Avengers: Endgame-trailer op onze hoofden gesmeten en brak het gigantische nieuws dat James Gunn opnieuw is aangenomen voor Guardians of the Galaxy Vol. 3! Dat zijn genoeg verrassingen om een Super PU mee te vullen, maar er is nog meer!
   

James Gunn is BACK!

Je hebt het waarschijnlijk al gelezen in de Nachtwacht, maar laten we nog even ingaan op het knalnieuws van afgelopen week: James Gunn is weer in ere hersteld als de regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3! Nadat de man door Disney was ontslagen in juli afgelopen jaar, omdat hij tien jaar daarvoor een paar bijzonder smaakloze tweets had gedropt, mag hij weer aan de slag met z’n oude baan: Guardians of the Galaxy Vol. 3 regisseren aan de hand van het script dat hij al geschreven had. Dit gaat overigens niet ten koste van zijn werk aan de volgende Suicide Squad-film, waar hij ook voor schrijft en regisseert, want dat project gaat ook gewoon door. De dude heeft het druk, want hij produceert ondertussen ook nog Brightburn, een soort ‘What If’- horrorfilm die eigenlijk een situatie schets waarin Superman een bad guy wordt. Check ook meteen maar even de trailer van, want dat is best interessant.

Dat James Gunn blij is met zijn herintrede in het MCU, dat moge duidelijk zijn, maar hieronder toch nog even zijn dankbare tweet:

                  

Suicide Squad van James Gunn is sowieso een reboot

Over James Gunns en Suicide Squad gesproken: dat is weldegelijk een reboot! De producer van dit project, Peter Safran, heeft bevestigd dat de film simpelweg The Suicide Squad gaat heten en dat het zich weinig aantrekt van z’n voorganger:

We don’t call it Suicide Squad 2 because it’s a total reboot, so it’s The Suicide Squad.

Dat moet wel de snelste reboot in de geschiedenis van films zijn, want de vorige film kwam in 2016 uit!

The Suicide Squad staat gepland voor augustus 2021, waarmee Guardians of the Galaxy Vol. 3 op z’n vroegst in 2022 komt. En dat is dan wel heel rap gedaan, dus reken eerder op 2023, waarmee Phase 4 van het MCU al lang en breed voorbij is. We zullen het dus even een fase zonder de Guardians moeten doen, maar zolang The Suicide Squad drie keer zo bruut wordt als Suicide Squad, hoor je mij niet klagen…

Suicide Squad     

Spontane Avengers: Endgame trailer

Vorige week was een aaneenschakeling van verrassingen voor MCU-fans! Zo werd er opeens een versche trailer voor Avengers: Endgame gedropt, iets dat niemand echt zag aankomen. Op een rare tijd ook nog, dus ‘uit het niets’ is niet overdreven.

Verder is er niet veel nieuws te zien, behalve dan de Quantum Realm-kostuums van de wrekende superhelden, de training van de dochter van Hawkeye/Ronin (die waarschijnlijk z’n opvolger gaat zien) en het moment dat Thor en Captain Marvel stoer tegen elkaar staan te doen. Kijk maar even:

Whatever it takes, mensen!

Of er nóg een trailer komt van Avengers: Endgame, dat leek volledig in onze handen te zijn. De VP van Disney marketing, Dustin Sandoval, scheen namelijk te vinden van niet, maar heeft op Twitter wel aan de fans gevraagd of er nog een trailer moeten komen ja of nee. Inmiddels heeft hij de tweet verwijderd, dus óf hij is van gedachten veranderd om ons deze beslissing te laten maken, of fans hebben de beslissing al voor hem gemaakt. Hoe dan ook, 24 april komt Avengers: Endgame in de bioscopen, of er nou nog een trailer komt of niet!

Arrow stopt na 8ste seizoen

Ik had altijd behoorlijk veel moeite met de soapy serieusheid van Arrow, maar ik kan zeggen wat ik wil, de CW-serie over Green Arrow met Stephen Amell in de hoofdrol is de basis van een heel superheldenuniversum! Behoorlijk succesvol dus… Toch gaat Arrow echt stoppen; er komt nog 1 seizoen, het 8ste, die deze herfst wordt uitgezonden en maar tien afleveringen heeft, daarna is het finito. Opvallend, want na The Flash is Arrow nog steeds de populairste superheldenserie die de televisiezender CW heeft. Toch is het qua kijkcijfers flink gedaald de afgelopen jaren en bovendien hebben de makers besloten dat de serie qua verhaal gewoon klaar is. Daarnaast heeft hoofdrolspeler Stephen Amell al rond het einde van seizoen 6 aangegeven dat hij er mee wilde kappen, want hij is een vader geworden en wil zich op z’n familie focussen.

    

The Eternals zou wel eens duizenden jaren kunnen beslaan

De plannen voor het MCU na Avengers: Endgame zijn nog steeds wazig als wat, maar we weten dat er volgend jaar een film van Black Widow gaat komen en dat The Eternals vermoedelijk in november te zien zal zijn. Die laatste film wordt geregisseerd door Chloé Zhao en net zoals Guardians of the Galaxy zal het een groep personages introduceren waar weinigen van gehoord hebben. Kevin Feige zegt erover:

Eternals are one group, but we like the idea of introducing an ensemble, doing an ensemble movie from the start, as opposed to building up as we did with the first Avengers. More like [Guardians of the Galaxy], not tonally, but in terms of introducing a new group of people. 

Jack Kirby bedacht The Eternals, zoals hij zoveel in het Marvel-universum heeft verzonnen, en deed dat al in 1976. Hij ging lekker ver in die vertelling, zelfs helemaal terug naar voor het bestaan van de mens, en deze ‘massive scale’ is waar Feige ook in geïnteresseerd is:

Jack Kirby did an immense, amazing epic with Eternals that spans tens of thousands of years and that’s also something we haven’t really done, which is why that among many other things post-Endgame, we find appealing.

Over The Eternals gesproken: Marvel en Disney schijnen op zoek te zijn naar een openlijk homoseksuele acteur voor de hoofdrol en dat vind ik mooie dingen!

Eternals

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord