Is Chris Evans echt helemaal klaar als Steve Rogers? – Super Power Unlimited 

Is Chris Evans echt helemaal klaar als Steve Rogers? – Super Power Unlimited 2019-05-06T15:31:54
Het is maandagmiddag, dus is het tijd voor Super Power Unlimited, dé rubriek waarin we al het geeky nieuws voor je op een rijtje zetten. Vandaag hinten de schrijvers van Avengers: Endgame naar een Disney+-serie over Steve Rogers en Peggy Carter, heeft Spidey een speciale boodschap voor je en geven de Russo’s formeel toestemming om Avengers: Endgame te spoilen!

Voordat we beginnen met weer met een leuke winactie! Bij Kinepolis kunnen jij en je vrienden en/of familie namelijk voor slechts €8,00 per persoon naar de film! Deze speciale vriendenactie loopt van 6 t/m 19 mei 2019 en op deze manier kun je dus extra voordelig naar alle nieuwe films waaronder Avengers: Endgame en Hotel Mumbai! Ter eren van deze actie geven wij twee kaartjes voor een film naar keuze weg en het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is ons laten weten met wie jij het liefst naar de film gaat en dit naar prijsvraag@pu.nl te sturen met als titel 'Super Power Unlimited Vriendenactie'. Nu snel door naar Super Power Unlimited!

Wie maandag zegt, zegt uiteraard Super Power Unlimited want al het geeky nieuws staat weer voor je klaar! Vandaag hebben de schrijvers van Avengers: Endgame het over een mogelijke Disney+-serie over Steve Rogers en Peggy Carter, krijg je een nieuwe trailer van het zesde seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D te zien en bevat de nieuwe trailer van Spider-Man: Far From Home een bijzondere waarschuwing.
      

Russo’s: vanaf vandaag mag je Avengers: Endgame spoilen!

Hij draait al twee weken in de bioscoop, noteert historische cijfers en échte negatieve reviews zijn nauwelijks te vinden: Avengers Endgame gaat hartstikke lekker en de regisseurs van Endgame, Anthony en Joe Russo, hebben in een interview laten weten dat de #dontspoiltheendgame-campagne vandaag officieel afgelopen is. Spoilers mogen vanaf vandaag dus lekker besproken worden, maar daar heeft de PU-redactie uiteraard vakkundig schijt aan, zoals je wellicht afgelopen vrijdag al gezien hebt.

      

Een Disney+ serie over Steve Rogers en Peggy Carter?

Met de zegen van de Russo’s slaan we in de Super PU van vandaag ook meteen lekker aan het spoilen, want afgelopen weekend hintten de schrijvers van Avengers naar een mogelijk interessante serie op Disney+. Let dus op: als je Avengers: Endgame nog niet gezien hebt, SPOILERS AHEAD! 

In een interview met Fandango namen de twee heren in kwestie, Stehpen McFeely en Christopher Markus, verschillende spoilers uit Avengers: Endgame door en zij deden wat interessante uitspraken over Steve ‘Cap’ Rogers en zijn geliefde Peggy Carter. Aan het einde van Endgame besloot Rogers na het terugbrengen van de Infinity Stones lekker in het verleden te blijven wonen met zijn vrouwtje Peggy Carter, maar Christopher Markus weet nog niet zo zeker of Steve écht een rustig leventje geleid heeft. Op de vraag of Steve en Peggy samen een avontuur kunnen gaan beleven op het grote- of kleine scherm, antwoordde hij in ieder geval als volgt: 

Possibly. I think maybe all I did was Steve was a stay-at-home dad and Peggy went to work at S.H.I.E.L.D. I don't know that there were any adventures.

Inderdaad. Carter blijft een belangrijke S.H.I.E.L.D-agente en Steve een bijna onoverwinnelijke supersoldaat, dus wie zegt dat zij samen geen geheime missies hebben ondernomen? Mocht Chris Evans überhaupt overgehaald worden om Steve Rogers nog eens te spelen, dan lijkt de kans klein dat hij dit op het witte doek zal doen: Sam Wilson is na Endgame definitief de Captain America van het MCU. Zowel Markus als McFeely bevestigden dat in het interview. De enige optie die dan overblijft is een (limited) serie op Disney+, het streamingplatform dat deze winter in Amerika gelanceerd wordt. Volgend jaar kunnen we in Nederland genieten van Disney+.
     

Nieuwe trailer voor Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6

Tussen al het blockbustergeweld zou je het bijna vergeten: er komt ook een nieuw seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D aan! Op 10 mei gaat het zesde seizoen van start en de nieuwe trailer plaatst een wel heel bekend personage in een ander daglicht. Check de trailer hieronder: 


     

Nieuwe trailer Spider-Man: Far From Home bevat een speciale boodschap van Spidey zelf

De volgende film in het MCU is Spider-Man: Far From Home, de tweede Spidey-film van Marvel Studios en de afsluiter van Phase 3. Een nieuwe trailer voor Spidey’s volgende solo-avontuur lijkt aanstaande, mede door een speciale clip die wordt toegevoegd aan de trailer in bioscopen. Het korte videofragment van zo’n twintig seconden werd afgelopen week in verschillende beeldformaten al naar Duitse bioscopen gestuurd en de volgende benaming komt in elk formaat terug: SpidermanFarFromHome_TomH_Spoiler_.

Het lijkt er dus op dat Tom Holland als Spidey op een soort Deadpool-manier zal mededelen dat de nieuwe trailer voor Far From Home spoilers zal bevatten voor Avengers: Endgame. Met het opheffen van de #dontspoiltheendgame lijkt deze move van Marvel misschien wat achterhaald, maar het is wel heel lief dat de makers rekening houden met bioscoopgangers.

Tenslotte zie je hierboven nog een nieuw beeld uit Far From Home. Het lijkt erop dat Peter zijn Spidey-suit wil meenemen op schoolreisje, iets wat wellicht de alarmbellen bij de douaniers zal doen afgaan. Spider-Man: Far From Home draait vanaf 4 juli in de nederlandse bioscopen.

UPDATE: Inmiddels is de Spider-Man: Far From Home trailer gearriveerd en die kan je hier checken

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Wouter, Dennis en Veras waren afgelopen week een beetje ondeugend, want zij lapten de regels die de gebroeders Russo opstelden rustig aan de laars. Zij hadden het namelijk al uitgebreid over alle spoilers en easter eggs in Avengers Endgame. Check de spoiler discussie hier.

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord