Hoe wordt Deadpool geïntroduceerd in het MCU? – Super Power Unlimited 

Hoe wordt Deadpool geïntroduceerd in het MCU? – Super Power Unlimited 2019-05-27T15:20:25
Geen vogel, geen vliegtuig, maar een gloednieuwe Super Power Unlimited op deze laatste maandag in mei. Vandaag zoekt Marvel Studios naar een manier om Deadpool te introduceren in het MCU, laat Swamp Thing zich eindelijk zien in een nieuwe trailer en heeft James Gunn het over BrightBurn, de nieuwe low-budget superhero/horrorfilm die hij geproduceerd heeft.

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het geeky nieuws van de afgelopen dagen. Vandaag zoekt Marvel Studios naar manieren om Deadpool te introduceren in het MCU, heeft James Gunn het over de superhelden horrorfilm BrightBurn en zie je nieuwe beelden van de DC-serie Swamp Thing. Maar eerst geven we weer een mooie filmprijs weg!

Deze keer maak je kans op twee kaarten voor Godzilla: King of the Monsters in een van de Laser ULTRA zalen van Kinepolis. Wil jij deze twee kaarten winnen? Laat ons dan weten wat je favoriete Kaiju (Japanse term voor gigantisch monster) is door een mailtje te sturen naar prijsvraag@pu.nl.
      

Gerucht: Marvel zoekt naar een manier om Deadpool te introduceren in het MCU

De release van Spider-Man: Far From Home is nog iets langer dan een maandje van ons verwijderd, dus wordt er volop gespeculeerd over de vierde fase in Marvels filmuniversum. Afgelopen weekend dook een wel heel interessant gerucht op over een van de Fox-helden die na de deal met Disney zijn intrede kan maken in het MCU: Deadpool. 

MCU Cosmics Jeremy Conrad meldde namelijk dat hij uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat Marvel Studios bezig is met het verkennen van opties om de vuilbekkende mutant het MCU in te slingeren. Volgens Conrad zijn dit de mogelijkheden die op dit moment overwogen worden: een Disney+ limited series, een standalone film en een gastoptreden in het vervolg op Spider-Man: Far From Home. 

De eerste optie, een Deadpool-serie op Disney +, lijkt op het eerste oog onwaarschijnlijk. Bekend is namelijk dat alle content op de nieuwe streamingdienst gezinsvriendelijk wordt en de Wade Wilson die je kent lijkt daar niet echt geschikt voor. Afgelopen winter verscheen echter Once Upon a Deadpool, een kindvriendelijke versie van Deadpool 2, waarin Wade zich iets milder opstelde dan je van hem gewend bent. Een onwaarschijnlijke optie dus, maar het zou kunnen. 

Wellicht de meest interessante optie is de laatste: een gastoptreden in de derde Spider-Man-film. Tom Holland heeft na rollen in Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming en Avengers: Infinity War en Endgame nog twee solofilms op contract staan. Eentje daarvan is Far From Home en de derde Spidey-film moet uiteraard nog aangekondigd worden. Daarnaast bestaat er een populaire comicserie genaamd Spider-Man/Deadpool, die wellicht als bronmateriaal voor de film zou kunnen dienen. 

Ook bovenstaande optie is niet zonder risico, want het MCU bestaat sinds de start in 2008 al uit films die geschikt zijn voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deadpool-fans zouden wel eens op hun achterste poten kunnen gaan staan als het 16 jaar en ouder-label (tijdelijk) verdwijnt. Uiteraard komt alle bovenstaande informatie wel uit de geruchtenmolen, dus hou het zoutvaatje bij de hand. Hopelijk horen we snel meer over de Merc With the Mouth en zijn mogelijk aandeel in Phase 4 op de San Diego Comic Con, die na de release van Spider-Man: Far From Home plaatsvindt. 

Hoe zie jij Deadpool het liefste geïntroduceerd worden in het MCU? Via Disney+, in Spider-Man 3 of gewoon in een lekker lompe solofilm? Laat het ons weten!
       

James Gunn: 'Studio's van Marvel en DC zijn te groot voor low-budget-films als BrightBurn'

Je kent hem als schrijver en regisseur van de Guardians of the Galaxy-franchise en het vervolg op Suicide Squad, maar James Gunn was vanaf 2017 met een veel kleinschaliger project: BrightBurn. De horrorfilm, die een nogal duistere blik werpt op Superman, draait sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen en in een interview met ScreenRant werd Gunn gevraagd of BrightBurn op enig moment in het productieproces werd overwogen door DC Entertainment. Gunn antwoordde als volgt: 

I don’t think that big studios are set up to make a movie with a budget in the mere millions. I think a big risk for Marvel and DC would be, like, a $50 million R-rated Punisher movie or whatever. I think that would be great. But I think that to do something like this, once you get that studio thing happening, it adds another $20 million – which we couldn’t afford with this. This was a very low-budget film, and luckily we had great people working on it. A company by the name of Trixter who did the visual effects and were amazing, who did a lot of the visual effects for Guardians 2. But I think they’re just not set up to do it. 

Gunn doelt hiermee op het feit dat een hoger budget tot gevolg heeft dat een studio ook minstens dat budget wil terugverdienen. Voor een kleinschalige film als BrightBurn, dat gemaakt is met een budget van 6 miljoen dollar, vindt hij dat niet realistisch. Als je kijkt naar de goedkoopste film van DC Entertainment, Shazam!, zie je al een dik budget genoteerd staan: de film kostte naar verluidt ongeveer 100 miljoen dollar. Ook de minst dure film van Marvel, Ant-Man, kostte ruim 130 miljoen dollar.

Heb je BrightBurn nog niet gezien? We geven acht keer twee gratis kaarten en een hoop goodies weg! Check hier snel hoe je kans maakt.
      

Swamp Thing laat zich zien in een nieuwe trailer!

Vanaf aanstaande vrijdag kan je op DC Universe Swamp Thing bekijken, de nieuwe serie rondom de gelijknamige DC-held. Om je nog extra warm te maken voor de serie rondom het moerasmonster is een nieuwe kort trailer gepubliceerd die eindelijk een goede blik werpt op Alec Hollands alter ego. De serie draait om dokter Abby Arcane, die onderzoek doet naar een dodelijk virus dat zich in een moeras ontwikkelt. Onderstaande trailer belooft je een mysterieuze en brute serie vol gore moeras-shit: 


Swamp Thing check je vanaf aanstaande vrijdag 31 mei op DC Universe.
       

De cast van Black Widow is begonnen met repeteren van het script

Afgelopen weekend vond in Londen het MCM Comic Con plaats en daar was David Harbour, die gecast is in een nog onbekende rol in Black Widow, aanwezig. Den of Geek UK heeft een quote van de Hellboy- en Stranger Things-acteur te pakken die iets vertelt over de huidige status van Black Widow. Check hieronder wat hij precies te vertellen had: 

De cast van Black Widow is dus al aan het repeteren met het script, dat in eerste instantie werd geschreven door Captain Marvel-schrijfster Jac Schaeffer, die intussen vervangen is door Ned Benson. De Australische regisseur Cate Shortland regisseert de prequel, die zich naar verluidt af zal spelen in de jaren negentig. Verwacht wordt dat Black Widow waarschijnlijk deze zomer op de San Diego Comic Con officieel gepresenteerd wordt, samen met de rest van de Phase 4-films. 

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Zoals je gewend bent verschijnt deze week weer een nieuwe videoversie van Super Power Unlimited, check de laatste Super PU-video hier. Heb je na alle superheldenfilms en series ook wel eens zin om gewoon lekker comics te lezen? Check dan snel Jacco’s feature over de comicdienst Marvel Unlimited. 

Super Power Unlimited 1

Super Power Unlimited 2

Super Power Unlimited 3

Super Power Unlimited 4

Super Power Unlimited 5

Super Power Unlimited 6

Super Power Unlimited 7

Super Power Unlimited 8

Super Power Unlimited 9

Super Power Unlimited 10

Super Power Unlimited 11

Super Power Unlimited 12

Super Power Unlimited 13

Super Power Unlimited 14

Super Power Unlimited 15

Super Power Unlimited 16

Super Power Unlimited 17

Super Power Unlimited 18

Super Power Unlimited 19

Super Power Unlimited 20

Super Power Unlimited 21

Super Power Unlimited 22

Super Power Unlimited 23

Super Power Unlimited 24

Super Power Unlimited 25

Super Power Unlimited 26

Super Power Unlimited 27

Super Power Unlimited 28

Super Power Unlimited 29

Super Power Unlimited 30

Super Power Unlimited 31

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord