Enzio ruimt zijn Backlog op: Dishonored (+stemmen op volgende game!) 

Enzio ruimt zijn Backlog op: Dishonored (+stemmen op volgende game!) 2018-02-19T12:28:16
Iets langer dan een week geleden mochten jullie stemmen op de volgende game van Enzio ruimt zijn Backlog op. Jullie hebben massaal gestemd en Dishonored was overduidelijk de winnaar. Is het Enzio gelukt om Dishonored uit te spelen? En wat vond hij van het spel?

Game: Dishonored

Release: 2015

Gespeeld op: PC

Ontwikkelaar: Arkane Studios

Waarom in de backlog: Vond 'm saai.
 

Lastig om Dishonored uit te spelen

Ik val gelijk met de deur in huis, trap 'm zelfs kapot: ik vond het lastig om in Dishonored te komen. Dit is de derde keer dat ik aan Dishonored begonnen ben en na een uur spelen was ik het altijd snel beu. Waarom? De game is gewoon saai. There, I said it. Deze hoog geprezen titel pakte mij totaal niet en heeft jarenlang in mijn backlog gestaan. Ergens wilde ik de game nog een kans geven, omdat ik het principe wel vet vond, maar er zat voor mij niet genoeg vlees om het bot. Althans, tot ik wat verder ging kluiven en ik eigenlijk best goed te pruimen vond.

Dishonored: stoer doen   

Verplichting om Dishonored uit te spelen

Dit keer had ik de verplichting om door te zetten. Jullie hebben gekozen voor Dishonored, dus moest ik het haast wel uitspelen, toch? Ik weet niet meer waar ik exact gebleven was met m’n laatste playthrough, maar volgens mij had ik maar 2 missies voltooid. Ik kon wel een vierde keer opnieuw beginnen, maar het begin had ik nog zo goed in me kop zitten, dat dat niet nodig was.

Ik had de Dark Vision en Blink abilities al unlocked en toen ik eenmaal de Bend Time power had vrijgespeeld, ging er een nieuwe wereld voor mij open. Dit maakte het spelen van een badass assassin een stuk vetter én makkelijker. De tijd gaat slomer, elke attack wordt een instant kill en later kan je zelfs de tijd stilzetten. Awesome! Bend Time, blink achter de enemy, assasinate en weer wegblinken. Ik voelde mij inderdaad een badass.

Dishonored: stoer zijn   

Makkie om Dishonored uit te spelen

Eenmaal bij de missie aangekomen met het gemaskerde bal, werd het een eitje om de game uit te spelen. Ik had goed door wat wel en niet werkte en ik zat vol in het spel. Missie na missie, ik ging er als een speer doorheen en voordat ik het wist, had ik Dishonored al uitgespeeld. Aangezien ik het zo leuk vond om mensen te assassinaten, was het geen wonder dat ik het spel had uitgespeeld op High Chaos. Ik denk dat ik geen spoiler alert hoef te plaatsen, aangezien het spel al 6 jaar oud is, maar het was me gelukt om Emily te redden. Joepie!

Dishonored: RIP   

Mijn ervaring met Dishonored

Ondanks dat Dishonored best een korte game is -hoewel het scheelt dat meerdere keren uitspelen loont-, vond ik het een toffe ervaring. Omdat het een uniek stijltje heeft, voelt het niet zwaar outdated en de gameplay is soepel en intuitief. Je kan niet alleen bepalen hoe je de missie gaat spelen, maar ook de verschillende routes die je kan nemen. Keuzes in games die een grote impact hebben op het verhaal zijn gewoon awesome, dus heb ik er geen spijt van dat ik deze game alsnog een kans heb gegeven. Misschien Dishonored 2 ook maar spelen?

Jullie mogen nu opnieuw stemmen op de volgende game. Het is in 2 klikjes klaar, dus aan de slag!


Enzio ruimt zijn backlog op Serial:

Maandag 19 maart:

Deel 2: game met de meeste stemmen

Maandag 16 april:

Deel 3: game met de meeste stemmen

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord