Castingdetails voor HBO superheldenserie The NeversSuper Power Unlimited 

Castingdetails voor HBO superheldenserie The Nevers– Super Power Unlimited 2019-08-06T09:47:04
De eerste maandag in augustus is weer onderweg, dus is het weer tijd voor Super Power Unlimited! Vandaag is de volledige cast bekend voor Joss Whedons HBO superheldenserie The Nevers, gaan verschillende MCU-geruchten de ronde en hint de regisseur van Shazam! naar de schurk voor het vervolg op de DCEU-film.

Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek met al het superheldennieuws van de afgelopen dagen. Vandaag is de cast bekend van Joss Whedons superheldenserie The Nevers die op HBO gaat verschijnen, gaan enkele MCU-geruchten de ronde en licht Shazam!-regisseur David F. Sandberg een tipje van de sluier op over de toekomst van de Shazam!-franchise.
      

Dit is de cast van Joss Whedons The Nevers

Nadat Joss Whedon het regiestokje van de Avengers-films doorgaf aan de Russo-broertjes trok hij zichzelf terug uit Hollywood. Hij deed nog wat schrijfwerk aan Justice League, maar daarna was het echt eventjes klaar voor de filmmaker. Hij keert volgend jaar echter terug met de HBO superheldenserie The Nevers, waar de opnames spoedig voor zullen beginnen. De cast van The Nevers werd afgelopen week door Collider op een rijtje gezet, compleet met personagebeschrijvingen. Maar waar gaat deze nieuwe, relatief onbekende superheldenserie in godsnaam over?

Volgens Variety laat The Nevers zich het beste omschrijven als een ‘epic science fiction drama about a gang of Victorian women who find themselves with unusual abilities, relentless enemies, and a mission that might change the world’. Een soort X-Men-verhaal in Victoriaans Engeland dus, maar dan met een hoop vrouwen in de hoofdrollen. Outlander-ster Laura Donnelly neemt de hoofdrol van Amalia True voor haar rekening, die wordt beschreven als ‘de meest roekeloze, impulsieve en emotioneel beschadigde heldin uit haar tijdperk.’ Andere rollen zijn er voor Olivia Williams, Nick Frost, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, and Denis O’Hare. Collider heeft de gehele cast en de personagebeschrijvingen op een rijtje gezet.

Vorig jaar juli werd bekend dat Whedon The Nevers zou gaan maken voor HBO, met een release die gepland stond voor volgend jaar. Whedon neemt, naast de regie, ook het schrijfwerk voor zijn rekening en fungeert tevens als uitvoerend producent. Een precieze releasedatum ontbreekt nog, maar de PU-redactie houdt de ontwikkelingen over deze nieuwe serie uiteraard nauwlettend in de gaten!
     

Gerucht: Giancarlo Esposito in beeld voor 'grote rol' in het MCU

Je kent hem wellicht als drugsbaron Gus Fring uit Breaking Bad en Better Call Saul, maar Giancarlo Desposito lijkt volgens een gerucht op MCU Cosmic onderweg naar het MCU! Esposito zou al in gesprek zijn met Marvel Studios over een ‘grote rol’, maar verder is er nog niet veel bekend over een mogelijk personage en in welke film dat personage zou moeten verschijnen. Zoals we allemaal zagen in Breaking Bad kan Esposito een geweldige schurk neerzetten, dus houd de vingertjes lekker gekruist voor een mooie, kwaadaardige rol voor Esposito! 


David F. Sandberg: 'Meer Shazam Family en Mister Mind in vervolg'

Het lijkt erop dat de tweede Shazam!-film veel meer Shazam Family zal laten zien en dat de pleegfamilie van Billy Batson een helpende hand zal bieden bij het verslaan van de schurk in het vervolg. Regisseur David F. Sandberg werd door Backstory Magazine gevraagd welke verhaallijnen nog verkend kunnen worden in Shazam! 2, en hij antwoordde als volgt: 

It feels like we could do more with the Shazam family. We just introduced them, but you could explore how they work as a family of heroes. And we threw in a little mid-credits scene with Mister Mind, and you could go down that road. Or you could introduce another villain. There are plenty of ones to choose from in the Shazam world. 

Shazam! is een van de meest succesvolle DCEU-films en dat komt wellicht door een belangrijke les die DC Entertainment geleerd heeft: niet alles laten zien tijdens de promotie van je film. Het verschijnen van de Shazam Family, de volwassen tegenhangers van Billy Batsons pleegfamilie, was een grote verrassing voor de fans:

I saw a lot of speculating online about the kids turning into their adult counterparts. But people thought there was no way we’d do that in the first film, that we’d save it for the sequel or somewhere down the line. But for us, it was like, no, let’s do the best we can right now. I think that’s a better way to go. You never know if later is going to happen, so you shouldn’t hold back for no reason. Plus, the movie builds on this family theme, and the big payoff is that anyone can become a superhero, no matter your background. 

Zachary Levi, die de titelheld speelde in Shazam!, heeft vorige maand al laten weten dat Warner Bros. zo snel mogelijk een Shazam! 2 wil maken. Verwacht wordt dat de productie van het vervolg in 2020 zal beginnen.
     

Gerucht: Marvel Studios heeft plannen voor Galactus en Tyrant

Marvel Studios’ Phase 4 bevat het buitenaardse avontuur The Eternals, maar uiteraard komt er nog veel meer kosmische superheldenactie naar het MCU. Phase 5 is ook helemaal uitgestippeld en met de aankoop van de Fox-helden hebben Kevin Feige en zijn team genoeg personages om nieuwe verhalen mee te verzinnen. 

Een gerucht van MCU Cosmic wijst op de introductie van Galactus, de kosmische entiteit die voor balans in het universum zorgt en een hoop werelden verslindt om te overleven. Naast de Devourer of Worlds zou een van zijn minder bekende creaties verschijnen in het MCU: Tyrant. In de 90’s Silver Surfer comics van Ron Lim, Ron Marz, and Tom Christopher werd Tyrant geïntroduceerd als een creatie van Galactus die zich tegen zijn maker keert. Tyrant en Galactus hadden een epische, kosmische confrontatie die gehele melkwegen vernietigde, waarna Tyrant diep in de ruimte werd verbannen door zijn meester.

Als dit gerucht klopt is de grote vraag wanneer en hoe het tweetal zal verschijnen. Marvel heeft talloze opties met een tweede Captain Marvel-avontuur, een derde Guardians of the Galaxy-film en uiteraard The Eternals. Laatstgenoemde film kan de basis leggen voor Galactus’ opwachting, omdat het personage een belangrijke verbinding heeft met de Celestials. 

Dit was hem alweer, de Super Power Unlimited van deze week. Check hier alle informatie over een andere, hele grote serie die eraan zit te komen: de Lord of the Rings-serie op Amazon Prime. Wil je nog kans maken op leuke filmprijzen? Check dan hier de prijsvraag voor Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw. 

Super Power Unlimited 33

Super Power Unlimited E3 special

Super Power Unlimited 34

Super Power Unlimited 35

Super Power Unlimited 36

Super Power Unlimited 37

Super Power Unlimited 38

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord