10 personages die niet in Smash Bros. Ultimate moeten zitten – Waarom Lees Ik Dit? 

10 personages die niet in Smash Bros. Ultimate moeten zitten – Waarom Lees Ik Dit? 2018-08-13T14:47:07
Met Ridley, Simon Belmont en King K. Rool lijkt Super Smash Bros. Ultimate eindelijk het perfecte roster te krijgen. Dus PeterKoelewijn draait de eeuwenoude vraag om en kijkt nu naar 10 personages die hopelijk NIET Super Smash Bros. Ultimate halen!

Iemand van Fire Emblem

Marth was ooit ‘die zwaardvechter van Smash Bros.’, maar na Melee introduceerde Nintendo de eerste Fire Emblem-games in het westen en dat veroorzaakte een sneeuwbaleffect. Tegenwoordig is Fire Emblem een van de populairste Nintendo-series en dat zie je terug in het vechtspel. De Nintendo Switch-versie krijgt sowieso Marth, Roy, Corrin, Ike, Chrom, Lucina en Robin. Genoeg is Genoeg! Iedereen die nu nog roept dat Hector, Tharja, Tiki of wie dan ook in de game moet, mag lekker Fire Emblem Warriors gaan spelen. We hebben genoeg zwaardvechters met cheap ass countermoves!

Fire Emblem

    

Bluster Kong

King K. Rool is een van de oudste Smash-wensen die in vervulling komt. Maar eigenlijk zijn alle Kongs wel geschikt om te vechten in Smash. Het is gewoon één grote, vrolijke, vermoedelijk incestueuze familie! Behalve Bluster Kong…

Bluster Kong

Bluster Kong is Donkeys rivaal en stamt uit de jaren ’90 serie met prehistorische 3D-animaties. Hij is het lelijkste personage in een serie die alleen nog memorabel is vanwege zijn lelijkheid (en Donkeys gouden keeltje). Bluster herken je van een kilometer afstand door zijn potloodsnorretje, geschoren apenkop en nutteloze manchetten. En ik weet wat je nu denkt: “Mijn waerde PeterKoelewijn, denk je vaak aan Bluster Kong uit een domme obscure 3D animatieserie waarvoor Nintendo zich nu vast doodschaamt?” Ja ik denk regelmatig aan Bluster Kong uit een domme obscure 3D animatieserie waarvoor Nintendo zich nu vast doodschaamt! Daarom ben ik gamejournalist en jij niet!

    

Dillon

Dillon’s Rolling Western is een 3DS-game die in de Wii/3DS-versies van Smash al vertegenwoordigd werd door een Assist Trophy van de gelijknamige hoofdrolspeler. Sommigen denken nu dat de tijd rijp is voor Dillon de armadildo…

Dillon de armadildo

Oh sorry, wat ik wil zeggen is… Dillon de armadildo… Dillon de armadildo… he verdomme! Het is een armadildo… arma… dil… o… oké. Dillon de armadildo… nee! Dildo… FUUUU! GORDELDIER! DILLON HET GORDELDIER GVD!!! Dit is waarom ik hem niet in. Smash Bros. Ultimate wil hebben! Hoop dat jullie nu blij zijn!

    

Banjo-Kazooie

Banjo en Kazooie hebben hard meegeholpen om de Nintendo 64 een succes te maken. De eerste 2 games zijn klassiekers en Rare Replay voor de Xbox One bewees dat ze nog weinig aan charme hebben ingeboet. Phil Spencer gaf zelfs zijn zegen aan Nintendo om de beer en vogel in Smash Bros. Ultimate te stoppen. Dus waarom doen we dit niet?

Banjo-Kazooie

Boutjes en Moertjes… that’s it. Deze Xbox 360-game is de culminatie van alles dat Microsoft verknald heeft met Rare. Oké, Sea of Thieves is een stap in de goede richting en Microsoft heeft de motivatie om Rare weer terug te brengen naar z’n gouden tijd. Maar het punt blijft dat Banjo-Kazooie flink aan glans hebben ingeleverd. Kom eerst maar met een goede nieuwe platformgame voordat jullie beginnen aan een Smash Bros. schnabble!

    

Rabbids

Ubisoft deed in 2017 het onmogelijke door een Rabbids-game te leveren die niet intens kut was. Sterker nog, hij was geweldig en zeker niet alleen door Mario en zijn vrienden. De Rabbids waren voor het eerst charmant sinds… uh, ooit. Maar om nu meteen Smash Bros.-vormige trouwringen uit te zoeken? Laten we eerst even kijken wat Ubisoft nog meer in petto heeft voor we ze vereeuwigen als fighter.

Rabbids

Nou oké dan, een trophie van Rabbid Peach zou ik tolereren…

     

Goku

Goku is de sterkste krijger van het universum (op een paarse kat na), die de aarde kan vernietigen als ie verkeerd niest. Hij kan teleporteren waar hij maar wilt, heeft energiestralen die andere planeten kunnen bereiken en, last but not least, hij kan vliegen! Nu heeft Nintendo dit soort ‘uitdagingen’ vaker getackeld bij characters, maar ik weet gewoon dat niemand tevreden zal zijn over het eindresultaat.

GokuNou ja, het zou kunnen werken als Kid Goku in de game komt en bijvoorbeeld Nimbus gebruikt voor beperkt vliegen. Maar we hebben het dan over de allereerste Dragon Ball-serie die in het westen nog minder bekend is dan Dragon Ball GT. Iedereen zal alsnog teleurgesteld zijn en Masahiro Sakurai nog meer lastigvallen op Twitter. Beter dat Goku helemaal vermeden wordt, dat pad kent alleen maar tranen. Naruto en Monkey D. Luffy daarentegen… kom maar door met die anime shit!

Donald Trump

Voordat jullie mij in de comments verscheuren, Donald Trump zat o.a. in Surgeon Simulator, Mr. President! en nog een hele scheepscontainer aan Steam-games. Hij TELT! Maar wees gerust, ik ben het volledig met jullie eens dat de huidige en waarschijnlijk laatste president van de VS niet in Smash Bros. hoort. Niet alleen is hij in het echt een afschuwelijk mens die liegt en ruziet als een klein kind, zijn rijke vriendjes helpt, klimaatverandering ontkent, kinderen uit gezinnen rukt en racisme en zelfs nazisme in de kaart speelt… uhm, ik denk gewoon dat hij niet een heel erg leuke fighter zou zijn! Hij is een 70-jarige man met een ongezonde huidskleur, het zou gewoon zielig zijn weet je! Tenminste totdat hij zijn Final Smash gebruikt en een atoombom afvuurt…

Donald Trump

En dan heb ik het nog niet eens over zijn Twitter-account gehad. Je weet gewoon dat Trump petty genoeg is om Nintendo door het slijk te halen in een paar tweets. Vervolgens roept hij op tot een boycot van Nintendo spelcomputers en promoot hij de Amerikaanse Xbox en dan voelt letterlijk iedereen zich awkward want het wordt toch allemaal in China gebouwd.

Tot zover mijn argument waarom Donald Trump niet in Super Smash Bros. Ultimate moet zitten. God wat hou ik van deze website!


Shrek

Shrek is een oké-film van Dreamworks gemaakt uit rancune omdat de studiobaas bij Disney moest vertrekken. Hij kreeg 1 goede sequel en daarna alleen crappy vervolgen. Anno 2018 is de groene reus vooral relevant als belegen meme, en net als alle belegen memes komt het uiteindelijk bij Nintendo terecht. Er zijn dus echt ‘brogres’ die Shrek in Super Smash Bros. Ultimate willen zien.

Shrek

What’s next? Je bruiloft een Shrek-thema geven? Hahaha… oh wacht, dat is al gedaan? Wow… maar het feestje gaat niet door want de plek van ruftende hork is al bezet door Wario! En als er een Dreamworks-gedrocht naar Smash komt, dan heb nog liever de Will Smith-vis uit Shark Tale! Waarom heeft niemand het meer dáárover?!

 

Sora

De held uit Kingdom Hearts in Smash Bros. gooien is niet minder gek dan de held van Final Fantasy VII een plek geven. Dus ja, de kans bestaat dat Sora naar Super Smash Bros. Ultimate komt, maar laat me jullie uitleggen waarom dit een totale ramp zou zijn.

Sora

Kingdom Hearts wordt ontwikkeld door Square Enix en ze hebben enorm veel creatieve vrijheid. De rechten van de serie (uitgezonderd van de Final Fantasy-personages) liggen echter bij Disney. En Nintendo en Disney wil je echt zover mogelijk uit elkaar houden! Nintendo vist momenteel namelijk in de vijvers van de muis, met concurrerende pretparken in aanbouw en een Super Mario animatiefilm in het verschiet. Nu kun je natuurlijk de Godzilla “Let them fight” GIF hieronder plaatsen, laat me je zeggen, als Disney z’n chequeboek opentrekt is het gauw gedaan!

Voor je het weet wordt er gewerkt aan een Super Mario x Star Wars crossover game… ontwikkeld door ELECTRONIC ARTS! AaaaaAAAaaaAAAAAAAAAAAAAH!!!!

 

Waluigi

Waluigi is een Assist Trophy in Super Smash Bros. Ultimate en dat zal ie altijd blijven als het aan mij ligt. En nu denk je waarschijnlijk: “Maar PeterKoelewijn, ik ben dom en weet niet waarom je opeens anti-Waluigi ben terwijl je eerder dit jaar nog een Feature schreef over waarom Nintendo meer moet doen met dit personage!” En dat klopt helemaal, alleen heb ik iets ontdekt. Mijn Waluigi-Feature leverde opmerkelijk weinig views op, wat maar één ding kan betekenen: JULLIE ZIJN GEEN ÉCHTE WALUIGI-FANS!!!

Waluigi

Jullie verdienen Waluigi in Smash niet! Ik heb deze hele Feature bedacht en geschreven zodat ik jullie dat kan vertellen, uiteraard op dramatische wijze. Ik ben Titus Andronicus die jullie een vleespastei serveert, bitches! En het kan me niet schelen of je die referentie snapt! MIJN WRAAK IS BITTERZOET MUHAHAHAHAHAHA!!!

Ik ben klaar met deze Feature. Allemaal opdonderen nu!

 

Waarom Lees Ik Dit Serial

Nu lezen:

7 historische setting die niet een Assassin’s Creed-game moeten krijgen

5 redenen waarom Waluigi zijn eigen game verdient

De beste karton in games

Top 11 lelijkste Pokémon die dood moeten!

Nederlandse films en series die een game verdienen

Games die microtransactions kunnen gebruiken 

 

Coming Soon

  • 5 manieren hoe The Witcher 4 een Gold Award kan scoren
  • 5 momenten dat EA niet een rotbedrijf was

Op naar de Gold Award!

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord