'Rikkert, je bent ontslagen, k★t!' 

'Rikkert, je bent ontslagen, k★t!' 2015-01-30T14:42:29

Ook ik kon niet beseffen dat dit alweer mijn laatste week stage bij de Power Unlimited was. Het afgelopen halfjaar was het snelste halfjaar ooit wat ik heb meegemaakt en ik vind het dan ook bijzonder jammer dat de tijd zo snel is gegaan. Het was ontzettend gaaf om bij te dragen aan de beste games-site van Nederland en heb dan ook een ongelooflijk gave periode achter de rug. Ik kan terugkijken op een prachtige tijd waar ik veel heb geleerd, maar vooral veel heb kunnen lachen.

In mijn afscheidsblog wil ik dan ook iedereen bedanken, en dat zijn er een heleboel. Nino, die ons omgetoverd heeft van straatn00bs tot volwaardige überstagiairs die deel uitmaken van de gezelligste redactie van Nederland. Wouter met zijn droge opmerkingen en grote liefde voor Dragon Age, of Tjeerd met zijn meesterlijke opmerkingen en zijn scherpheid waar menig keukenmes wat van kan leren. Ook Jan, want Jan krijgt het iedere keer weer voor elkaar om je koffie voor hem te laten halen. En Ed, want Ed is een eindbaas. Verder hebben we nog een geweldig team freelancers die ontzettend chill zijn en enorm behulpzaam, bedankt!

Maar ook jullie, de PUmmunity, zijn fantastisch. Vanaf mijn introductieblog, tot mijn laatste PUmmunity Spreekt (dit is nr. 1) zijn jullie echt bijzonder aardig geweest en echt een van de tofste community’s waar ik heb rondgehangen. Ik zal dan ook zeker blijven hangen op de frontpage, het forum en de livestreams. Het was me een genoegen, jongens!

Ik kan terugkijken op een geweldige stage met heel veel hoogtepunten. Zo was het iedere keer weer feest om te acteren in de sketches van YO!POST! en bijzonder hilarisch. Ik heb iedere week met plezier gewerkt aan de PUmmunity Spreekt en de Downderdag en jullie reacties waren altijd fijn om te lezen. Het werken aan De Beste PlayStation 1 Games, De Beste PlayStation 2 Games en De Beste PlayStation 3 Games was ook leuk om samen te stellen. Wouter, de freelancers en ik hebben ons best gedaan en ons suf gediscussieerd om tot een weloverwogen lijstje te komen. Het harde werken wanneer er een releasedate of bijzonder iets te melden was, was het ook altijd meer dan waard. 

Een van de hoogtepunten was ook het ontmoeten van Vlambeer-held Rami Ismail en zijn vriendin Adriel Wallick. Jullie kunnen hem kennen van Nuclear Throne, Super Crate Box en LUFTRAUSERS. Hij vliegt van hot naar her, maar was een dagje om de redactie en het was leuk om ‘m te spreken. 

Natuurlijk verdient mede-stagiair Sterre, die gister al een geweldig afscheidsblog heeft geschreven, ook een bedankje. Ik maakte hem iedere keer minstens drie keer belachelijk om zijn bijzondere voorkeur voor veel te strakke skinny jeans, of lachte hem keihard uit als zijn stem weer eens oversloeg. Dat telt allemaal niet. Feit is dat we een leuk half jaar samen hebben gehad en het was tof om iedere dag naast je te zitten! 

 

Maar wat nou het aller vetste was? Nee, niet Wouter die weer vergeet de deur op slot te doen van de WC en vervolgens gilt als een keukenmeisje, of Tjeerd die het zoveelste catchy nummertje zingt met zijn zwoele stem (of de keer dat ik 3x op rij te laat was...), of Nino met zijn gevatte opmerkingen en talent voor Dark Souls. Het aller vetste is dat ik een fantastisch half jaar heb gehad als stagiair bij de Power Unlimited!

 

 

Bedankt allemaal! Houdoe.

PS. Hee Rikkert...

REACTIES (87) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord