De E3 2019 is upon us en PU is Prepared 

De E3 2019 is upon us en PU is Prepared 2019-06-07T14:27:24

De komende week staat in het teken van de Electronic Entertainment Expo, de grootste gamebeurs van de wereld dat plaatsvindt in Los Angeles, US of A. Wel eens van gehoord? Mooi, dat betekent dat je vaker op PU.nl bent geweest in de zomer, want wij gaan altijd hard op deze beurs. Ik mag er zelf dan ook weer voor de tiende keer of wat heen, samen met een fijne skeleton crew van uitverkorenen, namelijk Jacco, Lucas en Matthijs. 

Waarom we met wat minder mensen dan voorgaande jaren naar LA vertrekken? Dat heeft er vooral mee te maken dat we meer gaan doen vanaf Nederlandse bodem. Zoals jullie misschien wel opgevallen is gaat ons Twitch-kanaal namelijk lekker als een gek, dus gaan Dennis, Tjeerd, Martin en vrienden alle persconferenties (behalve nachtbrakers Bethesda en Square Enix, die kan je op Karim z’n kanaal checken) live streamen! Jawel, compleet met voorbeschouwing, nabeschouwing en zo weinig mogelijk commentaar tijdens de boeiende gedeeltes. Het belooft veruit de gezelligste manier te worden op E3-persconferenties te kijken, dus check onderstaand schema en houd onze Twitch-pagina ten allen tijde geopend in een tabblaadje!

E3 persco's PU

Natuurlijk coveren we ook gewoon nog de megaladingen nieuws die van de conferenties vandaan komen, waarvoor ik Wimpie, Marvin, Droefus en Johan in de startblokken heb gezet. Er komen samenvattingen van de persconferenties, we gaan bijhouden wat jullie van de beurs vinden, er worden overzichten van de E3-trailers gefixt, ter plekke schrijven we E3 mini-previews en PU.nl wordt gedurende de week met nog. Veel. Meer. Schrijfsels volgeladen! 

Ook in 2019 komt het leukste, minst serieuze journaal van de wereld weer terug met een wrake. Matthijs is ready & able om alle onze avonturen in LA te filmen en elke dag om 16:00 belooft hij een fijn E3 Journaal op YouTube te knallen. We schijnen opdrachten te moeten vervullen, maar daar mag ik verder niets over weten, dus ik houd m’n hart vast. Hopelijk hebben de productie-boys rekening gehouden met het feit dat dit al m’n 10de E3 ofzo wordt en ik geen spring chicken meer ben!

PU op de E3!

Dus ja, ondanks de afwezigheid van Sony en het feit dat we met wat minder mensen naar LA gaan dan in het verleden, belooft dit een bizar vette Electronic Entertainment Expo te worden, inclusief de coverage die je van ons gewend bent… met een twist! Dus blijf hier hangen en geniet van games zoals, ik noem er maar een paar, Cyberpunk 2077, Pokémon Sword en Shield, The Outer Worlds, Star Wars Jedi: Fallen Order, Halo: Infinite, Borderlands 3, Call of Duty: Modern Warfare, Marvel’s Avengers, Ghost Recon Breakpoint, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Skull And Bones, Wolfenstein: Youngblood, DOOM Eternal, Age of Empires 2, Shenmue 3, Luigi’s Mansion 3, Animal Crossing Switch, FIFA 20, Dying Light 2, Watch Dogs Legion, Roller Champions, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order en Gears 5. 

De meest overzichtelijke manier om op de hoogte te blijven van alles E3 is door pu.nl/E3 te blijven checken. 

Oh en mocht je met de PUmmunity je mening over de E3 willen uiten en uitwisselen, check dan onze Discord!

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord