Persberichten

Reusachtige fototaart van 1,50 x 1,50 meter zaterdag gepresenteerd in Beekse Bergen.

De grootste fototaart ooit gemaakt in Nederland, met een afmeting van 1,50 bij 1,50 m., zal komend weekend worden aangesneden op de Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Dit zal gebeuren naar aanleiding van het tienjarig bestaan van fotomagazine en foto-community Zoom.nl, dat zaterdag uitgebreid gevierd zal worden op de jaarlijkse Fotofair. De taart wordt gemaakt door gerenommeerde Tilburgse bakkerij Floor van Lieshout, die al jaren fototaarten voor allerlei feesten en events verzorgt.

Lees verder

Nederland wereldwijd pionier met landelijk Internet of Things Lab

Reshift Digital en The Things Network lanceren op 14 april een wereldwijde primeur: heel Nederland wordt één groot Internet of Things Test Lab met landelijke dekking. Ontwikkelaars worden uitgedaagd om op basis van die landelijke beschikbaarheid toepassingen te ontwikkelingen op terreinen als milieu, zorg, veiligheid, en gezondheid, waardoor Nederland voorloper zal kunnen worden in deze ontwikkeling. Reshift en The Things Network lanceren het IoT Lab Nederland op 14 april tijdens de Internet of Things Tech Day 2016 (www.iottechday.nl) in Utrecht.

Lees verder

IPON VAKBEURS VOOR ONDERWIJS & ICT

Onderwijsinnovatie en ICT in het onderwijs, dat is waar IPON voor staat. Woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 zal voor de 8e keer de Jaarbeurs weer vollopen met meer dan 5.000 onderwijsprofessionals vanuit met name het primair, voorgezet en middelbaar onderwijs. Tijdens deze vakbeurs (tevens een onderwijscongres) kan het onderwijs zich weer laten inspireren en informeren over alles op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT.

Lees verder

De IPON AWARDS 2016 GENOMINEERDEN ZIJN BEKEND

Onder leiding van juryvoorzitter Louis Hilgers zijn gisteravond in hotel Central in Den Bosch de genomineerden bekend gemaakt voor de IPON Awards 2016. De IPON Awards worden geinitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te boordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs. De professionele en onafhankelijke jury maken woensdag 3 februari om 17:00 tijdens de IPON vakbeurs de uiteindelijke winnaars bekend!

Lees verder

Reshift heeft de consumentenmerken van IDG Nederland overgenomen

Reshift heeft de consumentenmerken van IDG Nederland overgenomen. Per 1 juli 2015 is zij eigenaar geworden van de publicaties Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, iPhone Magazine, iPad Magazine en Techpanel. Met de merken komen ook de 25 betrokken IDG-medewerkers bij Reshift in dienst. Hun werkplekken zullen komend weekend naar Haarlem verhuizen.

Lees verder

Lifehacking.nl vindt nieuw huis bij Reshift Digital

Lifehacking.nl wordt per 1 april toegevoegd aan het groeiende portfolio van Reshift Digital. De populaire website om slimmer te werken en moeiteloos te leven is door The Incredible Adventure verkocht aan de Haarlemse uitgever. Lifehacking.nl is een online platform met een hechte community waar dagelijks de meest uiteenlopende tips en trucs worden geplaatst om het leven nét even makkelijker te maken.

Lees verder

Java nog steeds springlevend!

Nijkerk, 5 november 2014– J-Fall, de jaarlijkse conferentie van de Nederlandse Java User Group (NLJUG) heeft vandaag ruim 1200 Java enthousiastelingen vanuit het hele land naar het conferentiecentrum Hart van Holland in Nijkerk getrokken. De NLJUG kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met lovende reacties vanuit de community. Het is inmiddels de zeventiende grootschalige Java conferentie die door de NLJUG is georganiseerd en de succesformule heeft zijn bewijs geleverd.

Lees verder

De Media Totaal Awards gaan verder onder de naam Media Awards

De Media Totaal Awards gaan verder onder de naam Media Awards. Ook is voor een andere datum gekozen, de uitreiking vindt dit jaar plaats op 10 oktober in plaats van april. Sinds 1987 zijn de Awards een begrip en met een nieuwe naam, staande voor een nieuw concept en andere inhoud, kan de organisatie een aantal vernieuwingen doorvoeren.

Lees verder

IPON 2014: groter succes dan ooit!

Maar liefst 5.575 bezoekers hebben de IPON beurs afgelopen woensdag en donderdag bezocht in hal 3 van de Jaarbeurs te Utrecht. De IPON stond dit jaar in het teken van ‘Empowering the Teacher”. Met meer dan 100 workshops, presentaties en hands-on labs heeft het programma dit jaar wederom een uitstekende bijdrage kunnen leveren in het viervlak “beter leren”, “beter lesgeven”, “betere/aantrekkelijkere school” en “betere bedrijfsvoering".

Lees verder