Zo werkt het knallen in Returnal 

In een nieuwe trailer licht ontwikkelaar Housemarque het vechtsysteem van Returnal uit.

Volgens Housemarque biedt Returnal de kenmerkende arcade-bullet hell-gameplay, maar dan vanuit het derdepersoonsperspectief. Iedere speelsessie in de roguelike levert nieuwe wapens op, die verschillende willekeurige eigenschappen vergaren tijdens het spelen. Zo krijgt een shotgun op den duur mogelijk explosieve kogels.

Ook kent elk wapen een alternatieve vuuroptie. Door gebruik te maken van de adaptive trigger op de Dualsense-controller van de PlayStation 5, kunnen spelers deze activeren met dezelfde knop. Door de trigger tot halverwege in te drukken kunnen spelers 'gewoon' schieten, en door deze helemaal in te duwen maken ze gebruik van de alternatieve optie.

In totaal zijn er tien basiswapens, negentig wapeneigenschappen en tien alternatieve vuuropties.

Returnal verschijnt op 19 maart voor PlayStation 5

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord