Veel bloed en rondvliegende lichaamsdelen in de laatste The Surge 2 trailer 

The Surge 2 is best wel een bloederige game, maar daar schaamt het zich niet voor. In de laatste Symphony of Violence trailer doen ze er zelfs alles aan om dit duidelijk te maken. De nieuwe trailer laat niet veel meer zien dan alle gruwelijke manieren waarop je je tegenstanders kan vermoorden. De fatale momenten worden ook nog even in slow-motion laten zien voor extra impact, onder het genot van een enorm verdrietig liedje dat je niet in een game zoals The Surge 2 verwacht. Prachtig allemaal.

Dit alles is ook niet zo gek voor een game die door ontwikkelaar Deck 13 wordt omschreven als ‘more brutal and tactical than ever’. The Surge 2 vindt plaats in de stad Jericho City, met ‘ambitieuzer leveldesign’ dan voorheen. De vijanden zijn verbeterd ten opzichte van het eerste deel, waardoor het gebruiken van een goede tactiek belangrijker dan ooit is. Iets minder hakken en iets meer nadenken dus. Ook zijn er meer wapens en abilities aan de game toegevoegd om voor meer diepgang te zorgen.

Hoewel er al veel Dark Souls-achtige games zijn verschenen, is The Surge volgens velen een van de betere. The Surge 2 komt op dinsdag 24 september uit op Xbox One, PS4 en PC.

Nog meer recente trailers bekijken? Klik hier voor de trailer van de nieuwe Resident Evil game Project Resistance. Voor de launch trailer van Borderlands 3, klik hier.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord