Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon-trailer toont nieuwe werelden en Ultra Beasts 

Gisteren kon je al de Japanse verhaal-trailer van Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon checken, maar nu is er ook een Engelstalige, wat toch wel net iets makkelijker te begrijpen is. Gelukkig is het ook nog eens een andere trailer met meer informatie!

Om te beginnen zien we dat we Solgaleo en Lunala kunnen gebruiken om door een ‘Ultra Wormhole’ te reizen. Hiermee kunnen we naar de thuiswerelden van de oude Ultra Beasts die geïntroduceerd werden in Sun & Moon en uiteraard ook naar de nieuwe voor dit deel. Het lijkt er dus op dat ieder individuele Ultra Beast een uitgebreider verhaal gaat krijgen.

De wereld die wat uitgebreider getoond wordt heet ‘Ultra Megalopolis’, de thuiswereld van Necrozoma. Hier heeft deze pokémon al het licht gestolen en het is aan jou om dat terug te krijgen.

We zien ook de nieuwe baddies, ‘The Ultra Recon Squad’. In de trailer maken we kennis met Dulse, Zossie, Psyco en Soliera. Wat hun rol precies gaat zijn in het verhaal is nog niet duidelijk, behalve dan dat het natuurlijk de nieuwe Team Rocket is. Wat voor ons het meest interessant is, is waar we deze personages tegenkomen in de trailer. We zien de vijanden namelijk in Aether Paradise, wat in Sun & Moon ook de basis was van de schurken.

Hierna zien we een paar nieuwe Ultra Beasts. Om te beginnen met ‘UB Adhesive’, een Poision-type, met dezelfde naam als een product waarmee je glas schoonmaakt. Daarna zien we ‘UB Burst’, een vage clown met het Fire/Ghost-type. Hij introduceert een gloednieuwe aanval genaamd ‘Mind Blown’, waarmee hij een level 71 Metagross in een klap weet te verslaan, maar zelf ook de helft van zijn leven verliest. Tot slot zien we het enorme fort genaamd ‘UB Assembly’, een Rock/Steel-type.

Het laatste wat we even willen benoemen is dat in de kleine lettertjes aan het einde van de trailer is te lezen dat er beelden in de game zitten die in 3D gezien kunnen worden. Zolang wij ons kunnen herinneren maakte Pokémon Sun & Moon helemaal geen gebruik van 3D, dus dat is op zich wel een big deal.

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon komen op 17 november uit. Van de week hebben we een preview uit het blad geplaatst van Samuel en hij heeft ook nog eens Pokémon Sun & Moon voor jullie gereviewed toen die vorig jaar uitkwam. Die gozer houdt wel van een potje Pokémon.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord