Dragon Ball FighterZ trailer toont meer van het verhaal  

Na veel vage trailers zien we eindelijk wat meer van het verhaal van Dragon Ball FighterZ. In het begin lijkt Goku om onverklaarbare redenen zijn geheugen kwijt te zijn. Kort daarna horen we dat er klonen van al je favoriete vechters zijn verschenen terwijl de originele personages een voor een bewusteloos raken. Wanneer iedereen weer wakker is moeten ze het mysterie zien op te lossen en iedereen in elkaar rammen die in hun weg staat. Het is aan jou, de speler, om alle ‘Super Warriors’ met elkaar te linken en samen te zoeken naar de waarheid.

We kunnen kort zien hoe het verhaal zich qua gameplay zal afspelen en tot onze grote verrassing lijkt het verdacht veel op Dragon Ball Z Budokai 2. Hierin beweeg je jouw personages over een soort van bordspel en wanneer je op hetzelfde vakje belandt als een tegenstander begint een gevecht. Merkwaardig dat de ontwikkelaar heeft besloten om deze manier van gameplay weer eens uit de kast te trekken. Het was echter zeker uniek en we zijn benieuwd hoe het deze keer zal uitpakken.

Er zijn ook nog twee merkwaardige dingen rondom Android 21. Het lijkt er toch op dat ze (in ieder geval in het begin) een vijand zal zijn. We zien shots van haar op Aarde, wat logisch is, maar de eerste keer dat we haar zien in deze trailer staat ze duidelijk om Namek. Geen idee wat de android daar te zoeken heeft. We snappen ook niet dat Android 16 met haar samenwerkt, want hij was over het algemeen zo’n lief personage in de anime, behalve dan dat hij heel graag Goku wilde vermoorden.

Nou, al deze vragen zullen een antwoord krijgen wanneer Dragon Ball FighterZ op 26 januari uitkomt voor de Xbox One, PS4 en PC. PeterKoelewijn maakte een tijdje terug zijn wishlist voor personages die hij wil zien in deze nieuwe fighter gebaseerd op de oh zo populaire shonen, check vooral of hij jouw favoriet ook benoemd heeft! 

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord