Death Stranding launch trailer: 'A Journey to reconnect the world' 

De launch van Death Stranding is dichterbij dan ooit, wat betekent dat iedereen wel een keer wil weten of ze deze game moeten kopen. Vandaag liet Hideo Kojima de launch trailer van de game zien tijdens Paris Games Week, en hoewel de mysterie rondom de game nog niet weg is, hebben we wel een beter beeld van wat we kunnen verwachten in Death Stranding.

De trailer begint met een aantal zinnetjes, die het doel van de game duidelijk proberen te maken: An age of isolation; A disconnected society; A man who cut ties with the living - Sam; A young life bound to the dead - BB; Make us whole again; Rejoin life and death; Unite the divided; On a journey to reconnect the world.

Kortom, als Sam Bridges is het je taak om de verdeelde steden van Amerika weer één te maken. Wat het 'rejoin life and death' gedeelte precies betekent... wie zal het weten. Waarschijnlijk heeft het iets met de baby in de tank te maken die je overal mee naar toesleept.

Het feit dat we niet al teveel weten over deze game is misschien juist goed, want we willen natuurlijk ook niet dat het verhaal al op straat ligt voordat we er zelf mee aan de slag kunnen. Vanaf volgende week kunnen we erachter in ieder geval komen, wanneer de game vanaf 8 november in de winkels ligt. Aanstaande vrijdag kan je al de review van Death Stranding lezen hier op PU.nl, dus bereid je voor!

Klik hier om nog twee trailers van Death Stranding te kijken, of klik hier om de cameo van Conan O'Brien in Death Stranding te zien.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord